Еха! Какво открих самоооооооооооо:)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Еха! Какво открих самоооооооооооо:)
Много обичам такива места:-)
Като ходим с мъж ми в Бриколаж, например и той се замото по някакви си негови места, винаги по-късно знае къде да ме открие:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз по подобни места не редовно, а само от време на време.vyara написа:Аз пък открих един форум за цъфтя, градини и други работи и редовно кръшкам тъдява.
Кат доди пролетЪт съм ПО кръшкателно настроена:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ха,frisky lioness написа:Много обичам такива места:-)
Като ходим с мъж ми в Бриколаж, например и той се замото по някакви си негови места, винаги по-късно знае къде да ме открие:-)
има и още:)
идеи за празника
То си е тъкмо към раздела за празника-тема"идеи" и "подаръци":)))frisky lioness написа:Аз по подобни места не редовно, а само от време на време.vyara написа:Аз пък открих един форум за цъфтя, градини и други работи и редовно кръшкам тъдява.
Кат доди пролетЪт съм ПО кръшкателно настроена:-):winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: идеи за празника
Аз съм готова с подаръка още от преди седмицаГлен написа:
То си е тъкмо към раздела за празника-тема"идеи" и "подаръци":)))

А аз през цялото време си мислех, че изведнъж нещо ще изкочи и ще ми изкара акъла.
Като стигна накрая до пилетата и си викам "ето, сега ще скочи пилето, само се прави на умряло, ама аз знаааам и няма да се изненадаааам."
Егати как се изненадах, като свърши филмчето без да ми скочи нищо.
Като стигна накрая до пилетата и си викам "ето, сега ще скочи пилето, само се прави на умряло, ама аз знаааам и няма да се изненадаааам."
Ей, огън си бееееееееееееееееееееееееей!frisky lioness написа:Аз съм готова с подаръка още от преди седмицаГлен написа:
То си е тъкмо към раздела за празника-тема"идеи" и "подаръци":)))
И на мен ми подариха едно вече ей от тук:)http://www.cosmopolitan.bg/novini/p3_484_0.html
Хи хи хи:)esti написа:А аз през цялото време си мислех, че изведнъж нещо ще изкочи и ще ми изкара акъла.
Разбиващо:)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз нищо не съм получилаГлен написа: И на мен ми подариха едно вече ей от тук:)http://www.cosmopolitan.bg/novini/p3_484_0.html
Може и да не получа, кой знае.....
Исках да кажа, че моят подарък за либето е готов
И коя точно секс поза получи за празника?
Замислих се за друго
Легни по корем и се разкрачи, докато гаджето ти е върху теб и влиза отзад Тази явно е само за гаджета, защото в следващите обяснения "гаджето ти" е заменено от "твоят човек":blink::shocked:, който при липса на друг се подразбира, че може да бъде и собствения ти съпруг:lol::lol::lol:

- Stranniche
- Обратна връзка: