И при нас се задЪржа снежецътБоЕВ написа:
Ахъм, с днешният става около 20см.
Един почивен ден имам в седмицата, и аз кво - снежен човек..... луда работа
И при нас се задЪржа снежецътБоЕВ написа:
Ахъм, с днешният става около 20см.
А пък аз минах само с бой със снежни топки.TerE написа:И при нас се задЪржа снежецътБоЕВ написа:
Ахъм, с днешният става около 20см.И аз, барабар петко с детето, правих в градинката до блока снежен човек, пък. С истински морков за нос и прочие неща... Яко намръзване, голям кеф
По едно време малкия ме заряза за малко, та се осъзнах, че сам-самичка (е, с кучето наоколо) влача сняг за снежкото и.... така.... ако някой ме е гледал от прозореца, бая странно му се е видяло сигурно
Един почивен ден имам в седмицата, и аз кво - снежен човек..... луда работа-)
Не е, разбира се, не еБоЕВ написа: Времето прекароно с децата не е "луда работа".![]()
Супер, браво!TerE написа:И при нас се задЪржа снежецътБоЕВ написа:
Ахъм, с днешният става около 20см.И аз, барабар петко с детето, правих в градинката до блока снежен човек, пък. С истински морков за нос и прочие неща... Яко намръзване, голям кеф
По едно време малкия ме заряза за малко, та се осъзнах, че сам-самичка (е, с кучето наоколо) влача сняг за снежкото и.... така.... ако някой ме е гледал от прозореца, бая странно му се е видяло сигурно
Един почивен ден имам в седмицата, и аз кво - снежен човек..... луда работа-)
Ами при ръст 175см. се надявам да не ме види като мръвка, а ако ме види и рошава...БоЕВ написа:Че аз от де да знам как я вижда кучето - те(кучетата) по принцип са далтонисти.ELBI написа:как те вижда - БоЕв да каже ... ако знае и има информация ;)Баба Яга написа:ELBI написа:само то като те види да не поиска същото...Баба Яга написа:Дааа, мечтая си за едно каракачанско куче и една немска овчарка, дали дядо Коледа ще ми ги донесе?Ех, Боев, като гледам кучето ти ми се иска да го гушна и да го мачкам, мачкам, мачкааам.:rotfl24: Ако не ме вижда като мръвка нямам нищо против.

vyara написа: Супер, браво!
Дано да се задържи снега до празниците. И аз ще има направя снежен човек. А пък най-много си мечтая да се попързаляме. Тук, малко извън града има една хижа с едни страхотни баири. Кееееф!