чаве, искате ли 5 хил. лв.
- snowprincess
чаве, искате ли 5 хил. лв.
големият да отиде в 40-50, в темата на селянина
той е 5 поколение софиянче. нали?:lol:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... 1948371225

Сноу, да, пето са дяцата. Кво викаш, има шанс за 5 бона, а на тримата ще даде ли по 5:rotfl24:
Само дето ще се наложи да му обяснявам за варненските, русенските, свищовските, габровските, пловдивските и старозагорските си корени
Винаги ми е било много смешно това: кой - софиянец, кой - не. Да, аз се чувствам такава, защото съм родена тук, животът ми (е, с изключения разбира се) досега е минал тук (и то в центрото:shy:), но корените ми са от най-богатите и търговски едно време градове. Казвала съм, имам късмет, че съм имала умна прабаба, дето си купила място насред София. Аз заслуги нямам. И искам на село, ама много искам
Само дето ще се наложи да му обяснявам за варненските, русенските, свищовските, габровските, пловдивските и старозагорските си корени
Винаги ми е било много смешно това: кой - софиянец, кой - не. Да, аз се чувствам такава, защото съм родена тук, животът ми (е, с изключения разбира се) досега е минал тук (и то в центрото:shy:), но корените ми са от най-богатите и търговски едно време градове. Казвала съм, имам късмет, че съм имала умна прабаба, дето си купила място насред София. Аз заслуги нямам. И искам на село, ама много искам
- snowprincess
слушай, това е сделка, човек като каже нещо и трябва да го изпълни, особено ако е пред толкова народ4avdar4e написа:Сноу, да, пето са дяцата. Кво викаш, има шанс за 5 бона, а на тримата ще даде ли по 5:rotfl24:
имате шанс ако пет поколения сте софийски жители
дерзай, не е шега работата

Не, не ми е забавно, противно ми е, честно казаноsnowprincess написа: слушай, това е сделка, човек като каже нещо и трябва да го изпълни, особено ако е пред толкова народ
имате шанс ако пет поколения сте софийски жители
дерзай, не е шега работата
Не знам, сигурно съм разказвала, но баба ми, дядо ми и четирите им деца са изкуствено заселени в София
Сноу, за мен разделянето на София vs. провинция е едно хитрашко и изкуствено наложено противопоставяне по време на социализма.
П.П. Сега се сетих, с Щрунца като се запознахме във Варна, след едно дълго изпитателно проучване от негова страна, придружено с водки и сладки приказки, рече: Брей, имало и готини софиянци
П.П.П. Да се заям, викаш???
- snowprincess
цитат:4avdar4e написа:Сноу, да, пето са дяцата. Кво викаш, има шанс за 5 бона, а на тримата ще даде ли по 5:rotfl24:
Ми тоооо,повечето сме от селата....
вие познайте филма...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Наскоро писах на БоЕВ, че му завиждам за това, че е напуснал София и е заживял по-близо до природата:-). Това винаги съм го искала, но така и не събрах смелост за промяна.4avdar4e написа:Винаги ми е било много смешно това: кой - софиянец, кой - не. Да, аз се чувствам такава, защото съм родена тук, животът ми (е, с изключения разбира се) досега е минал тук (и то в центрото:shy:), но корените ми са от най-богатите и търговски едно време градове. Казвала съм, имам късмет, че съм имала умна прабаба, дето си купила място насред София. Аз заслуги нямам. И искам на село, ама много искам
за кво трябва да ги обичам тези от провинцията като те ме мразят
нищо не съм им сторил ,даже и златните си устенца не съм отворил и тия рипат като ужилени
мо добре:-)
през оная работа ми е
особенно па се дразня като човек тръгне да харчи кинти извън софия
и започнат ебавките и то щоооооо?
майната им като се мръщат на кинтите ни и що щото сме от софия
ми ок
ще харчиме у гърция и турция и там където нямаме проблемации поради факта че сме от софия
тоя селянина е голям простак според мен
нищо не съм им сторил ,даже и златните си устенца не съм отворил и тия рипат като ужилени
през оная работа ми е
ми ок
ще харчиме у гърция и турция и там където нямаме проблемации поради факта че сме от софия
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
може и Боев да ти завижда пък на теб:-)Stranniche написа:Наскоро писах на БоЕВ, че му завиждам за това, че е напуснал София и е заживял по-близо до природата:-). Това винаги съм го искала, но така и не събрах смелост за промяна.4avdar4e написа:Винаги ми е било много смешно това: кой - софиянец, кой - не. Да, аз се чувствам такава, защото съм родена тук, животът ми (е, с изключения разбира се) досега е минал тук (и то в центрото:shy:), но корените ми са от най-богатите и търговски едно време градове. Казвала съм, имам късмет, че съм имала умна прабаба, дето си купила място насред София. Аз заслуги нямам. И искам на село, ама много искам
май на някои не им ясно къв е живота на село или в прерията и ги е подгонила една дива романтика:-)
А въпросния чиляк има ли 5 бона?
И ако се появят 10 кандидати да кажем, кой ще вземе парите?
И в крайна сметка - какъв му е проблема на пича, та дава 5 бона за подобна дивотия?
Няма за какво по-смислено да ги похарчи?
Аз съм готова да се жертвам и да му помогна!
Харесала съм си един нотбук, тамън ще стигнат, заедно с доставката
И ако се появят 10 кандидати да кажем, кой ще вземе парите?
И в крайна сметка - какъв му е проблема на пича, та дава 5 бона за подобна дивотия?
Няма за какво по-смислено да ги похарчи?
Аз съм готова да се жертвам и да му помогна!
Харесала съм си един нотбук, тамън ще стигнат, заедно с доставката
А, и аз обичам малко на зелно, ама съм си ърбън халтурка - временно ми е гот, ама аз дълго няма да мога.Stranniche написа:Наскоро писах на БоЕВ, че му завиждам за това, че е напуснал София и е заживял по-близо до природата:-). Това винаги съм го искала, но така и не събрах смелост за промяна.4avdar4e написа:Винаги ми е било много смешно това: кой - софиянец, кой - не. Да, аз се чувствам такава, защото съм родена тук, животът ми (е, с изключения разбира се) досега е минал тук (и то в центрото:shy:), но корените ми са от най-богатите и търговски едно време градове. Казвала съм, имам късмет, че съм имала умна прабаба, дето си купила място насред София. Аз заслуги нямам. И искам на село, ама много искам
я всички софиянци да си посипят главата с пепел щото са от софия:rotfl24:
къде отиваш ти може би едва ли не на работа:rotfl24:
всичко живо плюе софия
и игла няма къде да хвърли човек вече в града
мнооо е гадно в софия
ама мноооо:rotfl24:
къде отиваш ти може би едва ли не на работа:rotfl24:
всичко живо плюе софия
и игла няма къде да хвърли човек вече в града
мнооо е гадно в софия
ама мноооо:rotfl24:
Re: чаве, искате ли 5 хил. лв.
селянина избива комплекси...иначе разкошно пише и е готин.snowprincess написа:големият да отиде в 40-50, в темата на селянина
Глей сега. София по време на освобождението е била около/под 10 000 души. Голямата част от това население е било турско, не помня точно колко са били евреите.
Когато през 16 или 17 век мощите на Ив. Рилски (ако се не лъжа, може и да беше и друг светец...) минават през София, в един источник пише, че цялото християнско (разбирай българи) население на София се събра в църквата Св. Георги (Ротондата) ...
може се досетите колко са били българите, живеещи в София.
Най-голямата бг колония (и най-начетената, издигнатата) до 19 век е била в Цариград (по спомени - около 40 000). От градовете в днешна България с градско (разбирай гражданско) население са се отличавали Русе, Шумен, Свищов, Охрид. Варна, Бургас и Пловдив са предимно гръцки (Варна даже не попада в пределите на Екзархията!!!). Солун е еврейски, гръцки и турски, но покрайнините са изцяло български, поради което един от езиците, който се е говорел на пазара там е български.
Такива ми ти работи.
Некви смешни и нелепи теми, но пък покрай тях може да се намерят забавни моменти.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
като нямаш 3 дена ток лапитопито само ще си го гледкаш с тъмно екранче пич:rotfl24:Звеневия написа:С лаптопа е се тая, къде си!pocti_bezobidna написа: ама съм си ърбън халтурка
е у сред зима като свърши варела как ще го пълниш като бензиноварната най близка няма ток а?Звеневия написа:Имам си генератор HONDA и варел, пълен с гориво!Quid написа:като нямаш 3 дена ток лапитопито само ще си го гледкаш с тъмно екранче пич:rotfl24:Звеневия написа:С лаптопа е се тая, къде си!pocti_bezobidna написа: ама съм си ърбън халтурка
или слънчеви колектори ще ползваш?
мани тая работа
Е, може. Ама "наздравето" на живо си е по-готино. Нищо де, като няма възможност за друго - може и виртуално.Звеневия написа:Тоя, дето си го АресАла върви с камера! Знайш ли ква тайфа сме, когато е за "наздраве"?pocti_bezobidna написа:А, не е баш така - не върви да пия с него, нали?Звеневия написа:С лаптопа е се тая, къде си!pocti_bezobidna написа: ама съм си ърбън халтурка
пишката на кокълче и каменарка литрова и до печката на твърдо горивоЗвеневия написа:Бама - мноо апокалиптично...Quid написа:мани тая работа:-)![]()
нЭма си вадим лапито, докато не доде тока тогава!
Само с пишката шси играеме!
в милата ни татковина човек ако иска да се чувства робинзон крузо няма никви проблеми
тва не е проблем
напускате софия и как минете околомръсното и се потапяте в екзотика и сървайвър:rotfl24:
тва не е проблем
напускате софия и как минете околомръсното и се потапяте в екзотика и сървайвър:rotfl24:
- snowprincess
- Green Light
София расте, както знаеме. Княжево пишем ли го София?ELBI написа:селянина избива комплекси...иначе разкошно пише и е готин.snowprincess написа:големият да отиде в 40-50, в темата на селянина
Глей сега. София по време на освобождението е била около/под 10 000 души. Голямата част от това население е било турско, не помня точно колко са били евреите.
Когато през 16 или 17 век мощите на Ив. Рилски (ако се не лъжа, може и да беше и друг светец...) минават през София, в един источник пише, че цялото християнско (разбирай българи) население на София се събра в църквата Св. Георги (Ротондата) ...
Най-голямата бг колония (и най-начетената, издигнатата) до 19 век е била в Цариград (по спомени - около 40 000). От градовете в днешна България с градско (разбирай гражданско) население са се отличавали Русе, Шумен, Свищов, Охрид. Варна, Бургас и Пловдив са предимно гръцки (Варна даже не попада в пределите на Екзархията!!!). Солун е еврейски, гръцки и турски, но покрайнините са изцяло български, поради което един от езиците, който се е говорел на пазара там е български.
Такива ми ти работи.
Некви смешни и нелепи теми, но пък покрай тях може да се намерят забавни моменти.
- snowprincess
знам, беELBI написа:селянина избива комплекси...иначе разкошно пише и е готин.snowprincess написа:големият да отиде в 40-50, в темата на селянина
Такива ми ти работи.
не помниш ли, че съм го виждала и от гроздето съм му яла
но пък съм сигурна, че ако чавето докаже, че още от Освобождението фемилито им живее в София ще получат парите
искам да ги даде на тях

добра душа нося и широко сърцеЗвеневия написа:Мноо си гостоприемен Ве, че и баш в Петък?Quid написа:да дойде и дава по 5 хилки в евро и да го духа
са като иска да снесе като златна кокошка тоя за кво да го гони пцуе човек:-)
що не останахте 20 -на дни а:blum:tier написа:какво да разказвам4avdar4e написа: Ей, ама ти така и нищо не разказа за онуй местенце, дето му пускА тук рекламката
4 вечери пихме и се веселихме
НГ беше супер
не мога да си намеря кабелите да кача някоя снимка
туй то
- snowprincess
никой не ви мрази, бе, всички ви обичат и затова идват при васQuid написа:за кво трябва да ги обичам тези от провинцията като те ме мразят
през оная работа ми е
ми ок
идеята на селянина е, че говорите против провинцията, а откъде сте дошли вие или родителите ви

- Глас в пустиня
Има си и предимства, а и много недостатъци - още не е готова инфраструктурата и обществената нагласа за еднакво добър/пълноценен живот в село и в град.Stranniche написа:
Наскоро писах на БоЕВ, че му завиждам за това, че е напуснал София и е заживял по-близо до природата:-). Това винаги съм го искала, но така и не събрах смелост за промяна.
Ей тва е картинката в Палма де Майорка...малко по-далеч от плажната ивица.

- Green Light