Мъжка тема!

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: без да съм чел

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:...на Средновековието:lol::lol::grin:
Далеч преди това.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа:
Dark Lady написа:
frisky lioness написа: Както и яко се лЕпи задника ти през лятото:grin::lol:
естевствено га не бачка климата:winkw:
я как хубаво върна темата на място :lol:
Щрунца шти каже чесе случва задника да се лепи и зиме. Бе с тия дантелени гащи..

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Затва аз през зимата нося кюлоти (или почти):grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа:
frisky lioness написа:
Green Light написа: По радиото
Не само по радиото:grin:
Бе моля ти се! И на отиване спасил две три девици от нападение, две сирачета от измръзване, изчистил лично всички спирки от сняг и издърпал с ръце трамвай от преспите
Ша видиш ти най-накрая като стане президент:-)
А, както казах преди малко, в Пловдив денс е по-гадно от вчера. Не знам кой е виновен. Дали кмет, чистачи, граждани, селяни или.....

Предполагам, че снегът:mad:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа:
frisky lioness написа:
Green Light написа:Такъв който да не мисли само за себе си, а и за другите, който работи за някоя идея за общо благо, без да се облагодетелства или пък си има принципи и си ги обича и не ги жертва за щяло и нещяло. Трябва да познаваш някой
Мама:-)
ХАХАХАХАХА
ОХ!
Тва хилеШ ли беше, а:mad:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
frisky lioness написа:...на Средновековието:lol::lol::grin:
Далеч преди това.
Това е ясно

а СЛЕД това:-)
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:Това е ясно

УНИСЕКС :?
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
frisky lioness написа:Това е ясно

УНИСЕКС :?
:lol::lol::lol:
Изображение

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

frisky lioness написа:
Green Light написа:
frisky lioness написа:
Green Light написа: По радиото
Не само по радиото:grin:
Бе моля ти се! И на отиване спасил две три девици от нападение, две сирачета от измръзване, изчистил лично всички спирки от сняг и издърпал с ръце трамвай от преспите
Ша видиш ти най-накрая като стане президент:-)
А, както казах преди малко, в Пловдив денс е по-гадно от вчера. Не знам кой е виновен. Дали кмет, чистачи, граждани, селяни или.....

Предполагам, че снегът:mad:
Премиер ще стане, понеже вече има нужда от почивка.

Като реши да се пенсионира тогава президент, а като умре - председател на НС
esti

Re: Мъжка тема!

Мнение от esti »

Понеже темата е мъжка, та се изкуших да надникна в мъжките ви душици, като ви задам едно питане. Ако не възразявате.
Защо голям % от мъжете си падат по използвачки?
Колкото по-мрънкаща, ревяща и самосъжаляваща се е една жена, толкова повече се лепят мъжете за нея.
Дори, колкото по-ясно съзнават, че ги използват, толкова повече това ги привързва към съответната използвачка.
Направо съм втрещена от изобилието на жени прилагащи курвенски номера и мъже треперещи от страх да не ги зарежат точно тези въпросните използвачки.
Защо е така бе мъже, какво ви става?
Само ако една жена е зависима от вас ли се чувствате силни?
Звенения

Мнение от Звенения »

esti написа:Само ако една жена е зависима от вас ли се чувствате силни?

Не само!
И когато крещи при всеки симулиран оргазъм е същото! :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:Понеже темата е мъжка, та се изкуших да надникна в мъжките ви душици, като ви задам едно питане. Ако не възразявате.
Колкото по-мрънкаща, ревяща и самосъжаляваща се е една жена, толкова повече се лепят мъжете за нея.
Дори, колкото по-ясно съзнават, че ги използват, толкова повече това ги привързва към съответната използвачка.
Направо съм втрещена от изобилието на жени прилагащи курвенски номера и мъже треперещи от страх да не ги зарежат точно тези въпросните използвачки.
Чакам с нетърпение други отговори, моят се покрива с твоето предположение, нищо друго не ми идва наум. Най- силни, изглежда, се чувстваме когато една жена се преструва, че е зависима от нас. По- силна манипулация не е възможна.

Заплахата за използвачката, че може много лесно да плесне със задник на земята е маловажна, пък и едва ли и идва наум.

Офтопик: същото би трябвало да важи и за жените, нали?
Звенения

Мнение от Звенения »

Green Light написа:Офтопик: същото би трябвало да важи и за жените, нали?
Данси почнАл да уринираш седнАл? :rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: Но каза, че други (освен меркантилните копелета) не познаваш.
Нееее! :(
Казах, че хората които познавам биха отделили малко време или малко пари за кауза, която им допада.
Мнемозина написа:Напълно в твоя власт е да направиш нещо ежедневно - или пък да откажеш да го направиш такова. И винаги губиш нещо. Въпросът е как и заради какво. Също и какво е това, което цениш. Всъщност това последното е най-важното, защото то определя и дали губиш или печелиш (губейки). Следобед пак ще пиша... последният ти абзац за времето, което минава между отговорите, е много верен в момента. :lol:
Ох. Много мразя така значи - туй се е разговор Face to Face :(
не може да има истински благороден жест (според мен де), ако цената е ежедневна и ниска.
Би било утопия. И освен това превръща идеала в конфекция.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ЗвеневиО написа:
Green Light написа:Офтопик: същото би трябвало да важи и за жените, нали?
Данси почнАл да уринираш седнАл? :rotfl24:
Идеята, колото повече я обмислям, толкова повече ми харесва.
esti

Мнение от esti »

Green Light написа: Чакам с нетърпение други отговори, моят се покрива с твоето предположение, нищо друго не ми идва наум. Най- силни, изглежда, се чувстваме когато една жена се преструва, че е зависима от нас. По- силна манипулация не е възможна.
Значи любовта на мъжете не минава през стомаха, нито през....малко по-надолу.
Странното е, че се влюбвате точно в това срещу което непрекъснато ревете.
Няма мъж, който поне веднъж да не е казал/помислил, че жените са меркантилни кучки, а всъщност точно такива искате.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Значи любовта на мъжете не минава през стомаха, нито през....малко по-надолу.
Няма мъж, който поне веднъж да не е казал/помислил, че жените са меркантилни кучки, а всъщност точно такива искате.
Ми пък не съм съгласна :mad:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:
esti написа:Понеже темата е мъжка, та се изкуших да надникна в мъжките ви душици, като ви задам едно питане. Ако не възразявате.
Чакам с нетърпение други отговори, моят се покрива с твоето предположение, нищо друго не ми идва наум. Най- силни, изглежда, се чувстваме когато една жена се преструва, че е зависима от нас. По- силна манипулация не е възможна.

Заплахата за използвачката, че може много лесно да плесне със задник на земята е маловажна, пък и едва ли и идва наум.

да бе да
:-)
най силни ....че била зависима
тва е мнооо голяма заблуда
щото както един мъж си го мисли тва винаги аа винаги се намира някой братчед да я направи мноооо свободна:rotfl24:

иначе
жената трябва да се по- ко- ря- вааааа
и то така че да и харесва
:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Чакам с нетърпение други отговори, моят се покрива с твоето предположение, нищо друго не ми идва наум. Най- силни, изглежда, се чувстваме когато една жена се преструва, че е зависима от нас. По- силна манипулация не е възможна.

Може би сработва някаква тренирана (вероятно насън) схема за защита на беззащитните. Един вид използват се вградени защитни механизми. Обаче не се връзва с кортекса. Но пък той е само една ефирна и почти невидима обвивка на дълбоките инстинкти, както е ставало и друг път дума.

И според мен е реверсиран въпросът и оттам смисълът му - не един мъж е истински мъж до слаба жена, а една жена е истинска жена когато намери мъж, който е по-силен от нея. Мъж, който я кара да се чувства слаба и зависима, мъж, който я кара да се чувства желана и закриляна, мъж, който я кара да се чувства жена.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

то що ми четеш мислите а:blum:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:
Green Light написа: Чакам с нетърпение други отговори, моят се покрива с твоето предположение, нищо друго не ми идва наум. Най- силни, изглежда, се чувстваме когато една жена се преструва, че е зависима от нас. По- силна манипулация не е възможна.
Значи любовта на мъжете не минава през стомаха, нито през....малко по-надолу.
Мисля, че си права! Да, така е. За какво е тоя зор, защо се пеним, защо се съзтезаваме и защо се перим като пауни, ако няма меркантилна кучка, която да ни премери и оцени?
Не знам как да го кажа, че да проличи, че не се шегувам. От тъпо, по- тъпо
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

меркантилната кучка може само да смята но не и да ни го премери добре:rotfl24:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
Green Light написа:Чакам с нетърпение други отговори, моят се покрива с твоето предположение, нищо друго не ми идва наум. Най- силни, изглежда, се чувстваме когато една жена се преструва, че е зависима от нас. По- силна манипулация не е възможна.

Може би сработва някаква тренирана (вероятно насън) схема за защита на беззащитните. Един вид използват се вградени защитни механизми. Обаче не се връзва с кортекса. Но пък той е само една ефирна и почти невидима обвивка на дълбоките инстинкти, както е ставало и друг път дума.

И според мен е реверсиран въпросът и оттам смисълът му - не един мъж е истински мъж до слаба жена, а една жена е истинска жена когато намери мъж, който е по-силен от нея. Мъж, който я кара да се чувства слаба и зависима, мъж, който я кара да се чувства желана и закриляна, мъж, който я кара да се чувства жена.
Е, нещата може да се кажат и така. Просто зависи в какво настроение си.
Мъжете биват манипулирани от жените по този начин за който говори Ести.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:а една жена е истинска жена когато намери мъж, който е по-силен от нея.
Добре, де, защо пък една жена трябва да се чувства слаба и това да е хубаво???? Защо да не е партньорство, или по-скоро везни, на които ту едната част натежава, ту другата???
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
Remmivs написа:а една жена е истинска жена когато намери мъж, който е по-силен от нея.
Добре, де, защо пък една жена трябва да се чувства слаба и това да е хубаво???? Защо да не е партньорство, или по-скоро везни, на които ту едната част натежава, ту другата???
кой си чука партнера бре сестро?:rotfl24:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Добре, де, защо пък една жена трябва да се чувства слаба и това да е хубаво???? Защо да не е партньорство, или по-скоро везни, на които ту едната част натежава, ту другата???
Никъде не съм изключил партньорството. Просто мисля, че една жена е истински щастлива и пълноценна, ако тя е тази, която е защитавана, тази, която е носена на ръце понякога, тази, която предизвиква желание да я закриляш на всяка цена, тази, която те дарява с прекрасното, невероятното, незабравимото усещане за една напълно различна същност от суровата ежедневна мъжка битка за оцеляване - с нейната женственост, крехкост, деликатност, изящество, грация, вълшебство, красота, огън, пламък, жар, емоция и всичко, което ние не сме. И никога няма да бъдем (освен ако унисекса не победи)...

И не ТРЯБВА, според мен. А просто е така. Но това пак и само според мен. :cool:
Аватар
Quid

Зимните гуми и веригите дават допълнителна стабилност на авт

Мнение от Quid »

Зимните гуми и веригите дават допълнителна стабилност на автомобила, твърди специалист:rotfl24:

е тва е тема:rotfl24:

http://www.focus-news.net/?id=n856593

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 22:27, променено общо 1 път.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Капинчо написа:
4avdar4e написа:
Remmivs написа:
... или по-скоро везни, на които ту едната част натежава, ту другата???
Че то това си го има. Викат му клатене.
трябва по така да се изразяваме

клатуркане:rotfl24:

annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа: Може би сработва някаква тренирана (вероятно насън) схема за защита на беззащитните. Един вид използват се вградени защитни механизми. Обаче не се връзва с кортекса. Но пък той е само една ефирна и почти невидима обвивка на дълбоките инстинкти, както е ставало и друг път дума.

От първия абзац нищо не разбрах - при кого сработва, как сработва (сега се сещам, че това си имаше някаква теория за учене по време на сън, ама какво точно беше не помя) какви ефирни обвивки и т.н.
Както и да е.

По втората част имам въпрос - една жена е жена, ако се чуства закриляна, така ли?
Лично аз ненавиждам някой да се опитва да ме пази и покровителства.
За физическата сила, монтирането на пералнята и други няма да споря - все пак не ми е в категорията и трябва да ги свърши нЕкой по-мощен в бицепсите.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:
От първия абзац нищо не разбрах - при кого сработва, как сработва (сега се сещам, че това си имаше някаква теория за учене по време на сън, ама какво точно беше не помя) какви ефирни обвивки и т.н.
Както и да е.

По втората част имам въпрос - една жена е жена, ако се чуства закриляна, така ли?
За физическата сила, монтирането на пералнята и други няма да споря - все пак не ми е в категорията и трябва да ги свърши нЕкой по-мощен в бицепсите.
Обичаш мъже, които се налага ти да покровителстваш? Така ли? :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
Нали, нали!!!:good: Ей, на - кажи им го! В баланса е истината!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Жените са като гумите
има летни и зимни и всесезонни

или

покорени непокорени и в неопределно агрегатно състояние

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Quid написа: в неопределно агрегатно състояние
Демек латентно агресивни! :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 22:27, променено общо 1 път.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

сър Айвънхоу написа:
Quid написа: в неопределно агрегатно състояние
Демек латентно агресивни! :blum:
може и така да се каже:-)

esti

Мнение от esti »

Green Light написа: Мисля, че си права! Да, така е. За какво е тоя зор, защо се пеним, защо се съзтезаваме и защо се перим като пауни, ако няма меркантилна кучка, която да ни премери и оцени?
Не знам как да го кажа, че да проличи, че не се шегувам. От тъпо, по- тъпо
А дали едно предположение, като това, че мъжете са по-практични от жените не е възможно?
Тоест, мъжете, като практични същества залагат на сигурното - избират меркантилна, за да я държат в зависимост, като това им гарантира донякъде по-дългосрочна връзка. Защото чувствата са преходни, а интереса - не.
Може и тва да е..
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Тоест, мъжете, като практични същества залагат на сигурното - избират меркантилна, за да я държат в зависимост, като това им гарантира донякъде по-дългосрочна връзка. Защото чувствата са преходни, а интереса - не.
Може и тва да е..
Мъжете ... практични :rotfl24::rotfl24: Стига, бе, моля те :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:
Както и да е.

Обичаш мъже, които се налага ти да покровителстваш? Така ли? :grin:
Не, не си падам по такива, които очакват да съм завестител на майка им.
Обичам баланса. Партньорството.
Не отговори на въпроса, между другото. Една жена не е жена, ако не е слаба, така ли? За еня трябва ли за си нейния ББ?
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 22:28, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Quid написа:Жените са като гумите
има летни и зимни и всесезонни

или

покорени непокорени и в неопределно агрегатно състояние
абсолютно същото важи и за мъжете :lol:
Публикувай отговор