Сънна болест
Сънна болест
Хора, направо съм болна...
Не 8, 10 часа сън не ми стигат. А само преди две седмици спях по 5, 6. Едвам се надигам от леглото, следобед пак ми се приспива. Мъкаааа....
Почнах витамини, наблягам на есенни плодове, лимони и други разни изпитани уж чалъми. Тцъ, нищо не помага. Та се чудех, тва някакъв вид подготовка за зимата ли е, за мечешкия зимен сън, сатурнова дупка или кво? Неккви идеи, че от сън спомени няма... 
Същата картинка съм!
След уж толкова дългата уж почивка, след лятно обилно ядене на плодове и зеленчуци и пр. правилности се чувствам абсолютно обезсилена и демотивирана! Не ми се започва нищо.
Такова нещо през есента никога не ми се е случвало. Знам, че ме чака труден период (пак) и може би затова реагирам така.
След уж толкова дългата уж почивка, след лятно обилно ядене на плодове и зеленчуци и пр. правилности се чувствам абсолютно обезсилена и демотивирана! Не ми се започва нищо.
Такова нещо през есента никога не ми се е случвало. Знам, че ме чака труден период (пак) и може би затова реагирам така.
Panta rhei...
Re: Сънна болест
редбул4avdar4e написа:Хора, направо съм болна...Не 8, 10 часа сън не ми стигат. А само преди две седмици спях по 5, 6. Едвам се надигам от леглото, следобед пак ми се приспива. Мъкаааа....
Почнах витамини, наблягам на есенни плодове, лимони и други разни изпитани уж чалъми. Тцъ, нищо не помага. Та се чудех, тва някакъв вид подготовка за зимата ли е, за мечешкия зимен сън, сатурнова дупка или кво? Неккви идеи, че от сън спомени няма...
Бее, чак криле не ща, искам само сутрин да отслабва малко гравитацията и възглавката ми да не е толкоз мека и уханнааааа :sadw:esti написа: редбул
Аз съм си отявлена поспалана, но чак такова чудо не се е случвАло
Малий, ако ни се случи да живеем в някой по-северна страна, сигурно хич няма да можем да се надигнем от легълцатаМнемозина написа:Същата картинка съм!
П.П. И на мен за пръв път ми се случва, затова се пошашавих. Стига се дотам, че толкова ми се спи, че почва да ме боли главата. Темпото ми пък е съвсем занижено. Мноооо кофти
Пия кафета на поразия и май вече и те не ми действат.4avdar4e написа:
Малий, ако ни се случи да живеем в някой по-северна страна, сигурно хич няма да можем да се надигнем от легълцата![]()
П.П. И на мен за пръв път ми се случва, затова се пошашавих. Стига се дотам, че толкова ми се спи, че почва да ме боли главата. Темпото ми пък е съвсем занижено. Мноооо кофти
Аз иначе се тонизирам в студено време, ама сега не работи това. Ужас.
Panta rhei...
Лимон с преварена вода, айрян с морска сол, кафе, кафе, кафе... кола, кола... Нищо! Гледам почти да не ям, че след папкане става още по-страшно.Мнемозина написа: Пия кафета на поразия и май вече и те не ми действат.
Аз иначе се тонизирам в студено време, ама сега не работи това. Ужас.
А толкова обичам есента, не е истина. Явно аклиматизацията нещо ми куца тая година. Дъл не е от годинките???
-
опърничава
На мен много, ама ужасно много, ми се спеше, когато бях.............бременна. Иначе не съм поспалана. Ако спя 10 ч., ще се чувствам като болна.
Като ви се спи, пък спете си, като има кой да ви остави да спите.
Като гледам какво е пусто тук сега, сигурно и други са повалени от сънната болест. :)
Като гледам какво е пусто тук сега, сигурно и други са повалени от сънната болест. :)
мъж ми
снощи каза...wishes написа:Повече секс и всичко ще е наред
"кой не пие на екс
да не види секс!"
:)))))
еднакво мислите с него ,май...
8)
Re: мъж ми
Тц, не пия на ексdoktorka написа:снощи каза...wishes написа:Повече секс и всичко ще е наред
"кой не пие на екс
да не види секс!"
:)))))
еднакво мислите с него ,май...
8)
То и аз не спя по много, но напоследък едва отлепям сутрин.опърничава написа:На мен много, ама ужасно много, ми се спеше, когато бях.............бременна. Иначе не съм поспалана. Ако спя 10 ч., ще се чувствам като болна.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз такаpocti_bezobidna написа:
То и аз не спя по много, но напоследък едва отлепям сутрин.
И понеже, защото, обаче точно в момента съм се пулнала ей така:shocked::blink:, и скучая, пък всики вие спите, та си викам, що да не взема да изровя нещо от по-стари времена и....
Отварям стр. 144 и какво.. А!!! Погледът ми се забива баш на тема като за момента

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Много обичам стари теми!frisky lioness написа:И аз такаpocti_bezobidna написа:
То и аз не спя по много, но напоследък едва отлепям сутрин.
И понеже, защото, обаче точно в момента съм се пулнала ей така:shocked::blink:, и скучая, пък всики вие спите, та си викам, що да не взема да изровя нещо от по-стари времена и....
Отварям стр. 144 и какво.. А!!! Погледът ми се забива баш на тема като за момента
Човек вижда разни работи по нов начин.
Тук, например, разбрах що й се е спяло толкова на Чавето.
Panta rhei...
Ти мани, лошото е, че и аз сега го разбрахМнемозина написа: Тук, например, разбрах що й се е спяло толкова на Чавето.
Ами така де, то ако не беше вдигнала Фриски темата, как щеше да разбереш, че си била бременна?4avdar4e написа:Ти мани, лошото е, че и аз сега го разбрахМнемозина написа: Тук, например, разбрах що й се е спяло толкова на Чавето.:rotfl24:
Panta rhei...
А била ли е?Мнемозина написа:... как щеше да разбереш, че си била бременна?
Искаш да кажеш, че всичко е било сън?* написа:А била ли е?Мнемозина написа:... как щеше да разбереш, че си била бременна?
Не знам бе, ама по пътя на логиката и предвид снимковия материал трябва да е била.
Panta rhei...
отивай до аптеката4avdar4e написа:Хора, направо съм болна...Не 8, 10 часа сън не ми стигат. А само преди две седмици спях по 5, 6. Едвам се надигам от леглото, следобед пак ми се приспива. Мъкаааа....
има кво ли не
и се назобай и три дни ще вампирясваш яко
кви плодове ,кви 5 кинта кви мечки бе алооооооуууу:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Ама си много готинQuid написа: отивай до аптеката
има кво ли не
кви плодове ,кви 5 кинта кви мечки бе алооооооуууу:blum:
Тва е тема от 2006, септември, била съм вече бременна, но още не съм знаела
всеки малко или мнооо е бременен4avdar4e написа:Ама си много готинQuid написа: отивай до аптеката
има кво ли не
кви плодове ,кви 5 кинта кви мечки бе алооооооуууу:blum::rotfl24:
Тва е тема от 2006, септември, била съм вече бременна, но още не съм знаела
дали е 2006 , 2008 или 2010
няма никва разлика:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination