Докторке, да попипам...
Докторке, да попипам...
... кво се говори при вас на място за първичните избори?
На мен битката Хилъри-Обама ми е интересна, от гл. точка, че все единият ще е "първи" кандидат президент - жена или чернокож (или както там е учтиво да се казва)
Пича ми е интересен определено - младок, надъхан, амбициозен.
Верно ли е толкова харизматичен, както пишат нашите медии?
И по принцип - кампаниите тамо повече шоу ли са?
Аз поне с такова вЧепетление съм останала.
На мен битката Хилъри-Обама ми е интересна, от гл. точка, че все единият ще е "първи" кандидат президент - жена или чернокож (или както там е учтиво да се казва)
Re: Докторке, да попипам...
ма ти питаш не когото трябва...pocti_bezobidna написа:... кво се говори при вас на място за първичните избори?
аз съм републиканец.
син ми харесва Обама.
аз НЕ харесвам Хилъри.
според мен ще спечели маккейн.
аз харесвам Хъкаби.( а най харесвах Руди Джулиани)
поне не се псуват взаимно по телевизията...
А, питам не толкова за политически позиции, колкото за начин на водене на кампания и градене на образ.doktorka написа:ма ти питаш не когото трябва...pocti_bezobidna написа:... кво се говори при вас на място за първичните избори?
аз съм републиканец.
син ми харесва Обама.
аз НЕ харесвам Хилъри.
според мен ще спечели маккейн.
аз харесвам Хъкаби.( а най харесвах Руди Джулиани)
поне не се псуват взаимно по телевизията...
Да има нЕкой сайт, който бих могла да погледна - не агитационен, ами информативен по-скоро. Ти имаш ли право да гласуваш? Мислата ми е - колко години трябва ад си живял там, да да можеш да упражниш право на глас.
Не съм много-много светната за разликите между републиканци и демократи...
Джулиани го научих покрай 9/11, човека май се справи страхотно в ситуацията
[А, питам не толкова за политически позиции, колкото за начин на водене на кампания и градене на образ.
Да има нЕкой сайт, който бих могла да погледна - не агитационен, ами информативен по-скоро. Ти имаш ли право да гласуваш? Мислата ми е - колко години трябва ад си живял там, да да можеш да упражниш право на глас.
Джулиани го научих покрай 9/11, човека май се справи страхотно в ситуацията[/quote]
можеш да гласуваш ,АКО искаш, в момента в който придобиеш паспорт.
АКО искаш..:)
иначе ми харесва именно как си води кампанията Хъкаби.
аз ни-що не разбирам от политика...затова казвам кой ми е харесал като човек
Джулиани го научих покрай 9/11, човека май се справи страхотно в ситуацията[/quote]
можеш да гласуваш ,АКО искаш, в момента в който придобиеш паспорт.
АКО искаш..:)
иначе ми харесва именно как си води кампанията Хъкаби.
аз ни-що не разбирам от политика...затова казвам кой ми е харесал като човек
И аз като син ти и кат тебdoktorka написа: син ми харесва Обама.
аз НЕ харесвам Хилъри.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
От чисто фонетична гледна точка Маккейн на хамериканците им звучи по-добре, и затова току виж спечелил. Обама нещо много екзотично звучи. Хилари няма никви шансове, бидейки измамената съпруга на бивш президент, дето за малко не го импийчнаха. Ква политика, кви пари, кви игри. Нещата са много примитивни и елементарни. 
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Пенчо Заека написа:От чисто фонетична гледна точка Маккейн на хамериканците им звучи по-добре, и затова току виж спечелил. Обама нещо много екзотично звучи. Хилари няма никви шансове, бидейки измамената съпруга на бивш президент, дето за малко не го импийчнаха. Ква политика, кви пари, кви игри. Нещата са много примитивни и елементарни.
и аз като един представител на приматите..мисля така..
сина ми каза :"Хъкабеееееее....кой ще си избере президент с такова име?!"
имаше бре...ама му забравих иметоzmeu™ написа:той не беше ли този дето загуби от храсталаков миналите избори
ако е той баси ярката фигура
да загуби от него и сега да е основен фаворит
толкова ли няма някой свестен бивш артист
сега е сенатор...
ма не знам кво стана..отпадна
а тоз от де да го знам дали загуби от буш...
май не -друг беше
то и аз не съм !zmeu™ написа:да променят конституцията и да слагат бачо арниdoktorka написа: имаше бре...ама му забравих името
сега е сенатор...
щеше да ги помете като влакът беглец
пък този хюсеин бараков а е повел а съ го гръмнали
не стига че черен ами и хюсеин
не съм расист бе
имам цветен телевизор
имам два!:blum:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не ги разбирам тия работи. Обаче ми стана някак странно миналата година, когато Калифорния гореше и толкова хора бяха евакуирани, а когато се връщаха, от домовете им не беше останало нищо; когато пожарникарите работеха изтощително и денонощно и Арни си беше на мястото... в разгара на най-голямата трагедия Хилари бурно си празнуваше 60-тия рожден ден и раздаваше предизборни усмивки...
Поне една окуражителна или съчувствена дума да им беше казала на тия хорица, като иска да им става президент... Не че това щеше да помогне, ама поне някаква съпричастност... Може и да е казала, но тогава CNN ми беше непрекъснато включен и не чух такова нещо...
аз се подписах в петицията да променят конституцията...Stranniche написа:Не ги разбирам тия работи. Обаче ми стана някак странно миналата година, когато Калифорния гореше и толкова хора бяха евакуирани, а когато се връщаха, от домовете им не беше останало нищо; когато пожарникарите работеха изтощително и денонощно и Арни си беше на мястото... в разгара на най-голямата трагедия Хилари бурно си празнуваше 60-тия рожден ден и раздаваше предизборни усмивки...Поне една окуражителна или съчувствена дума да им беше казала на тия хорица, като иска да им става президент... Не че това щеше да помогне, ама поне някаква съпричастност... Може и да е казала, но тогава CNN ми беше непрекъснато включен и не чух такова нещо...
за Бате Арни...
ма не ме послушаха...
"да сум цар ,сте ги туря под ноза всицките тия протестанти!":twisted:
И аз като теб4avdar4e написа:И аз като син ти и кат тебdoktorka написа: син ми харесва Обама.
аз НЕ харесвам Хилъри.И то само по прочетено в нашто преса, която е ... леле-мале:shy:
Нещо за четене
аз се чудех нашата етем на кого се маскираStranniche написа:Не ги разбирам тия работи. Обаче ми стана някак странно миналата година, когато Калифорния гореше и толкова хора бяха евакуирани, а когато се връщаха, от домовете им не беше останало нищо; когато пожарникарите работеха изтощително и денонощно и Арни си беше на мястото... в разгара на най-голямата трагедия Хилари бурно си празнуваше 60-тия рожден ден и раздаваше предизборни усмивки...Поне една окуражителна или съчувствена дума да им беше казала на тия хорица, като иска да им става президент... Не че това щеше да помогне, ама поне някаква съпричастност... Може и да е казала, но тогава CNN ми беше непрекъснато включен и не чух такова нещо...