Брей, какви чудеса...
Сега ако можех да измисля и какво да си пиша...
Че да ти пусна, защо да не ти пусна...snowprincess написа:пусни на мен
Човек винаги трябва да може да се чувства търсен! Дори и аз съм си сетнала мейла да ми праща SMS-и - найш ли колко добре се чувствам? Особено в 3-4 през нощтаМнемозина написа:обаче като ви няма и като си ровя тук из форума, понеже съм любознателна, открих, че мога да си пращам лични бележки сама на себе си.
Брей, какви чудеса...![]()
как ме присети за тази страхотна детска книжкаmaggot написа:...
Макар че, това малко като в "Маншон, Полуобувка и Мъхеста Брада". Да ти я дам да я изчетеш, ако още не си я чела, там има много идеи как да си пишеш писма сам на себе си
Не е за смях работата. После ще почнеш и по телефона да си звъниш...Мнемозина написа:обаче като ви няма и като си ровя тук из форума, понеже съм любознателна, открих, че мога да си пращам лични бележки сама на себе си.
Брей, какви чудеса...![]()
Green Light написа: Един, братче, гледа бебешка телевизия, друг само на мляко, трета си пише лични бележки, че аз съм бил добре, бе!
Green Light написа:....
Един, братче, гледа бебешка телевизия, друг само на мляко, трета си пише лични бележки, че аз съм бил добре, бе!
я не мъ пунтирайDark Lady написа:Green Light написа:....
Един, братче, гледа бебешка телевизия, друг само на мляко, трета си пише лични бележки, че аз съм бил добре, бе!
Не леж на тая кълка!Green Light написа: Един, братче, гледа бебешка телевизия, друг само на мляко, трета си пише лични бележки, че аз съм бил добре, бе!
ти видя ли го дядо коледа а:-)zmeu написа:всеки вижда каквото си искаQuid написа:тези дни забелязвам че настава некво масово изперкулясване
и от ден на ден все повече и повече заразара се увеличава:-)
щоооооооооzmeu написа:даQuid написа: ти видя ли го дядо коледа а:-)
каза да забравиш за аудито и тази година
да бе:-)zmeu написа:неQuid написа: щооооооооо
да не би да няма от цвета който съм си харесал ли:blum:
свършили се ЗГ
в неделя като нареждах украсата в къщи намерих 5-6 червени шапчици с пискюлчета... чудех се дали ще довтасат 5-6 дядовци, дето говорят безплатно помежду си, дали това е намек, че ще си поискам един подарък, а ще получа 5-6 или ... да си дойдем на думата за 5-6 долни пияници (с които ще съм на Коледа).Quid написа:ти видя ли го дядо коледа а:-)zmeu написа:всеки вижда каквото си искаQuid написа:тези дни забелязвам че настава некво масово изперкулясване
и от ден на ден все повече и повече заразара се увеличава:-)
за отбори, съставени от долни пияници, дето лежат по терена да бранят 1 голче се не сещамQuid написа:с 5-6 снежанки облечени само по червени шапчици ще си изкараш екстра
до момента в който
не се сетиш
за квоооооо
за
цска
малиииииии:-)
Забравила съм я вече.maggot написа:
Човек винаги трябва да може да се чувства търсен! Дори и аз съм си сетнала мейла да ми праща SMS-и - найш ли колко добре се чувствам? Особено в 3-4 през нощта
Макар че, това малко като в "Маншон, Полуобувка и Мъхеста Брада". Да ти я дам да я изчетеш, ако още не си я чела, там има много идеи как да си пишеш писма сам на себе си
О, благодаря за високото доверие.Капинчо написа: Това ти дава възможност да си говориш само с интелигентен събеседник, който никога (освен ако си малко шизи) няма да те обиди.
BTW същото можеш да постигнеш и ако пускаш бележки на мен.
Ей!Green Light написа: Не е за смях работата. После ще почнеш и по телефона да си звъниш...
аха, не стига че ме избута в последната милисекундаzmeu написа:
я не мъ пунтирай
гледай от нар събрание - и те нямат за какво, но си гласуват бюджет, увеличение и т.н. и лапат кинтите...Мнемозина написа:Няма за какво. Не заслужавам.ELBI написа:може също така да си плащаш от време на време
Мнемозина написа:Винаги има някакъв светъл пример.ELBI написа:гледай от нар събрание - и те нямат за какво, но си гласуват бюджет, увеличение и т.н. и лапат кинтите...Мнемозина написа:Няма за какво. Не заслужавам.ELBI написа:може също така да си плащаш от време на време