Човекът си е умрял сам, от ... рак на белите дробовеМарвин написа:Ааа, не! Тоз не са ли го гръмнали още?!4avdar4e написа::rotfl24:
Апропо, същият тоя Кар, казват, имал бил и книга "Как да спрем пиенето"
Някой от Вас
Re: Някой от Вас
вронски съм го чулМнемозина написа:Така си е.Quid написа: тия цифри са доста ангажиращи
яки катаклизми и клизми следват след тва
я кво си ни е гот така
малиииииии
Абе отдавна се каня да те питам, даже бях ти пуснала една бележка, ама ти не я видя три дни и я изтрих, та сега ще те стрелям в ефир:
Като какъв си чувал Хьоне-Вронски (ако си го чувал).
за последно го чух с неговите 12 тома
вързаха ми се се на 300-350 евро
кво за вронски?
другия не го знам
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Кой другия, този е един.Quid написа:вронски съм го чулМнемозина написа: Така си е.
Абе отдавна се каня да те питам, даже бях ти пуснала една бележка, ама ти не я видя три дни и я изтрих, та сега ще те стрелям в ефир:
кво за вронски?
другия не го знам
Сега ще ти пусна бележка, ама внимавай!
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Сигурно, защото е спрял цигарите...!4avdar4e написа: Човекът си е умрял сам, от ... рак на белите дробове
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
за граф вронски ли става дума ?Мнемозина написа:Кой другия, този е един.Quid написа:вронски съм го чулМнемозина написа: Така си е.
кво за вронски?
другия не го знам
Сега ще ти пусна бележка, ама внимавай!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Всъщност е много логично. Той 30 и кусур години е пушел до 5 кутии дневно (както казва, не можех пирон да закова, без да съм с цигара). После, след като открива метода си и започва да работи с пациенти - в групи и в клиниките, ги поощрява да пушат, докато не завършат курса (така е и в книгата). Та представи си как ежедневно е живял в лисичарник.vyara написа: Боже, каква ирония само!
Живот!
Геройски загинал, за да помогне на другите....4avdar4e написа:Всъщност е много логично. Той 30 и кусур години е пушел до 5 кутии дневно (както казва, не можех пирон да закова, без да съм с цигара). После, след като открива метода си и започва да работи с пациенти - в групи и в клиниките, ги поощрява да пушат, докато не завършат курса (така е и в книгата). Та представи си как ежедневно е живял в лисичарник.vyara написа: Боже, каква ирония само!
Живот!
- Green Light
и разни други миризми се усещат повече:rotfl24:Green Light написа:Аз. Голям зор, голямо чудо. 18 години оттогава, а още ми се пуши.
Пуша пури от дъжд на вятър.
Цигарите са гадни лайна.
Чавдарче, бях забравил, наистина, като ги спрях, вкуса на храната и питиетата става много по- богат. Верно, че беше така.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Това с хипнозата ми звучи страшничко.4avdar4e написа:
О, не, с агитация не става. Пак ще кажа: цяла седмица му се подигравах на моя любим. Всъщност, аз забелязах, че не пуши едва на 2-3 денТой само казваше: нищо не казвай, прочети книгата. Сега като се замисля, тя сякаш хипнотизира. Не знам. След като аз (мин. 2 кутии на ден) можах да издържа 3 дни почти без да помисля за цигара... Не знам. А аз дори не исках да спирам цигарите, исках само да разбера какво го мотивира мъж ми толкова. Туйто. Не знам дали ще издържа, не знам колко, нищо не се заричам и нищо не обещавам. Но усетих ефекта.
Само ще кажа, че днес след един ненормален ден излязох на балкона!!! (моля това също да се отбележи), запалих и още преди да съм дръпнала, се разплаках. Със сълзи и с глас. Изобщо не знам как стана. И разбира се още преди първото сериозно дръпване, загасих... Затова си мисля за нещо като хипноза, нещо на дълбоко подсъзнателно ниво. Обаче действа. Цигарата ми липсва по-скоро именно ти дето викаш - като вид комуникатор, като нещо, което да държа и т.н. Нямам усещане, че "ми се пуши". А това, вярвайте ми, е адски странно за мен. Кафе без цигара - оказва се, че е страхотно. След ядене без цигара?? Брей, какъв хубав вкус. И понеже това ми е ужасно странно и за мен, и за ЗВ., затова ви го разказвам. Пък доколко, докога... Божа работа
П.П. Засилила съм се да пера пердета и завивки, два дни само паля пръчки и пръскам с дезодоранти, защото .... ми мирише на цигари...
Разказвам си само, адски е странно
Но цигарите са си гадост, де, спор няма - но пък има и един куп други гадости.
Напоследък ми изглежда преекспонирана тази пропаганда срещу тютюнопушенето - сякаш въздуха , дето го дишаме, особено в Сф е много прекрасен и полезен, и само един цигарен дим остана да ни трови.
- Green Light
на 16 или 17 започнах. На 22 започнах да ги спирам. Кога наистина ги спрях не знам, нали ти казвам голям зор беше. Спирах, почвах, спирах, почвах, накрая загубих представа пуша ли или не пуша.vyara написа:Че кога си ги почнал, кога си ги спрял, че да има толкова оттогава.Green Light написа:Аз. Голям зор, голямо чудо. 18 години оттогава
Ти да не си пушил две-три години само? Голям зор, голямо чудо?
- Green Light
Ако за пръдня говориш - все тая дали пушиш или не пушиш. Има такива, които ги усещаш даже със запушен нос, понеже лютят на очитеКент написа:и разни други миризми се усещат повече:rotfl24:Green Light написа:Аз. Голям зор, голямо чудо. 18 години оттогава, а още ми се пуши.
Цигарите са гадни лайна.
Чавдарче, бях забравил, наистина, като ги спрях, вкуса на храната и питиетата става много по- богат. Верно, че беше така.
- Green Light
не за пръдните беGreen Light написа:Ако за пръдня говориш - все тая дали пушиш или не пушиш. Има такива, които ги усещаш даже със запушен нос, понеже лютят на очитеКент написа:и разни други миризми се усещат повече:rotfl24:Green Light написа:Аз. Голям зор, голямо чудо. 18 години оттогава, а още ми се пуши.
Цигарите са гадни лайна.
за много хора на
малко затворено
място
транспорти там
опашки
в кабинета гат додат /или ги донесат по често/
немити
гамата на ароматите е такава
че и най яката пръдня
бледнее
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Не ми пречи. Просто ми се струва, че някои въпроси не се обсъждат прекалено много, за сметка на други.* написа:Mila написа:...сякаш въздуха , дето го дишаме, особено в Сф е много прекрасен и полезен, и само един цигарен дим остана да ни трови.
![]()
И на кво точно пречат цигарите? и преекспонирането...
Предполагам, защото е по-лесно да се забрани пушенето на обществени места, отколкото да се спре Кремиковци или автомобилното движение в центъра, примерно.
- Green Light
Не веднъж съм казвал,че има професии на които свалям шапка. Как си ги избирате е нещо което никога няма да разбера. Е така ще си умра с отворени очиКент написа:не за пръдните беGreen Light написа:Ако за пръдня говориш - все тая дали пушиш или не пушиш. Има такива, които ги усещаш даже със запушен нос, понеже лютят на очитеКент написа:и разни други миризми се усещат повече:rotfl24:Green Light написа:Аз. Голям зор, голямо чудо. 18 години оттогава, а още ми се пуши.
Цигарите са гадни лайна.
за много хора на
малко затворено
място
транспорти там
опашки
в кабинета гат додат /или ги донесат по често/
немити
гамата на ароматите е такава
че и най яката пръдня
бледнее
Като например ползата от никотина, който за съжаление се оказва единственото средство за забавяне на остаряването на нервните клетки.Mila написа:Просто ми се струва, че някои въпроси не се обсъждат прекалено много, за сметка на други.
Но пък начина помага на пиенето...
Бял дроб- пушене -> черен дроб- > пиене!