Мъжка тема!

Все същите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

мъжете са у кръчмата щото са практични:rotfl24:

посмъртно не може един мъж да изпие толкова кинти колкото някоя негова партнерка :rotfl24: може да потроши:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
4avdar4e

Re: Мъжка тема!

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Не, не си падам по такива, които очакват да съм завестител на майка им.
Обичам баланса. Партньорството.
Не отговори на въпроса, между другото. Една жена не е жена, ако не е слаба, така ли? За еня трябва ли за си нейния ББ?
Ми ей на, и аз същото им думам, те ми се присмиват :crying:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:... тази, която те дарява с прекрасното, невероятното, незабравимото усещане ...
.. че си истински мъж? :grin:

Шегувам се, разбира се, не се засягай.

Бога им, къде ги видя тия ежедневни битки за оцеляване в 21 век не мога да проумея!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Не, не си падам по такива, които очакват да съм завестител на майка им.
Не отговори на въпроса, между другото. Една жена не е жена, ако не е слаба, така ли? За еня трябва ли за си нейния ББ?
Напротив отговорих. Няколко пъти даже. И ти също, ако погледнеш по-дълбоко в сърцето си, и прочетеш отново първото си изречение по-горе ще отговориш като мен - една жена обича да бъде закриляна, това е заложено дълбоко в нейната същност. И само така тя се чувства истински пълноценна и свободна да бъде това, което е - жена. И не говоря за позьори и анимационни герои като цитирания от теб. Истинската мъжка същност не се заключава в големината на бицепсите, дължината на пениса и обема на тестисите. Макар и да има значение физическата сила, тя не е решаваща за мъжеството на индивида. Духът обаче е! Духът, мъдростта и другите забравени неща като онези, за които заговорих най-напред.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Quid написа: посмъртно не може един мъж да изпие толкова кинти колкото някоя негова партнерка :rotfl24: може да потроши:rotfl24:
е не е задължително да ги изпива, може да си вземе ЗГ и ЛДЖ:rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
pocti_bezobidna написа: Не, не си падам по такива, които очакват да съм завестител на майка им.
Ми ей на, и аз същото им думам, те ми се присмиват :crying:
ми кат не разбират ... :crying:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
Quid написа: посмъртно не може един мъж да изпие толкова кинти колкото някоя негова партнерка :rotfl24: може да потроши:rotfl24:
и пак ще му останат:blum:
иначе улиците са пълни с разни мислители занимаващи се с женската логика
:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
esti

Мнение от esti »

Капинчо написа:
Мъжете практични?!?
Ми поне що се отнася до чувства - май да.
Познавам двама, които постъпиха точно по описания по-горе начин - заложиха на използвачки, защото искаха сигурни връзки. И бяха абсолютно наясно, че жените с които са ги използват.
А аз започвам да се чудя мъжете имат ли нужда от любов или усещането че са силни и някой зависи от тях е по-омайващо от влюбения поглед на някоя жена.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

До 300 лв. може да стигне цената на нова гума за автомобил

:rotfl24:

http://www.focus-news.net/?id=n856616

:rotfl24::blum:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:.. че си истински мъж? :grin:

Шегувам се, разбира се, не се засягай.

Бога им, къде ги видя тия ежедневни битки за оцеляване в 21 век не мога да проумея!
Да! Защо? Ин и Ян! Добро и зло! Мъжко и женско! Това, което аз не съм, това което ми показва колко по-прекрасен и колко по-невъобразимо широк е хоризонта на съществуването. Да усещаш женското начало, нещо, което никак не е в теб, но и нещо, което неизменно те допълва и те прави едно - за това говоря аз. Защото ние сме взаимодопълващи се същности - драстично различни, но и никога истински и пълни, освен когато се слеят в едно. Това е баланса за мен. Един мъж не е мъж освен ако няма до себе си истинска жена, една жена не е жена, освен ако няма до себе си истински мъж. Всичко е едно.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:Ин и Ян! Добро и зло! Мъжко и женско!
Че аз не казах ли същото??? :huhthink:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Че аз не казах ли същото??? :huhthink:
Мне. :grin: Ти каза Ин е Ян. Доброто е зло. Когато както се заклати. :grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

при обратните тва не е така:-)

annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа: И ти също, ако погледнеш по-дълбоко в сърцето си, и прочетеш отново първото си изречение по-горе ще отговориш като мен - една жена обича да бъде закриляна, това е заложено дълбоко в нейната същност. И само така тя се чувства истински пълноценна и свободна да бъде това, което е - жена.
Ооо! Не ми казвай какво "бих отговорила"! Няма как да знаеш. Най-малкото, ти не ме познаваш.
А да твърдиш, че не-знам-какво-си е заложено дълбоко в женската съшност и само така жената се чуства пълноцена е несериозно.
Не си спомням да съм цитирала анимационни герои, има разминаване някакво.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Quid написа:
4avdar4e написа:
и с мъжката тоже. Смешно е, да. Обаче пък е безсмислено и нечестно да си затвориш очите пред факта че тактиката на използвачките и използвачите е гаранция за успех пред противоположния пол.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Ооо! Не ми казвай какво "бих отговорила"! Няма как да знаеш. Най-малкото, ти не ме познаваш.
А да твърдиш, че не-знам-какво-си е заложено дълбоко в женската съшност и само така жената се чуства пълноцена е несериозно.
Аз казвам само и единствено какво мисля аз, включително и това, какво мисля аз, че мислиш ти, или усещаш ти, или можеш да откриеш ти. Напълно сериозно е. Добре де. Не е анимационен ББ. Но на мен на такъв ми прилича. На Супермен. На комичен, пардон, комиксен герой.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:
Quid написа:
4avdar4e написа:
и с мъжката тоже. Смешно е, да. Обаче пък е безсмислено и нечестно да си затвориш очите пред факта че тактиката на използвачките и използвачите е гаранция за успех пред противоположния пол.
къде мислиш че ще играе бербатов?
ще го продават ли няма ли?

а за другото - няма универсални рецепти

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Обаче пък е безсмислено и нечестно да си затвориш очите пред факта че тактиката на използвачките и използвачите е гаранция за успех пред противоположния пол.
Оооо, по това мисля, че никой не спори... Имам една близка роднина, която непрекъснато мрънка, врънка, все е недоволна от нещо... абе отврат, а мъжът й я гледа в устата, като че ли бисери падат от там и на ръце я носи :mad: Ей на, толку години не мога да го разбера това :dunno:

П.П. Някой да не си помисли, че завиждам, напротив, ама се чудя периодически..
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
4avdar4e написа:Че аз не казах ли същото??? :huhthink:
Мне. :grin: Ти каза Ин е Ян. Доброто е зло. Когато както се заклати. :grin:
Увърташ.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:Ооо! Не ми казвай какво "бих отговорила"! Няма как да знаеш. Най-малкото, ти не ме познаваш.
Аз казвам само и единствено какво мисля аз, включително и това, какво мисля аз, че мислиш ти, или усещаш ти, или можеш да откриеш ти. Напълно сериозно е. Добре де. Не е анимационен ББ. Но на мен на такъв ми прилича. На Супермен. На комичен, пардон, комиксен герой.
на мен пък ББ ми прилича на някаква смесица м/у Никифор Ляпис и Васисуалий Лоханкин от бизсмъртните книжки на Илф и Петров :rotfl24:
така де ако започне и да рецитира, няма се учудя :grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Кент написа: така де ако започне и да рецитира, няма се учудя :grin:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
Грешно мислиш, че мисля.
Чел си само детски комикси явно, комичен не е синоним на комиксов герой.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:
Green Light написа: Обаче пък е безсмислено и нечестно да си затвориш очите пред факта че тактиката на използвачките и използвачите е гаранция за успех пред противоположния пол.
Оооо, по това мисля, че никой не спори... Имам една близка роднина, която непрекъснато мрънка, врънка, все е недоволна от нещо... абе отврат, а мъжът й я гледа в устата, като че ли бисери падат от там и на ръце я носи :mad: Ей на, толку години не мога да го разбера това :dunno:

П.П. Някой да не си помисли, че завиждам, напротив, ама се чудя периодически..
Относно това (което е в сила не само за отношенията в ъ-ъ най-малката клетка на обществото, а и въобще изобщо), аз наскоро, май миналата година беше, стигнах до следния извод - повечето хора са така устроени, че гледат да избягват директните конфронтации и конфликти. И някои хора съзнателно, а други несъзнателно използват това. Мрънкат, правят сцени, тероризират околните и въобще са ужасни, но всички им ходят на пръсти щото да не ги засегнат. И гадините си живеят живота. А тези, които разбират, тези, които съчувстват, тези, които са толерантни - тях все ги товарят, отново и отново - като в китайската пословица от не знам колко си хиляди години вече - добро ли е магарето - все ще го яхат - добър ли е човек - все ще го използват.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

бб е пич
дал съм си гласа за него
и тая надежда нещо да направи

а и прилича на мъж а не на някой гол охлюв
хората все още се надяват нещо да направи с тая измет гадна:-)

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Увърташ.
Аз? Щом казваш...:cool: Нека да съм аз.
annonymus

Мнение от annonymus »

Кент написа:
Remmivs написа:
на мен пък ББ ми прилича на някаква смесица м/у Никифор Ляпис и Васисуалий Лоханкин от бизсмъртните книжки на Илф и Петров :rotfl24:
така де ако започне и да рецитира, няма се учудя :grin:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
докато рине сняг между София и Перник реди рими!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

кво плюете батман бре:cool:

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Относно това (което е в сила не само за отношенията в ъ-ъ най-малката клетка на обществото, а и въобще изобщо), аз наскоро, май миналата година беше, стигнах до следния извод - повечето хора са така устроени, че гледат да избягват директните конфронтации и конфликти. И някои хора съзнателно, а други несъзнателно използват това. Мрънкат, правят сцени, тероризират околните и въобще са ужасни, но всички им ходят на пръсти щото да не ги засегнат. И гадините си живеят живота. А тези, които разбират, тези, които съчувстват, тези, които са толерантни - тях все ги товарят, отново и отново - като в китайската пословица от не знам колко си хиляди години вече - добро ли е магарето - все ще го яхат - добър ли е човек - все ще го използват.
Йес, това ще да е, добър извод :good:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Грешно мислиш, че мисля.
Напълно е възможно, макар и да е малко вероятно.
Не, просто ти четеш в момента с очила с грешен диоптър.:grin: Или поне си си забравила чувството за хумор, първи братовчед на иронията и втори на сарказма (и за да не стават грешки, докато си още като тях, иронията и сарказма са за ББ). :cool:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

е а сравнете станишев и бб
бб бил такъв бил онакъв
а станишко какво е според вас:-)

annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:Грешно мислиш, че мисля.
Напълно е възможно, макар и да е малко вероятно.
Не, просто ти четеш в момента с очила с грешен диоптър.:grin: Или поне си си забравила чувството за хумор, първи братовчед на иронията и втори на сарказма (и за да не стават грешки, докато си още като тях, иронията и сарказма са за ББ). :cool:
Добре де, добре. Голяма работа - това, че съм на друго мнение от товоето не пречи.
Що пък непременно винаги трябва да се стига до уеднаквяване на позициите...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Добре де, добре. Голяма работа - това, че съм на друго мнение от товоето не пречи.
Що пък непременно винаги трябва да се стига до уеднаквяване на позициите...
Не трябва :cool:
Всъщност, различните позиции са по-ценни, според мен.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Quid написа: а станишко какво е според вас:-)
:bad:

Близък приятел на Елена Йончева :grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
Quid написа: а станишко какво е според вас:-)
:bad:

Близък приятел на Елена Йончева :grin:
Мисля че са само познати тия двамата:rotfl24:

Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Quid написа:е а сравнете станишев и бб
бб бил такъв бил онакъв
а станишко какво е според вас:-)
станишко е миризливото сиренце от европопарата тука :rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

сър Айвънхоу написа:Аре, тука да си говорим за "мъжки" теми:
Коли, жени, казармата... такива ми ти работи...

Те ви и първата тема! :blum:
непригодна разработка за бг пътища - след 3-4 удара в наши условия, вратите ще са непригодни - или ще те заклещат вътре в колата в някое село Горно-нанадолнище, дето е трябвало да идеш за гледка/компоти/приятел, или ще можеш само да си подадеш главата, щото софийските дупки са решили така готино да праснат мястото, дето вратите се плъзгат...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Rain

Re: без да съм чел

Мнение от Rain »

frisky lioness написа:
Green Light написа:
frisky lioness написа:
Green Light написа: По радиото
Не само по радиото:grin:
Бе моля ти се! И на отиване спасил две три девици от нападение, две сирачета от измръзване, изчистил лично всички спирки от сняг и издърпал с ръце трамвай от преспите
Ша видиш ти най-накрая като стане президент:-)
Министър-председател ... така казват Фокус :roll:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:е а сравнете станишев и бб
все едно да сравняваме голям руски комбаин, дето само задръства пътя Чирпан-Нова Загора (никога не ходи по нивите, щот е дефектен за истинско бачкане - изнесен по СИВ за бройка) с неквава запорожка с английско окачване, рекламираща Активия Данон...

шо ме напъваш да ги сравнявам, не ми е ясно :cool:

И макар и да не е тема е добре известно (според ощастливените от многобройните на които е предлагал), че ББ има малка п***а. За станишев се не знае много в това отношение... той е по-потаен.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Re: без да съм чел

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа: Но каза, че други (освен меркантилните копелета) не познаваш.
Нееее! :(
Казах, че хората които познавам биха отделили малко време или малко пари за кауза, която им допада.
Добре - може и грешно да съм те разбрала. Но най-вероятно говорим за различни неща.
pocti_bezobidna написа: Ох. Много мразя така значи - туй се е разговор Face to Face :(
не може да има истински благороден жест (според мен де), ако цената е ежедневна и ниска.
Би било утопия. И освен това превръща идеала в конфекция.
Не реви сега, това е положението. Ето, сега ще ти отговоря, ти на мен - утре и така до следващия купон. :grin:

Истински благородният жест си е истински благороден жест независимо от цената си.
Всъщност истинското благородство личи именно в малките жестове.
Но пак говорим за различни неща сигурно. :lol:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

И разбрахте ли, все пак, че ние мъжете сме по-интересни!
Я вижте, "Женска тема" как "отшумя", като "приказка"...

:harhar:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Публикувай отговор