Добре дошла на Лео!
Добре дошла на Лео!
Добре дошла Лео,
компанията взе да става все по-приятна и по-приятна. Ще залепнем тук вече струва ми се!:lol::lol::lol:
компанията взе да става все по-приятна и по-приятна. Ще залепнем тук вече струва ми се!:lol::lol::lol:
- Dark Angel
Re: Добре дошла на Лео!
ASL ???Lenny написа:Добре дошла Лео,
ХОлла, ама имай предвид, че ще нахлуе докторка и от целуфффффки няма се отървеш!
Пък за наздравици сега се рисуват нови емотикончета!
'ма много си завеян!...мно-го!Звеневия написа:ASL ???Lenny написа:Добре дошла Лео,
ХОлла, ама имай предвид, че ще нахлуе докторка и от целуфффффки няма се отървеш!
Пък за наздравици сега се рисуват нови емотикончета!
Лео е от женски род...
Кви целуфффки ?
с нея ще се разбираме по женски..;)
добре дошла,Лео.
Добре заварили, сладури такива! :)))
Виждам познати никове и се радвам, че Lenny ме открехна за туй местенце! Ще пиша и повечко, ама сега това циганско слънчице ме зове навън и затова изхвърчам. Преди това обаче едно вицче като за петъчен ден!
Президентът на Coca Cola отправил молба за аудиенция при папата. След един месец молбата му била удовлетворена. Той се явил пред папата:
- Добър ден, Ваше светейшество! Тъй като не бих искал да губя от драгоценното Ви време, веднага ще Ви направя едно предложение – 2 милиона долара за Ватикана и в молитвата, след думите „…и хляб наш насущний..” добавяте „ и кока-кола”.
Папата го погледнал изключително възмутено:
- Абсурдно! Това е кощунство, светотатство… дума да не става!
Президентът на Coca Cola не загубил самообладание:
- Добре, Ваше светейшество, ще Ви направя второ предложение, но то ще важи само 5 минути, след което си тръгвам. Не 2 милиона, а 2 милиарда долара за Ватикана при същите условия! Имате 5 минути.
Папата го гледал втренчено около 1 минута, след което трескаво грабнал телефона:
- Антонио, имаш 4 минути, за да ми кажеш колко дадоха навремето хлебарите….
------
Хайде със здраве и много цалифки и довечера задължително да купонясвате!!!!
Виждам познати никове и се радвам, че Lenny ме открехна за туй местенце! Ще пиша и повечко, ама сега това циганско слънчице ме зове навън и затова изхвърчам. Преди това обаче едно вицче като за петъчен ден!
Президентът на Coca Cola отправил молба за аудиенция при папата. След един месец молбата му била удовлетворена. Той се явил пред папата:
- Добър ден, Ваше светейшество! Тъй като не бих искал да губя от драгоценното Ви време, веднага ще Ви направя едно предложение – 2 милиона долара за Ватикана и в молитвата, след думите „…и хляб наш насущний..” добавяте „ и кока-кола”.
Папата го погледнал изключително възмутено:
- Абсурдно! Това е кощунство, светотатство… дума да не става!
Президентът на Coca Cola не загубил самообладание:
- Добре, Ваше светейшество, ще Ви направя второ предложение, но то ще важи само 5 минути, след което си тръгвам. Не 2 милиона, а 2 милиарда долара за Ватикана при същите условия! Имате 5 минути.
Папата го гледал втренчено около 1 минута, след което трескаво грабнал телефона:
- Антонио, имаш 4 минути, за да ми кажеш колко дадоха навремето хлебарите….
------
Хайде със здраве и много цалифки и довечера задължително да купонясвате!!!!
Lenny написа:Добре дошла Лео,
ОБИЧАЙТЕ СЕ! :))
Здрасти, Лео!
Радвам се да те видя.
Наздраве!
Наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Dark Angel
това спам, ама вица ме изкефи
попитали Неделчо Беронов ще ходи ли на концерт на Дюран Дюран
- Ще ходя, да - отговорил Беронов - ама защо ме питате 2 пъти, да не съм глух
Привет на Лео!
Ахой!
След като съвестно гласувах в неделя, чувам някакви тийнове да си хротуват в двора на училището - Неделчо щяла да го пази Бърза Помощ, а не НСОDark написа:попитали Неделчо Беронов ще ходи ли на концерт на Дюран Дюран
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
- snowprincess
Здрасти, Лъвичке! Целувки. Радвам се да те видя! :clapj:LEO написа:Добре заварили, сладури такива! :)))