С кво ги рАните дечинята сутрин?

Все същите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

а някои сгодни женици имат време :blum:

http://news.ibox.bg/news/id_1601673045
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

то не е до време, а до мерак :blum:

като имаш мерак, правиш и то става хубаво :-)

насила хубост не става.....
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Nejimaki-dori написа:Ми моите ядат всичко. Сутрин като се събудят първото нещо което казват е - "Какво има за закуска". Ядат сандвичи, разни видове паста, кроасани, нескуик... Ама те много ядат и каквото и да направя - не остава.
Божкей, пък аз си мислех, че само наште са такива... лами :grin:
:shy::shy:
Аватар
snigmi

Мнение от snigmi »

Вашите..добре, ами моята у дома: преспективна гимнастичка на 6 год.,но как яде..окото да ти се уплаши..а изглежда като ангелче.
Където и да отидем, както и да твърдя, че току що е яла, сяда и почва тихо и кротко да си хапва, с добро темпо и в количества.
Чудно какво ще излезе от това дете :duno:
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

vyara написа:
Nejimaki-dori написа: Не сме на един хал бре, едва ли са ти казвали сутрин - аз ще закусвам мусака или супа, или дали могат да изядат трите кюфтета дето са останали снощи за закуска? И шкембе чорба ще ядат ако им дам, щом е за ядене ...
Абе кви са тия дяца, бе. Необичайни дяца. Кефят ме! :lol:
Как кави-гладни мъжове. Пък малкия яде колкото за трима и не подбира. И наистина ако има готвено, сутрин предпочита да яде манджа. А ако няма месо, сирене и мед - все едно не са яли. Тва е.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Последното любимо при нас са рохките яйца. Най- ненадейно взеха, че им харесаха. По принцип обаче, един от най- готините моменти на мене и на големия Терминатор ни е лафа на закуска. Мисля че затова и обичат да закусват. Поне половин час позотворен лаф за последния използван от Наруто трик с който наритва лузърите. Малкия ми го изиграва поради недостиг на други изразни средства. Например ти знаеш ли какво е "пясъчен ковчег"? Аз знам. Пет минути минимум ми обясняваха, но разбрах. И накрая - Бе -вика- Тати, какво значи "ковчег"?
Аватар
Nejimaki-dori

Gaspode написа:
Nejimaki-dori написа:Не сме на един хал бре, едва ли са ти казвали сутрин - аз ще закусвам мусака или супа, или дали могат да изядат трите кюфтета дето са останали снощи за закуска? И шкембе чорба ще ядат ако им дам, щом е за ядене ...
Не са, верно е... Чудя се да те жаля ли или да ти завиждам :rotfl24:
И аз не знам за жалване ли съм или за завиждане. Факт е обаче, че готвя в най-голямата тенджера и на другия ден нищо няма. А тарикатите хляб почти не ядат.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Nejimaki-dori

Марвин написа:
Nejimaki-dori написа:И шкембе чорба ще ядат ако им дам, щом е за ядене ...
А бира към чорбата предлагаш ли? :rotfl24:
Не им предлагам, сигурно затва изпиват моята :huhthink:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Green Light написа:...... Поне половин час позотворен лаф за последния използван от Наруто трик с който наритва лузърите. Малкия ми го изиграва поради недостиг на други изразни средства. Например ти знаеш ли какво е "пясъчен ковчег"? Аз знам. Пет минути минимум ми обясняваха, но разбрах. И накрая - Бе -вика- Тати, какво значи "ковчег"?
:rotfl24:
Абе и аз не съм наясно с всичко, но имаме по няколко собственоръчно изрисувани портрета на Наруто, Саске и Темари (не им помня фамилиите:shy:), залепени с магнити по хладилника.

ПП С яденето нямаме проблеми.:grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

не питай по-добре
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Mila написа:
Green Light написа:...... Поне половин час позотворен лаф за последния използван от Наруто трик с който наритва лузърите. Малкия ми го изиграва поради недостиг на други изразни средства. Например ти знаеш ли какво е "пясъчен ковчег"? Аз знам. Пет минути минимум ми обясняваха, но разбрах. И накрая - Бе -вика- Тати, какво значи "ковчег"?
:rotfl24:
Абе и аз не съм наясно с всичко, но имаме по няколко собственоръчно изрисувани портрета на Наруто, Саске и Темари (не им помня фамилиите:shy:), залепени с магнити по хладилника.

ПП С яденето нямаме проблеми.:grin:
Кои са тия бе? Имам чувството, че нещо пропускам в тоя живот...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

]

Кои са тия бе? Имам чувството, че нещо пропускам в тоя живот...[/quote]

е как!
JetiX...

ама изоставаш!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

направо
аз дето съм с две щерки ги знам, щото не ги обичаме де, не се класират като да речем H2O или Лили Чудото
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:направо
аз дето съм с две щерки ги знам, щото не ги обичаме де, не се класират като да речем H2O или Лили Чудото
Хъм. И тези не ги знам. Потискате ме.
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа:направо
Аз съм един лош родител. Телевизията е ограничена до максимум. Или до минимум :huhthink:
Абе ограничена е и толкоз. Определено смятам, че има негативен ефект върху децата (пък и върху възрастните)
Лош съм, както вече казах...

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Аз съм един лош родител. Телевизията е ограничена до максимум. Или до минимум :huhthink:
Абе ограничена е и толкоз. Определено смятам, че има негативен ефект върху децата (пък и върху възрастните)
В интерес на истината ги научихме (или поне аз и малката) на НГ наруто и компания... от каравелите...:blum:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа: В интерес на истината ги научихме (или поне аз и малката) на НГ наруто и компания... от каравелите...:blum:
Хммм? ще проведа един сериозен разговор със съответния каравел... да го видим кво и от къде знае... ама ха

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

виж ся
може и той оттам да ги е научил
щото, как да ти кажа, има един адски лош баща :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа: Аз съм един лош родител. Телевизията е ограничена до максимум. Или до минимум :huhthink:
Егати, тука било пъкано с родители-садисти! :rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа:виж ся
може и той оттам да ги е научил
щото, как да ти кажа, има един адски лош баща :grin:
ще проуча аз тази работа

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Марвин написа: Егати, тука било пъкано с родители-садисти! :rotfl24:
ми кво да правя - характер...
срам ма`и ама търпя :blum:

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Gaspode написа:

Аз съм един лош родител. Телевизията е ограничена до максимум. Или до минимум :huhthink:
Чак пък толкова...Аз също не ги оставям да зяпат малоумно по цял ден,
но защо да не си гледат някои любими филмчета?!
Да не говорим, че някак им провокират въображението, защото после рисуват героите,
и дори са направили няколко "списания" с комикси с измислени от тях истории за същите герои.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Mila написа: Чак пък толкова...Аз също не ги оставям да зяпат малоумно по цял ден,
но защо да не си гледат някои любими филмчета?!
Да не говорим, че някак им провокират въображението, защото после рисуват героите,
и дори са направили няколко "списания" с комикси с измислени от тях истории за същите герои.
Въображението се подтиска от телевизията. Щото ти показва нейното виждане за това как трябва да изглежда даден герой. Четенто оставя на въображението далеч повече работа според мен.

Сега за "чак пък толковато" - точно това имах предвид като казах "ограничена". Не искам да стоят пред телевизора с дистанционното в ръка и да щракат по каналите докато намерят нещо да им грабне вниманието за 5 мин, след което отново да защракат по каналите. Нямам нищо против да си гледат любимите филмчета. Големия е достатъчно голям вече за да може да си прочете програмата и да реши какво и кога иска да гледа. Включва, гледа и изключва. Това ми е идеята.
Признавам обаче, че засега не ми се отдава да го постигна... но продължавам да опитвам...

Съдист и половина :grin:

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: С кво ги рАните дечинята сутрин?

Мнение от frisky lioness »

Когато сме първа смяна не се храним (в къщи, а имам съмнения, че не се храним и в у-щето:mad:)
Когато сме втора каквото направи мама или каквото си приготвя сам
В събота и неделя глезотии-палачинки, принцеси, мекички, пържени филийки

Мойто дяте е голямо и почти всяка седмица в събота палачинките са от него:grin: :bdance:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
esti

Мнение от esti »

Gaspode написа: Големия е достатъчно голям вече за да може да си прочете програмата и да реши какво и кога иска да гледа. Включва, гледа и изключва. Това ми е идеята.
Добре де, как между безброй предавания в безброй канали може да избере това, което му се гледа само по заглавието?
Може, но ако е нещо познато и гледано - а другите, новите неща?
Докато с цъкането по каналите е много по-лесно - спираш се, преценяш....и минаваш нататък или оставаш.
Освен това човек не винаги в настроение за нещо конкретно. Понякога просто иска да позяпа безцелно...
Ама и децата са хора бе, хора! :lol:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

esti написа: Добре де, как между безброй предавания в безброй канали може да избере това, което му се гледа само по заглавието?
Може, но ако е нещо познато и гледано - а другите, новите неща?
Докато с цъкането по каналите е много по-лесно - спираш се, преценяш....и минаваш нататък или оставаш.
Освен това човек не винаги в настроение за нещо конкретно. Понякога просто иска да позяпа безцелно...
Ама и децата са хора бе, хора! :lol:
А що не вземе за почете вместо да зяпа ТВ-то? Или да потича навън? Или да си измисли игра? Или просто да позяпа през прозореца?
ТВ-то става универсален заместител на всичко друго и универсално губи-време.
Хич да не споменавам на какво може да попадне щракайки. Пък дори и да изглежда като детски филм...

esti

Мнение от esti »

Gaspode написа:
А що не вземе за почете вместо да зяпа ТВ-то? Или да потича навън? Или да си измисли игра? Или просто да позяпа през прозореца?
Хич да не споменавам на какво може да попадне щракайки. Пък дори и да изглежда като детски филм...
А ако не му се зяпа през прозореца, нито му се тича?
Не се заяждам, просто се чудя компромиси правиш ли понякога?
Ако си му отредил един час за четене примерно, а то иска да гледа тв или да прави нещо друго вредно, оставяш ли го или си отстояваш решението?
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

esti написа: А ако не му се зяпа през прозореца, нито му се тича?
Не се заяждам, просто се чудя компромиси правиш ли понякога?
Ако си му отредил един час за четене примерно, а то иска да гледа тв или да прави нещо друго вредно, оставяш ли го или си отстояваш решението?
Никакви компромиси не правя. Никога. :blum:

Писах по-горе, че това са по-скоро мечтания мои отколкото реалност. За момента нещата с телевизията са точно на принципа "щракам и гледам квот ми падне"
Опитвам се да ги променя. Изпокарал съм се с всички вече - за всеки е по-лесно просто да курдиса лапето пред ТВ-то и да го остави да кеси там цял ден. А на мен това не ми харесва.
Но пък моите природни бедствия не можеш ги накара на сила нищо. Предполагам, не съм пробвал (още :grin:), че дори да ги опухам като брашнен чувал, пак няма да мога да ги накарам нещо... Там трябва с приказки и убеждаване... Та се опитвам да обяснявам защо не ми се нрави ТВ-то, да убеждавам... и така...
Кауза пердута, знам, но не мога да се откажа - такъв съм си...

esti

Мнение от esti »

Gaspode написа:
Никакви компромиси не правя. Никога. :blum:

Писах по-горе, че това са по-скоро мечтания мои отколкото реалност. За момента нещата с телевизията са точно на принципа "щракам и гледам квот ми падне"
Опитвам се да ги променя. Изпокарал съм се с всички вече - за всеки е по-лесно просто да курдиса лапето пред ТВ-то и да го остави да кеси там цял ден. А на мен това не ми харесва.
Но пък моите природни бедствия не можеш ги накара на сила нищо. Предполагам, не съм пробвал (още :grin:), че дори да ги опухам като брашнен чувал, пак няма да мога да ги накарам нещо... Там трябва с приказки и убеждаване... Та се опитвам да обяснявам защо не ми се нрави ТВ-то, да убеждавам... и така...
Кауза пердута, знам, но не мога да се откажа - такъв съм си...
Докато са малки дяцата няма такъф филм "оставям го по цял ден..." - сяда се и се гледа с него. Особено вредните предавания.
Навремето моя като беше малък вярваше, че кечистите наистина се бият и си блъскат столове в главите и пр.
Сам се сещаш, че "забранявам да гледаш кеч" нямаше никакъв ефект.....или поне ефекта щеше да е само за пред мен. Кво му пречи на младежа да отиде до комшийчето уж да си играят или "учат" и да си гледат на воля.
Никой не иска такова спокойствие нали?
Затова, когато дойдеше време за кеч аз сядах с него да гледам, като непрекъснато мелех как всичко това е бутафория и те не се бият наистина. Да не го взима насериозно, да не им се възхищава и, че това си е просто едно шоу, затова не трябва да вярва, че ако него го изплющят със стол в главата (или ако той изплющи някой) ще може просто да стане и да продължи да бъде жив и здрав.
Това имаше резултат - след упорито гледане с него и говорене.
Смешното в случая е, че докато аз възпитавах и му отварях очите за това пошло забавление, взех че се запалих да го гледам и без възпитателна цел.:rotfl24:
Дори се сдобих и с любимец - Ледения.:cool:
:lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа:Докато са малки дяцата няма такъф филм "оставям го по цял ден..." - сяда се и се гледа с него. Особено вредните предавания.
Навремето моя като беше малък вярваше, че кечистите наистина се бият и си блъскат столове в главите и пр.
Сам се сещаш, че "забранявам да гледаш кеч" нямаше никакъв ефект.....или поне ефекта щеше да е само за пред мен. Кво му пречи на младежа да отиде до комшийчето уж да си играят или "учат" и да си гледат на воля.
Затова, когато дойдеше време за кеч аз сядах с него да гледам, като непрекъснато мелех как всичко това е бутафория и те не се бият наистина. Да не го взима насериозно, да не им се възхищава и, че това си е просто едно шоу, затова не трябва да вярва, че ако него го изплющят със стол в главата (или ако той изплющи някой) ще може просто да стане и да продължи да бъде жив и здрав.
Смешното в случая е, че докато аз възпитавах и му отварях очите за това пошло забавление, взех че се запалих да го гледам и без възпитателна цел.:rotfl24:
Браво! Наистина това е ЕДИНСТВЕНИЯ път, по който може да се предпази едно дете от манипулациите на медиите.
А, че ти си се запалила... ами нормално. Все пак добри артисти са си хората в това шоу. Например оня пич ХХХ игра не лошо в един филм преди време... :winkw:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

esti написа:Дори се сдобих и с любимец - Ледения.:cool:
Аз харесвам този:grin:

Изображение
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
jazz

Мнение от jazz »

esti написа: Затова, когато дойдеше време за кеч аз сядах с него да гледам, като непрекъснато мелех
маааааааааалей каква свекърва се заформяш :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

frisky lioness написа:
esti написа:Дори се сдобих и с любимец - Ледения.:cool:
Аз харесвам този:grin:

Изображение
Не, не... по-добре философ, мамка му! :lol:
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

esti написа: Докато са малки дяцата няма такъф филм "оставям го по цял ден..." - сяда се и се гледа с него. Особено вредните предавания.
Ми на мен тва ми е първия въпрос като ми каже някой "гледа телевизия" - питам "ти гледал ли си какво гледа?"
Щото аз лично бях шокиран като се загледах в картуна - в началото си мислех, че е некъф детски канал - анимации дават разни. И големия, като беше още малък и единствен :grin:, зе да се зазяпва... и аз с него... мчи те там над половината филми ич не са за деца. Някои са просто отвратителни... други са просто прости... трети отвратителни... Някои стават за гледане, но пък не са за деца... Еми развали се нашия телевизор и вече не приема картун. :grin: Тогава вършеше работа. Сега и аз гледам да обяснявам... да приказвам...
А как ме дразнят японските филмчета... не е истина просто. Тва югийота и подобни... ненормални хора са японците...
Или пък приказки разни, дето ги пускат по ТВ-то. Първоначално ги загледах - викам си супер, приказките ще ми спестят малко четене. А те са така преиначени и осакатени... почнах да ги препрочитам да видя аз ли нещо не си спомням правилно или.. абе спомням си, оказа се. От тогава ги четем вместо да ги гледаме...
И така

Както казах - кауза пердута. Кеча не го гледаме, но те в училище си го показват... та си приказвахме и на тази тема...
Лудница :)

esti

Мнение от esti »

zmeu™ написа:
esti написа: Затова, когато дойдеше време за кеч аз сядах с него да гледам, като непрекъснато мелех
маааааааааалей каква свекърва се заформяш :lol:
Ужасна!
Аз затова от сега съм казала на синчето, живот и здраве, да си взима булката и далеч от мен. :shy:
Иначе, като опит за оправдание ще кажа, че се старая да бъда тактична.
И на синчето, като му мелех не му казвах, че не може да ги разбере веднага, че са шоумени, не защото е тъп или малък, а защото те са много добри и го правят за пари и заблуждават, дори възрастните хора.
Ама той е на мама детето - за снахата не гарантирам подобна тактичност. :shy::lol:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

[А що не вземе за почете вместо да зяпа ТВ-то? Или да потича навън? Или да си измисли игра? Или просто да позяпа през прозореца?
Хич да не споменавам на какво може да попадне щракайки. Пък дори и да изглежда като детски филм...[/quote]

ела да видиш,не мога да го прибера отвън.
не стои в къщи...
не иска да стои в къщи.
телевизия не е поглеждал от ...не знам от кога...
от последния път когато валя-само тогава не се излиза и то защото през зимата вали студен дъжд.
малкият си гледа Трансформерите на ДВД..( май скоро някакъв друг гледаше..май Гарфийлд)
знае им и репликите...

обаче има периоди ( както казах когато е студено) когато не можеш да ги отлепиш от Наруто..а да! и Покемон...
ама до там

та и аз съм звяр...!
ма те с апо-зверове.
нямам нищо против д аме оставят да спя след дежурство докато те си гледат кротко ТВ..
да ,ама не...
час,час и половина и се започва гонене и скачане и толкова...
esti

Мнение от esti »

Gaspode написа:
Ми на мен тва ми е първия въпрос като ми каже някой "гледа телевизия" - питам "ти гледал ли си какво гледа?"
Щото аз лично бях шокиран като се загледах в картуна - в началото си мислех, че е некъф детски канал - анимации дават разни. И големия, като беше още малък и единствен :grin:, зе да се зазяпва... и аз с него... мчи те там над половината филми ич не са за деца. Някои са просто отвратителни... други са просто прости... трети отвратителни... Някои стават за гледане, но пък не са за деца... Еми развали се нашия телевизор и вече не приема картун. :grin: Тогава вършеше работа. Сега и аз гледам да обяснявам... да приказвам...
А как ме дразнят японските филмчета... не е истина просто. Тва югийота и подобни... ненормални хора са японците...
Или пък приказки разни, дето ги пускат по ТВ-то. Първоначално ги загледах - викам си супер, приказките ще ми спестят малко четене. А те са така преиначени и осакатени... почнах да ги препрочитам да видя аз ли нещо не си спомням правилно или.. абе спомням си, оказа се. От тогава ги четем вместо да ги гледаме...
И така

Както казах - кауза пердута. Кеча не го гледаме, но те в училище си го показват... та си приказвахме и на тази тема...
Аз също не харесвам картуна и навремето гледах да го ограничавам.
Обаче!
В един момент си помислих, навремето как и за тесните панталони, късите поли, Елвис, Бийтълс старите хора са говорили, че са упадъчни, тъпи, пошли...пък те взеха, че станаха класика.
Та винаги се питам, дали не бъркам, когато мисля за нещо, че е неподходящо за децата.:roll:
Те все пак са друго поколение и приказката за червената шапчица може да се окаже по-неподходяща за тях от Декстър примерно.
Абе не е лесно мамка му.:lol:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

esti написа: Аз също не харесвам картуна и навремето гледах да го ограничавам.
Обаче!
В един момент си помислих, навремето как и за тесните панталони, късите поли, Елвис, Бийтълс старите хора са говорили, че са упадъчни, тъпи, пошли...пък те взеха, че станаха класика.
Та винаги се питам, дали не бъркам, когато мисля за нещо, че е неподходящо за децата.:roll:
Те все пак са друго поколение и приказката за червената шапчица може да се окаже по-неподходяща за тях от Декстър примерно.
Абе не е лесно мамка му.:lol:
Е извинавяй, ама ми е трудно да повярвам, че Ед, Едд и Еди ще стане класика. С туй бъркане по носовете и прочие простотии... А някои неща са просто грозни...
Ако иска да си ги гледа като порастне. Дотогава ще трябва да се съобразява. Както ти си се съобразявала за битълсите :grin:

А приказките са друга тема - кефи ме като почнат да ми говорят за насилието в компотърните игри да питам дали, ебентуално, могат да ми кажат една приказка от по-най-по-известните, дето да няма жестокости? То не бяха разпрани кореми на разни вълци, изпечени бабички и кво ли не още :grin:

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа: Е извинавяй, ама ми е трудно да повярвам, че Ед, Едд и Еди ще стане класика. С туй бъркане по носовете и прочие простотии... А някои неща са просто грозни...
Като "Крава и пиле", бърррр:mad:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Ми на мен тва ми е първия въпрос като ми каже някой "гледа телевизия" - питам "ти гледал ли си какво гледа?"
И така

Аз пък имам друг проблем. Телевизията извън къщи. Щото всички в училище гледат ББ или намквоси. И коментират. Но това както и да е. Ами като отидат у нашите и там гледат подобни, за мен, чудовищни простотии. Какъв контрол да упражня на малките и на грамадните деца. Кажи ми. И не е да не съм казвал. И да съм КАЗВАЛ даже. Ама не става с опити за ограничаване на родителското тяло. Аз съм му дете. Ще му казвам какво да прави. Ама ха. И затова говоря и меля и меля и говоря. Това ми остава. Както и за нета. И за наркотиците. И за много други неща. Черна станция и отровен родител. Да. Запишете ме и мен в графата.
Публикувай отговор