Българският слон...
- сър Айвънхоу
Българският слон...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Българският слон...
Че това е естествено.
Ти някога съмнявал ли си се, че всъшност ние сме център на вселената?
- сър Айвънхоу
Никога не съм се и съмнявал... ама все си мислех, че находката трябва да е някъде мааалко по-на югозапад от нашата граница... Нали там е НАЧАЛАОТО НА ВСИЧКО!pocti_bezobidna написа:Че това е естествено.
Ти някога съмнявал ли си се, че всъшност ние сме център на вселената?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Любопитко: Как разбрахте, че най стария зъб е на българска маймуна?
Божидар Дим...: Е много ясно - нали я намираме на наша територия.
Любопитко: Добре, но вие твърдите, че египетските пирамиди са български?
Божидар Д....: Естествено че са! Да не сме луди да си оставяме мъртъвците тука...
:lol::lol:
Интересно, да ...ама ме избива на смях обикновено..
иначе съм ЗА откритията и търсенето.
Божидар Дим...: Е много ясно - нали я намираме на наша територия.
Любопитко: Добре, но вие твърдите, че египетските пирамиди са български?
Божидар Д....: Естествено че са! Да не сме луди да си оставяме мъртъвците тука...
Интересно, да ...ама ме избива на смях обикновено..
иначе съм ЗА откритията и търсенето.
- Глас в пустиня
Ама каква е тая свинщина моля ти се!:shocked:
Нали специален декрет урежда тия въпроси - никакви нАучни открития небива да се свързват с българите и България, било то като народ или като територия. Най-добре е да се съобщава мястото на находката като бивша римска, византийска, турска колония и препратките да са възможно към най-неопределени хора/обитатели.
И крайно време е да се сложи ред в нАуката, от ясно по ясно е, че ако е имало някаква миграция на примати от или към Африка, то тия примати са преминавали босфора с помощта на гърците и гръцките кораби - що за кощунство е да се омаловажава гръцкият принос към цивилизацията и човечеството.
Нали специален декрет урежда тия въпроси - никакви нАучни открития небива да се свързват с българите и България, било то като народ или като територия. Най-добре е да се съобщава мястото на находката като бивша римска, византийска, турска колония и препратките да са възможно към най-неопределени хора/обитатели.
И крайно време е да се сложи ред в нАуката, от ясно по ясно е, че ако е имало някаква миграция на примати от или към Африка, то тия примати са преминавали босфора с помощта на гърците и гръцките кораби - що за кощунство е да се омаловажава гръцкият принос към цивилизацията и човечеството.
БоЕВ написа:Ама каква е тая свинщина моля ти се!:shocked:
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Е стига де! Ще падна! Какви народности преди 7 млн. години. БоЕВ, друже, знаеш сигурно, че по генетичните маркери е известно, че хомо сапиенс по едно време аха-аха да кане в Лету. Били са останали по-малко от, не помня точното число, но да речем под 15 000 индивида? Колко от тях са били гърци (или други народности) обаче науката мълчи.
Иначе, това със 7 млн. годишния зъб звучи интересно, но на мен ми звучи и малко като изхвърляне. По един зъб (ако е останал емайл) най-много да разберат къде е роден и какво е ял въпросният му притежател като дете. Да видим.
Иначе, това със 7 млн. годишния зъб звучи интересно, но на мен ми звучи и малко като изхвърляне. По един зъб (ако е останал емайл) най-много да разберат къде е роден и какво е ял въпросният му притежател като дете. Да видим.
- Глас в пустиня
Рем, друже....Remmivs написа:Е стига де! Ще падна! Какви народности преди 7 млн. години. БоЕВ, друже, знаеш сигурно,...
Със сигурност знаеш, но да ти напомня че, археологическа находка която се датира много назад във времето и няма аналог, по принцип приема името или на откривателя, или на района в който е намерена, без това да предизвиква някакви истерични припадъци и драми.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 18:54, променено общо 1 път.
Много си дребнав бил - за едни зъб!Капинчо написа:Кажи им веднага да ми върнат зъба. Няма да се ръся още 100 кинта за нов.
Те келтите ни свиха Стоунхендж, той седнал за един зъб да се тормози!
Друг ще ти поникне, споко!
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 18:54, променено общо 1 път.
Капинчо написа:По-добре дребнав, отколкото дребен, както е казал Наполеон, цитирайки Никито Василев.pocti_bezobidna написа:Много си дребнав бил - за едни зъб!Капинчо написа:Кажи им веднага да ми върнат зъба. Няма да се ръся още 100 кинта за нов.
Те келтите ни свиха Стоунхендж, той седнал за един зъб да се тормози!
Друг ще ти поникне, споко!
- Глас в пустиня
Абсалютно правилно! Нямаш на идея колко са много хората с претенции за космополити, но всъщност са си най-елементарни лилипути.Капинчо написа: По-добре дребнав, отколкото дребен, както е казал Наполеон, цитирайки Никито Василев.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Полезна находка!
Вместо да го крие, може да му намери някакво приложение!
Колко струва един изкуствен зъб в наши дни - дори и по Здравната каса?
Слагат ти нов зъб, който се чупи след някоя друга година!
А новооткритият зъб е здрав - издържал е 7 млн години... При това безплатен... и също маймунски...
Вместо да го крие, може да му намери някакво приложение!
Колко струва един изкуствен зъб в наши дни - дори и по Здравната каса?
Слагат ти нов зъб, който се чупи след някоя друга година!
А новооткритият зъб е здрав - издържал е 7 млн години... При това безплатен... и също маймунски...