дубрутру

Все същите
Публикувай отговор
esti

Re: дубрутру

Мнение от esti »

Мнемозина написа: Зочо от коя страна е?
Виж сега, според мен зочо не е от никаква страна.
Много често е ставало дума за пристрастяването ни и за това, че зочо е диагноза.
За мен обаче не е диагноза, а симптом. :winkw:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Та това питах.
Зочо от коя страна е?
Е ти пък сега, опитваш се да противопоставиш душевния оргазъм на физическия такъв, не става така :(

Нали си знаеш, че аз съм от тия: "и трите, дедо попе, и трите" :grin:
Не аз.
Точно защото не става, затова.
Просто ми се видя абсурдна една такава анкета и рекох да ви го споделя.
Но, както казваш, съм витиевата днес и тръгнах заобиколно право към целта. :lol:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Просто ми се видя абсурдна една такава анкета и рекох да ви го споделя.
Но, както казваш, съм витиевата днес и тръгнах заобиколно право към целта. :lol:
Бе, принципно не е чак толкова абсурдна. В колко религии съществува отказа от физическото за сметка на духовното извисяване?!? Ако приемем, че някой е поклонник на бог Мамон и му се налага/предлага да сложи двете на везните? Така вече не е чак толкоз абсурдно :winkw:

Ама аз си мълчах в началото, де, чак когато темата взе обичайния си уклон, тогава се обадих :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
Мнемозина написа: Зочо от коя страна е?
Виж сега, според мен зочо не е от никаква страна.
Много често е ставало дума за пристрастяването ни и за това, че зочо е диагноза.
За мен обаче не е диагноза, а симптом. :winkw:
За страната, от която е зочо - всъщност отговорих в постинга към Чавето.
Пък за диагнозите и симптомите, онзи ден декларирах публично колко съм здравословно небрежна към здравето си и да ти кажа хич не ме интересува какво точно е. :grin:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

doktorka написа:сутрин рано ми пуснаха една муха в главата.
( подслушано от някакъв друг клуб с преобладаваша възраст под 25 години)
и аз да попитам тук,че моят отговор на въпроса беше ясен и непоклатим.

ако ви предложат всичко наготово-пари,власт,гъзарийки разни и пр...,ще се откажете ли от секса?
м?

....
хехе- сексът върви като производна на пари, власт...

друг е въпросът дали и от какви удоволствия би се отказал човек за постигане на власт, пари... не когато ги постигне!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Просто ми се видя абсурдна една такава анкета и рекох да ви го споделя.
Бе, принципно не е чак толкова абсурдна. В колко религии съществува отказа от физическото за сметка на духовното извисяване?!? Ако приемем, че някой е поклонник на бог Мамон и му се налага/предлага да сложи двете на везните? Така вече не е чак толкоз абсурдно :winkw:

Ама аз си мълчах в началото, де, чак когато темата взе обичайния си уклон, тогава се обадих :grin:
Ами не, пак е абсурдно.
Физическо и духовно биха могли поне на теория да бъдат разграничени.
Докато при властта/парите и секса това не би било издържано, ама никак.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
doktorka написа:сутрин рано ми пуснаха една муха в главата.
( подслушано от някакъв друг клуб с преобладаваша възраст под 25 години)
и аз да попитам тук,че моят отговор на въпроса беше ясен и непоклатим.

ако ви предложат всичко наготово-пари,власт,гъзарийки разни и пр...,ще се откажете ли от секса?
м?

....
хехе- сексът върви като производна на пари, власт...

друг е въпросът дали и от какви удоволствия би се отказал човек за постигане на власт, пари... не когато ги постигне!
Ето го!
Право в целта! :lol:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: хехе- сексът върви като производна на пари, власт...
Хих, и аз това мислех първо да напиша - че са като скачени съдове :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Ми не, и скачени съдове не са, те са слоеве на едно и също.

Да избереш едното, отказвайки се от дълбоките му причини.

Ей затова е абсурдно...
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:...и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:
малей, на 40 кво суперско беше...

няма нищо лошо на секса на 25, но на 40 е по-трепач!!!

Кат количество на 25 е сигур повече, кефа винаги е голям, но вътрешната ти оценка за всяка секунда от него (може би щото на 25 не мислиш за часовника...) е неимоверно по-висока...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
вчера, като оправях запушената тоалетна чиния експериментирах точно скачени пространства... :blum:

баси, освен секс в живота има и поправки на дома. Поне накрая се изкефих, че заработих (спестих де) повече кинти, от колкото предните 8 часа :cool:

Хубавото нещо на секса е, че се кефиш даже да нямаш пари и власт. Даже е още по-гот, когато го имаш и ги нямаш тях, щото си сигурен, че не си го получил благодарение на тях. А на себе си.

Примерно.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Ми не, и скачени съдове не са, те са слоеве на едно и също.

Да избереш едното, отказвайки се от дълбоките му причини.

Ей затова е абсурдно...
Не, не, нещо не се разбираме днес :blink:
Исках да кажа, че властта и парите са като виагра за секса, затова и отначало не отговарях, точно, защото не мога дори теоретично да си представя някой да се откаже от едното в полза на другото. От друга страна пък, най-бедните обществени слоеве правят най-много секс (доказано!), в случая той се явява нещо като вибратор на мястото на властта и парите :rotfl24:

Оф, само глупости пиша днес :grin: Пък и нямам време да обясня внятно, кво аджаба искам да кажа с тия глупости..
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: няма нищо лошо на секса на 25, но на 40 е по-трепач!!!
Благодаря за подкрепата, Елби, щото тия ми се смеят като им рекох същото :mad:
annonymus

Мнение от annonymus »

Къде са резултатите от анкетата?
Доторката рече, че ще ги пусне.
Преди 2-3 месеца имаше някаква анкета с англичачета - оказа се, че биха се отказали от куп неща заради GSM-тата си или нещо от сорта.
За секса и отказването - в дебелите книжки пише, че пълното въздържание води до проблеми в психиката. Това сериозно - не че изперква човек, ама му се отразявало на останалите действия. При отва отрицателно. Чичко К.Г. Юнг така казва, нали... Доста отдавна съм го чела това, ако се не лъжа, беше в "Еон", ама може и да бъркам заглавието.
Така че въпроса с отказването няма как да стои. Има изключения кто разни монаси, монахини и др. с религиозни причини, ама това е друго, мисля, е трялба де се брои.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
смеят се, щот не знаят :blum:

нямам причина да лъжа. При това се замислих за моите 25 и моите 40 - е - от първите имам бегли спомени (да - имаше няколко супер случая - спор няма - помня и такива, но малко или повече тогава човек се учи на това изкуство), а от вторите - едни ... направо горещи сериали без край...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: баси, освен секс в живота има и поправки на дома.
Ти ся що ме псуваш :crying::crying:

Оня ден (в неделя) тамън натъманихме банята, сички като на село се изкъпахме в неделя, и в понеделник пристигат великите майстори отдолу и викат: Тече!!!! Оставили са си ръцете :twak: Айде пак местене на тоалетна, замазки, съхнене... Та до днес :crying:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Не, не, нещо не се разбираме днес :blink:
Исках да кажа, че властта и парите са като виагра за секса, затова и отначало не отговарях, точно, защото не мога дори теоретично да си представя някой да се откаже от едното в полза на другото. От друга страна пък, най-бедните обществени слоеве правят най-много секс (доказано!), в случая той се явява нещо като вибратор на мястото на властта и парите :rotfl24:

Оф, само глупости пиша днес :grin: Пък и нямам време да обясня внятно, кво аджаба искам да кажа с тия глупости..
Що бе, разбираме се...
Аз се опитвах да ти кажа, че сексуалното е първопричината за стремежа към власт и пари. То стои в основата. Друг е въпросът, че те понякога стават негови, пардон, субститути - което, дето вика Ести, си е чист симптом.
Ох, спрете ме вече...
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
ELBI написа: баси, освен секс в живота има и поправки на дома.
Ти ся що ме псуваш :crying::crying:

Оня ден (в неделя) тамън натъманихме банята, сички като на село се изкъпахме в неделя, и в понеделник пристигат великите майстори отдолу и викат: Тече!!!! Оставили са си ръцете :twak: Айде пак местене на тоалетна, замазки, съхнене... Та до днес :crying:
нъл трябва да си се пооплачем тук. Че само с този секс ... ще сме нащрек по цели нощи :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:
Кой па ти се смя:blink::shocked:
Че вие даже сте и мнозинство
Елби, е прав за количеството и качеството. Тук и аз се съгласявам:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

pocti_bezobidna написа:Къде са резултатите от анкетата?
Доторката рече, че ще ги пусне.
Преди 2-3 месеца имаше някаква анкета с англичачета - оказа се, че биха се отказали от куп неща заради GSM-тата си или нещо от сорта.
За секса и отказването - в дебелите книжки пише, че пълното въздържание води до проблеми в психиката. Това сериозно - не че изперква човек, ама му се отразявало на останалите действия. При отва отрицателно. Чичко К.Г. Юнг така казва, нали... Доста отдавна съм го чела това, ако се не лъжа, беше в "Еон", ама може и да бъркам заглавието.
Така че въпроса с отказването няма как да стои. Има изключения кто разни монаси, монахини и др. с религиозни причини, ама това е друго, мисля, е трялба де се брои.
Не е само откачането. И във физичски план настъпват....нездравословни промени (така да го кажат)
Я, докторята да обяснят по-подробно за здравето
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

Mila написа:
Пипи написа:Ктегорично "не", трябва да поддържаме социални контакти все пак
Ха-ха!:lol:Не знаех, че секса е социален контакт. Мислех го за интимен.:rotfl24:
ми ако не забравиш да питаш как се казва човека, става социален; или ако е на обществено /ха-ха/ място
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Пипи написа: или ако е на обществено /ха-ха/ място
Ха-ха-ха:rotfl24::rotfl24:
Сетих се за онзи виц с виаграта
".....да, но ще ме срам да отида отново в този ресторант":grin::lol::lol:
Изображение

Аватар
Positum

Мнение от Positum »

frisky lioness написа:

:rotfl24:
и сега ако го пуснеш целия виц
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Пипи написа:
frisky lioness написа:

Чакай да го потърся
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

frisky lioness написа:
Чакай да го потърся[/quote]

Ето го:grin:

Жена се оплаква на сексолог, че мъжът и въобще не я чука. Той и предлага стимулиращи капки тип Виагра, от които трябва да му сипе 2-3 в супата. На другия ден жената е пак при сексолога.
- Докторе, докторе, каква стана тя! Аз нали не виждала секс от месеци, вместо 2-3 капки, му сложих 20!!! Изяде си той супата - нищо, започна второто ястие и в един момент, като ме изгледа с един поглед на разярен бик, дръпна покривката от масата, тръшна ме на нея, и като ме започна - 2 часа секс!!! То не беше отпред, отзад, в устата, пак отзад...
- Ами супер! Нали това искаше! - казал докторът.
- Да бе докторе, секса беше супер и много ми хареса!!! Ама ме е срам да вляза втори път в този ресторант...
Изображение

Аватар
Positum

Мнение от Positum »

frisky lioness написа:
frisky lioness написа:
Чакай да го потърся
Ето го:grin:

Жена се оплаква на сексолог, че мъжът и въобще не я чука. Той и предлага стимулиращи капки тип Виагра, от които трябва да му сипе 2-3 в супата. На другия ден жената е пак при сексолога.
- Докторе, докторе, каква стана тя! Аз нали не виждала секс от месеци, вместо 2-3 капки, му сложих 20!!! Изяде си той супата - нищо, започна второто ястие и в един момент, като ме изгледа с един поглед на разярен бик, дръпна покривката от масата, тръшна ме на нея, и като ме започна - 2 часа секс!!! То не беше отпред, отзад, в устата, пак отзад...
- Ами супер! Нали това искаше! - казал докторът.
- Да бе докторе, секса беше супер и много ми хареса!!! Ама ме е срам да вляза втори път в този ресторант...
[/quote]

:rotfl24: пусти мерак
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

okolo 40% от <младоците> казали,че ще се откажат..
<Луди ,млади,нямат си друга работа>,както казваше на Гарвана дядо му...

само не разбрах от де дойде 3о4о в темата...
ние ся гъзари ли сме,ако смятаме 3о4о за гъзарийка?
:blum:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Звеневия написа:
frisky lioness написа: и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:
ПРИЗНАВАМ си - по-готини са! :balerinas:
в този ред на мисли...
с какво сме били по-...на 25 години?
що се отнася до секса?

м?
питам мъжете...
с какво ние жените сме били по-...на 25 години..ади де?
аз не намирам с какво точно...
много го мисля този въпрос и досега не съм получила задоволителен отговор.
перефразирайте го..с какво 25 годишни момичета са по-...от нас дето ( някои още не сме;)..) сме на 40?
освен че са млади..е?
това как се отнася към секса?

за мъжете да кажа..колкото по-остаряват..по-готино става...
такова де,да си кажа....:blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:okolo 40% от <младоците> казали,че ще се откажат..
<Луди ,млади,нямат си друга работа>,както казваше на Гарвана дядо му...

само не разбрах от де дойде 3о4о в темата...
ние ся гъзари ли сме,ако смятаме 3о4о за гъзарийка?
Ей от тук.

Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: м?
питам мъжете...
с какво ние жените сме били по-...на 25 години..ади де?
аз не намирам с какво точно...
много го мисля този въпрос и досега не съм получила задоволителен отговор.
перефразирайте го..с какво 25 годишни момичета са по-...от нас дето ( някои още не сме;)..) сме на 40?
освен че са млади..е?
това как се отнася към секса?
Бе, не съм мъж, ама да си кажа :grin: Слушах наскоро един сериозен психиатър, който обясняваше, че търсенето от мъже в т.нар. средна възраст (свързана с кризите й) на млади момичета е нещо като галене на собственото его: вижте ме какъв съм - богат, красив и още го мога :winkw: Това в най-общи думи, тоест обяснението си е чисто на психологическо ниво, не на физическо..
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ми не знам ма това според мен е елементарно разбиране за мъжественост
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:ми не знам ма това според мен е елементарно разбиране за мъжественост
Елементарно, ама води до инфаркти :grin:

Сериозно, на една позната мъж й така го ударил хормона малко преди на 50, развел се, взел една 25-годишна, за да я удовлетвори отсекъде :winkw: бачкал на сто места, децата му не искаха да го чуят даже, много сърдити му бяха (а те - големи, както се досещаш) и хоп - след 5 години - инфаркт и на място:blink: Децата не отидоха на погребението, бившата - да, при това с голям кеф. Живот.. шарен...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Remmivs написа:ми не знам ма това според мен е елементарно разбиране за мъжественост
dobre,ще намаля възрастта...
на 20 години с кво сме били по?

а аз що съм си нямала някой чичко на 40 ?
да.н съм била грозна,що ли?
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

4avdar4e написа:

Сериозно, на една позната мъж й така го ударил хормона малко преди на 50, развел се, взел една 25-годишна, за да я удовлетвори отсекъде :winkw: бачкал на сто места, децата му не искаха да го чуят даже, много сърдити му бяха (а те - големи, както се досещаш) и хоп - след 5 години - инфаркт и на място:blink: Децата не отидоха на погребението, бившата - да, при това с голям кеф. Живот.. шарен...
ама аз питам защо на 20?...
и на 40 може да жената..и пр
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

4avdar4e написа:

е де!
след 40 ще се отказваме ли от секса?
заради един инфаркт?:blum:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: ама аз питам защо на 20?...
и на 40 може да жената..и пр
Ми написахти по-горе що :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: е де!
Не, беееее, не заради секса - бачкал човека като вол, щото младото гадже си иска своето :winkw:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Имам поразително единомислие с Елби в таз тема :grin:

и за парите и властта -> sex
и за повишаването на качеството, така де, опита си е опит

нда, обичам такива теми
верно не се карат хората вътре :rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

вероятно поръчалите вечен живот ще се откажат :lol:
jazz

Мнение от jazz »

4avdar4e написа:
Не, беееее, не заради секса - бачкал човека като вол, щото младото гадже си иска своето :winkw:
не разбирам нещо
нали номера е да НЕ бачкаш като вол :lol:
Публикувай отговор