хороскоп за подарък?
- Green Light
хороскоп за подарък?
Може ли да подаря хороскоп за рожден ден? Знаете ли колко струва, познавате ли реномиран астролог? Дали може да се направи хороскоп на човека, без той самия да присъства и да знае? Да не би незнанието на човека да нарушава някое неписано правило на занаята или морален кодекс на астролозите? Не се майтапя. Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
А!
И за колко време става?
А!
И за колко време става?
Re: хороскоп за подарък?
голям риск поемаш! тва е като да подариш на жена си бикини 1 размер по-малки и сутиен 2 размера по-голям!Green Light написа:Може ли да подаря хороскоп за рожден ден? Знаете ли колко струва, познавате ли реномиран астролог? Дали може да се направи хороскоп на човека, без той самия да присъства и да знае? Да не би незнанието на човека да нарушава някое неписано правило на занаята или морален кодекс на астролозите? Не се майтапя. Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
А!
И за колко време става?
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
КалиостроGreen Light написа:Може ли да подаря хороскоп за рожден ден? Знаете ли колко струва, познавате ли реномиран астролог? Дали може да се направи хороскоп на човека, без той самия да присъства и да знае? Да не би незнанието на човека да нарушава някое неписано правило на занаята или морален кодекс на астролозите? Не се майтапя. Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
А!
И за колко време става?
500 EURO
П.П. Извинявай:shy: Шегувах се. Питаш сериозно, нали
http://www.karm-krag.bol.bg/alena.html

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Green Light написа:Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
Това ми се струва по-зле, отколкото да подариш на изявена домакиня, по случай рождения и ден едно евро-пале с препарат за миене на съдове...
Нищо лично...
Хороскопа не е ли прекалено лична територия?
ПЪк и как ще е съставен коректно, ако не са изяснени, чесове, минути, секунди, ляво, дясно...
Ако мерките са с обърнати места кво става?bead_ написа:голям риск поемаш! тва е като да подариш на жена си бикини 1 размер по-малки и сутиен 2 размера по-голям!
- Green Light
Къде пък може да има нещо лично се чудя та да уточняваш. Ами часовете минутите и секундите предполагам, че майка му ги знае по- добре от него, нъл тъй? Пък аз на майка му и имам телефона и така* написа:Green Light написа:Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
Това ми се струва по-зле, отколкото да подариш на изявена домакиня, по случай рождения и ден едно евро-пале с препарат за миене на съдове...
![]()
Нищо лично...
ПЪк и как ще е съставен коректно, ако не са изяснени, чесове, минути, секунди, ляво, дясно...
жената се успокоява, че либовницата е с по-голям г*з и по-малки ц*ц* от нея и може да те остави жив. разбираш ли, сакат, пребит, презрян, но ЖИВ!* написа:Ако мерките са с обърнати места кво става?bead_ написа:голям риск поемаш! тва е като да подариш на жена си бикини 1 размер по-малки и сутиен 2 размера по-голям!
just perfect
- Green Light
Аз си го представях, като с карнавална шапка.bead_ написа: голям риск поемаш! тва е като да подариш на жена си бикини 1 размер по-малки и сутиен 2 размера по-голям!
- сър Айвънхоу
bead_ написа:жената се успокоява, че либовницата е с по-голям г*з и по-малки ц*ц* от нея и може да те остави жив. разбираш ли, сакат, пребит, презрян, но ЖИВ!* написа:Ако мерките са с обърнати места кво става?bead_ написа:голям риск поемаш! тва е като да подариш на жена си бикини 1 размер по-малки и сутиен 2 размера по-голям!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
НЕ чаткам!
(пардон, тва за охоскопите...)
(пардон, тва за охоскопите...)
аз имам един приятелGreen Light написа:Къде пък може да има нещо лично се чудя та да уточняваш. Ами часовете минутите и секундите предполагам, че майка му ги знае по- добре от него, нъл тъй? Пък аз на майка му и имам телефона и така* написа:Green Light написа:Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
![]()
Нищо лично...
от мойта служба
лекар
занимава се активно с това дето искаш
преди време написа и книжка за астрологията
ако сакаш пиши на лб
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Green Light
Представяш ли си обаче в хороскопа да пише куп ужасии?Green Light написа:Може ли да подаря хороскоп за рожден ден? Знаете ли колко струва, познавате ли реномиран астролог? Дали може да се направи хороскоп на човека, без той самия да присъства и да знае? Да не би незнанието на човека да нарушава някое неписано правило на занаята или морален кодекс на астролозите? Не се майтапя. Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
А!
И за колко време става?
Кофти подарък ще се получи...
И аз така мисля...pocti_bezobidna написа:Кофти подарък ще се получи...
НЕ е ли прекалено обременяващо едно такова късче информация?
Кат погледнАх цените на Алена, я по- добре му направи една екскурзийка във вид на подарък ( пак на хартия - ваучер, пак в бъдещето, пЪк гарантиран успех!)
- Green Light
Е добре, де, няма ли да пише нещо от сорта: Ако видиш черен негър с панамена шапка, пази се от вятър юг- югоизтог, че може да събори тритонна кашпа на кутрето ти. Гледай наляво! Аз така си ги представях нещатаpocti_bezobidna написа:Представяш ли си обаче в хороскопа да пише куп ужасии?Green Light написа:Може ли да подаря хороскоп за рожден ден? Знаете ли колко струва, познавате ли реномиран астролог? Дали може да се направи хороскоп на човека, без той самия да присъства и да знае? Да не би незнанието на човека да нарушава някое неписано правило на занаята или морален кодекс на астролозите? Не се майтапя. Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
А!
И за колко време става?
Green Light написа:Е добре, де, няма ли да пише нещо от сорта: Ако видиш черен негър с панамена шапка, пази се от вятър юг- югоизтог, че може да събори тритонна кашпа на кутрето ти. Гледай наляво! Аз така си ги представях нещата
Запретваш довечера ръкавите, Сипваш си едни 100 капки Тюламор, придърпваш стола под себе си и Лапито пред себе си и такъв красив шму го изтипосаш, че и ... Панамената шапка ще падне!
Ааа, не. Сигурно ще пише така (ако приемем, че рождения ден е до края на януари):Green Light написа:Е добре, де, няма ли да пише нещо от сорта: Ако видиш черен негър с панамена шапка, пази се от вятър юг- югоизтог, че може да събори тритонна кашпа на кутрето ти. Гледай наляво! Аз така си ги представях нещатаpocti_bezobidna написа:Представяш ли си обаче в хороскопа да пише куп ужасии?Green Light написа:Може ли да подаря хороскоп за рожден ден? Знаете ли колко струва, познавате ли реномиран астролог? Дали може да се направи хороскоп на човека, без той самия да присъства и да знае? Да не би незнанието на човека да нарушава някое неписано правило на занаята или морален кодекс на астролозите? Не се майтапя. Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
А!
И за колко време става?
Меркурий навлиза в орбита на 7-мо число от месеца, лош късмет, риск от провалени сделки и период на застой. Опасност от природни бедствия (къщата му застрахована ли е?), здравословни проблеми и разходи, свързани с извънболнично лечение. Дори изгледи за смяна на работата в края на рисковия период, но препоръчваме да изчакате навлизането на Юпитер.
- Green Light
Въобще не ви обичам! Ама ей толко! Откъде на къде на човек може да му хрумне да хареса такава разбираш ли, долна с долните пасмина с пасмините, като вас. Какъв подарък се подарява на човек дето си има сичко? М? Рожден ден, имен ден, рожден ден имен ден, ами аз колко идеи мога да родя, бе! Веднага да ми кажете какво да подаря! Моменталистически!
- Stranniche
- Обратна връзка:
На мен няколко пъти са ми поръчвали хороскоп без да ме питат. При "реномирани" астролози. Последният чаршаф завършваше с "Ще загуби близки хора преди да бъде щастлива."Green Light написа:Може ли да подаря хороскоп за рожден ден? Знаете ли колко струва, познавате ли реномиран астролог? Дали може да се направи хороскоп на човека, без той самия да присъства и да знае? Да не би незнанието на човека да нарушава някое неписано правило на занаята или морален кодекс на астролозите? Не се майтапя. Мислите ли че е добра идея да подаря хороскоп за рожден ден?
А!
И за колко време става?
Колкото и да не вярвам в подобни работи, стана ми гадно.
Освен да поръчаш оптимистичен хороскоп.
Както вече отбелязах, само Грийна мое да сЪтЪвори такЪв!Stranniche написа:Освен да поръчаш оптимистичен хороскоп.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Адреса в Интернет на ЗоЧо.Green Light написа:Какъв подарък се подарява на човек дето си има сичко? М? Рожден ден, имен ден, рожден ден имен ден, ами аз колко идеи мога да родя, бе! Веднага да ми кажете какво да подаря! Моменталистически!
Последно промяна от Stranniche на 24.01.08, 17:19, променено общо 1 път.
- Green Light
- Green Light
Книга бе, книга.Green Light написа:Въобще не ви обичам! Ама ей толко! Откъде на къде на човек може да му хрумне да хареса такава разбираш ли, долна с долните пасмина с пасмините, като вас. Какъв подарък се подарява на човек дето си има сичко? М? Рожден ден, имен ден, рожден ден имен ден, ами аз колко идеи мога да родя, бе! Веднага да ми кажете какво да подаря! Моменталистически!
Музика.
Стига да знаеш какво харесва.
Дай му моя адрес тогаваGreen Light написа:Той го имаStranniche написа:Адреса в Интернет на ЗоЧо.Green Light написа:Какъв подарък се подарява на човек дето си има сичко? М? Рожден ден, имен ден, рожден ден имен ден, ами аз колко идеи мога да родя, бе! Веднага да ми кажете какво да подаря! Моменталистически!
- Green Light
- Green Light
Ъъъъ! Тцъ!esti написа:Дай му моя адрес тогаваGreen Light написа:Той го имаStranniche написа:Адреса в Интернет на ЗоЧо.Green Light написа:Какъв подарък се подарява на човек дето си има сичко? М? Рожден ден, имен ден, рожден ден имен ден, ами аз колко идеи мога да родя, бе! Веднага да ми кажете какво да подаря! Моменталистически!
- Green Light
И тука мисля, мисля, ама пак тцъ!vyara написа:Книга бе, книга.Green Light написа:Въобще не ви обичам! Ама ей толко! Откъде на къде на човек може да му хрумне да хареса такава разбираш ли, долна с долните пасмина с пасмините, като вас. Какъв подарък се подарява на човек дето си има сичко? М? Рожден ден, имен ден, рожден ден имен ден, ами аз колко идеи мога да родя, бе! Веднага да ми кажете какво да подаря! Моменталистически!
Музика.
Стига да знаеш какво харесва.
За кога ти трябва? Йййй, къде си се разбързал!Green Light написа:Въобще не ви обичам! Ама ей толко! Откъде на къде на човек може да му хрумне да хареса такава разбираш ли, долна с долните пасмина с пасмините, като вас. Какъв подарък се подарява на човек дето си има сичко? М? Рожден ден, имен ден, рожден ден имен ден, ами аз колко идеи мога да родя, бе! Веднага да ми кажете какво да подаря! Моменталистически!
Подари му рапан. Или от китайските дрънкалки за прогонване на духове. Има и едни индиански висулки, дето се порвесват над кревата и ловят лоши сънища.
Подари му книга, бе! Сега има книги за всеки вкус. Секви акталози на NG има също.
Пък музика можеш да подариш.
И торта с Памела Андерсън. Може да си има всичко, но торта с Памела си няма!
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Green Light
Тцъ, тцъ, т... бе, как да му подаря топки, бе?* написа:И кво?Green Light написа:Маймуна! Аз мислих, мислих..* написа:Мноо ясно - тва беше партенка!Green Light написа:Тцъ!* написа:Щом така - часовник!Green Light написа:Моменталистически!
Масаж..
Стриптиз..
Ловна хижа, камина, куртизанка...
Чифт нови топки!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
С тайв(л)ански масаж* написа:И аз така мисля...pocti_bezobidna написа:Кофти подарък ще се получи...
НЕ е ли прекалено обременяващо едно такова късче информация?
Кат погледнАх цените на Алена, я по- добре му направи една екскурзийка във вид на подарък ( пак на хартия - ваучер, пак в бъдещето, пЪк гарантиран успех!)![]()
![]()
Или като ларевюто стриптийз/стриптизьорка

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.