На едно и също място ли са?БоЕВ написа:Разглеждах един албум и ми стана интересно можете ли да предположите къде е това::-)
Аха, град с много богата и превратна история в Европа.Stranniche написа:На едно и също място ли са?БоЕВ написа:Разглеждах един албум и ми стана интересно можете ли да предположите къде е това::-)
Защото второто ми се струва познато, но не се сещам откъде /на снимка ще да съм го виждала/.
мое, е те там не съм стъпвалаМарвин написа:Това не беше ли Ловеч?
Това е.Баба Яга написа:Със сигурност това е Осъм, Ловеч и фотошоп.[/i]
Говорех за другата снимка, цветовете са променени доста от реалните.Mila написа:Това е.Баба Яга написа:Със сигурност това е Осъм, Ловеч и фотошоп.[/i]
Нощната снимка е на покрития мост.
Няма фотошоп - комплексът е реставриран и поне преди няколко седмици изглеждаше точно така.
Факт е, зе разположението е различно, нали така?Mila написа:Така е, обектът на втората снимка е завъртян на 90градуса спрямо този на първата и се намира на около 10м вдясно.pocti_bezobidna написа:Двете снимки са от две различни места.
Покритият мост в Ловеч (над р.Осъм) - дело на майстор Кольо Фичето. По някое време е изгорял (не помня годината), и после е възстановен с малки корекции по време на соца - първия вариант е бил изцяло дървен. А това на снимката е т.нар комплекс "Драката", строен към края на ХІХ век, и реставриран наскоро.
Да, доста са засилени. ФШ за много хора е мания. И компресията доста я е смачкала.Баба Яга написа:Говорех за другата снимка, цветовете са променени доста от реалните.Mila написа:Това е.Баба Яга написа:Със сигурност това е Осъм, Ловеч и фотошоп.[/i]
Нощната снимка е на покрития мост.
Няма фотошоп - комплексът е реставриран и поне преди няколко седмици изглеждаше точно така.