Както и професионален празник на полицаите.
И Пламеновците да почерпят
Ти нямаше ли наследник Пламен?Set написа:На именяците.

Малей, как те забравих:oops: Честито, честито!!! Да ти е живо и здраво името[unknown] написа:Честито на адашите и адашките!:D
Няма как да ви почерпя виртуално, но затова пък ще ви пусна една създаваща настроение реклама. На мен ми хареса!8)
НАЗДРАВЕ!
Имам.esti написа: Ти нямаше ли наследник Пламен?
Ако да, честит му имен ден. Да е здравичко и щастливо детето!
Ако не - пак! :)
Почерпи нещо де!

[/quote]Нищо, аз не се сърдя:D...много4avdar4e написа:
Малей, как те забравих:oops:

Ох, добре, че не се сърдиш.....много[unknown] написа:Нищо, аз не се сърдя:D...много4avdar4e написа:
Малей, как те забравих:oops:![]()
:D
Това да не е трофей от последната ти "екскурзия"?Set написа:Имам.esti написа: Ти нямаше ли наследник Пламен?
Ако да, честит му имен ден. Да е здравичко и щастливо детето!
Ако не - пак! :)
Почерпи нещо де!
Той черпи, а аз финансирам
Добре де, щото съм пич - ето да е здраве и живот на всички:
Живи и здрави да са именяците, а на полицаите ще им честитя когато ми подпишат разрешителното! :)Set написа:На именяците.
Не ви знам имената и професиите, но ако тук има именици, да са живи и здрави! ЧЕСТИТО!!! :love:Set написа:На именяците.

ха!...Ржевски написа:Живи и здрави да са именяците, а на полицаите ще им честитя когато ми подпишат разрешителното! :)Set написа:На именяците.
Честито и от менSet написа:На именяците.
на всички, за които днешния ден е празник:)
Пък те тук пише, че и на касапите и колбасарите:lol::lol:Мнемозина написа:Хайде и аз да кажа честито. На Райните, на Рангеловците и изобщо на всички, които празнуват.
Макар че, за мой срам, не знам защо точно днес са Пламеновците.И полицаите.

Днес празнуват всички ангели. При ангелите йерархията е много строга (и различна според различните религии). Най- главните са седемте първенствуващи ангели- архангелите(от гръцки- старши ангели) Михаил, Гавраил, Рафаил, Азраил, Йехуудрил, Салатиил и Уриил, като главният архангел е архистратег Михаил. Той е водачът на небесните сили.Мнемозина написа:
Макар че, за мой срам, не знам защо точно днес са Пламеновците.![]()

Честито!Set написа:На именяците.