От всичко най-много ме разстрои предсказанието за 2088 година.
Та аз тогава няма да имам още и 120 навършени.
Дали от сега да не се заредя с ботокс мотокс нещо...
Ех мъка, мъкааа...

шшшшт беПипи написа:Кент написа:къф ли ше е краяlatrevw написа:къв е тоз апокалипсис, бе, ибахти началото на седмицата
там около
втори февруари:rotfl24:
Ми що не пише нищо за 2012? Дето Суворово ще бъде крайбрежие:-)
Тайна, тайна, ама трябва да изкопаш една лагуна в двора!Кент написа:шшшшт беПипи написа:Кент написа:къф ли ше е краяlatrevw написа:къв е тоз апокалипсис, бе, ибахти началото на седмицата
там около
тва е конспирация
тайна:rotfl24:
Споко, напролет децата ще сътворят лагуна за чудо и приказ* написа:Тайна, тайна, ама трябва да изкопаш една лагуна в двора!Кент написа:шшшшт беПипи написа:Кент написа:къф ли ше е краяlatrevw написа:къв е тоз апокалипсис, бе, ибахти началото на седмицата
там около
тва е конспирация
тайна:rotfl24:
пОчвай, че до 12-та его...
Я, чак сега го виждам това.esti написа:Вижте с какво четиво си пия кафето
...
От всичко най-много ме разстрои предсказанието за 2088 година.
Та аз тогава няма да имам още и 120 навършени.
Дали от сега да не се заредя с ботокс мотокс нещо...
Ех мъка, мъкааа...
Ама ти наистина ли?4avdar4e написа:Егатиму, дет вика Рема, тамън спрях цигарите и водката, той света ще свършва. Освен от третото да си наваксвам, докато е времеpocti_bezobidna написа:Я! И аз чак сега го зачетох!
Хора, да не губим вреем - трябва да се пие и пее, че като гледам - всеки миг е последен!:rotfl24:
Настина! В събота на обед запалих последната цигара. Нека мине "изпитателния" срок по Алън Кар от 5 дни, пък ще пусна тема.Мнемозина написа: Ама ти наистина ли?
Затуй ли си толкоз мълчалива напоследък?
Само не ми казвай, че е било в резултат на петъчния купон, че сериозно ще се притесня какви сте ги вършили там без здрава ръка наоколо.4avdar4e написа:Настина! В събота на обед запалих последната цигара. Нека мине "изпитателния" срок по Алън Кар от 5 дни, пък ще пусна тема.Мнемозина написа: Ама ти наистина ли?
Затуй ли си толкоз мълчалива напоследък?Но мисля, че приключих с тях, съдейки по всички симптоми. Лесно, просто и отведнъж
Ми, ми, мълчалива съм, щото от писане няма време за приказване
Донякъде и там е вината... Зв. не пушеше от понеделник, след прочитането на книгата. Аз само го бъзиках, но на купона той не се и присети да пуши, не го дразнехме, даже каза, че ни съжалява. Малко като шамар ми дойде. На другия ден - дръп книгата и .... до тамМнемозина написа: Само не ми казвай, че е било в резултат на петъчния купон, че сериозно ще се притесня какви сте ги вършили там без здрава ръка наоколо.![]()
Французите са казали: Шарше ла фам... ама тука ще трябва да се преведе: Шарше ла Звеневия!4avdar4e написа: Донякъде и там е вината... Зв. не пушеше от понеделник, след прочитането на книгата. Аз само го бъзиках, но на купона той не се и присети да пуши, не го дразнехме, даже каза, че ни съжалява. Малко като шамар ми дойде. На другия ден - дръп книгата и .... до там
Тъй че здравата ръка ми беше на една ръка разстояние
айвъне, книгата или табекса, лепки разни или още кво ли не, не може да те откажат от от цигарите пичМарвин написа:Французите са казали: Шарше ла фам... ама тука ще трябва да се преведе: Шарше ла Звеневия!4avdar4e написа: Донякъде и там е вината... Зв. не пушеше от понеделник, след прочитането на книгата. Аз само го бъзиках, но на купона той не се и присети да пуши, не го дразнехме, даже каза, че ни съжалява. Малко като шамар ми дойде. На другия ден - дръп книгата и .... до там
Каква книга ви е отказала от цигарите?
Моля Ви, не ми я показвайте! Не ме изкушавайте!
Е, тогава съм напълно спокоен!Кент написа: айвъне, книгата или табекса, лепки разни или още кво ли не, не може да те откажат от от цигарите пич
могат само да ти помогнат ако си достатъчно надървен да ги ликвидираш сам
Аха.4avdar4e написа:Донякъде и там е вината... Зв. не пушеше от понеделник, след прочитането на книгата. Аз само го бъзиках, но на купона той не се и присети да пуши, не го дразнехме, даже каза, че ни съжалява. Малко като шамар ми дойде. На другия ден - дръп книгата и .... до тамМнемозина написа: Само не ми казвай, че е било в резултат на петъчния купон, че сериозно ще се притесня какви сте ги вършили там без здрава ръка наоколо.![]()
Сигурна бях.* написа:Мнемозина написа:на кое толкова се смееш?
Такккккккаааааааааааааааааааа,
нееднозначно,
многопосочно,
без-свян-нно,
нееднократно... Абе, я се досещай!
Най-искрено те умолявам да не ми я показваш и споменаваш таз книга!4avdar4e написа:Книгата може. Точно предната вечер обяснявах друго. Може. От раз. Без грам мъкиКент написа: айвъне, книгата или табекса, лепки разни или още кво ли не, не може да те откажат от от цигарите пич
аз както казах не съм експирт4avdar4e написа:Книгата може. Точно предната вечер обяснявах друго. Може. От раз. Без грам мъкиКент написа: айвъне, книгата или табекса, лепки разни или още кво ли не, не може да те откажат от от цигарите пич
Не, бре! Държа си на пороците! Толкова време съм им отделил, за да си ги отчувам, а ти искаш сега с едно прочитане на книга (друго мой порок - четенето) да ми го отнемеш! Ни мой така, бре чоджъм!* написа:ЧовекО, данби да притежаваш акции в БЪлгартабак?Марвин написа:Най-искрено те умолявам