Думите, които жените използват:
Думите, които жените използват:
1. ХУБАВО: това е думата, която жените използват за край на спора. Те са прави, а ти просто трябва да млъкнеш.
2. 5 МИНУТИ:
2.1. ако тя се облича - около час и половина;
2.2. ако са ти дадени да погледаш мач, преди да се заемеш с домашните си задължения, това са си 5 минути по часовник.
3. НИЩО: затишие пред буря. Това определено значи НЕЩО и трябва да си нащрек. Споровете, започнали с НИЩО, обикновено завършват с ХУБАВО (1.)
4. ПРОДЪЛЖАВАЙ: това е закана, а не позволение. По-добре не го прави...
5. Силна въздишка: абе това не е дума, даже не е и словосъчетание, но казва повече от цяло изречение. Това, което обикновено мъжете не разбират е, че в този момент тя те мисли за идиот и се чуди защо си губи времето с теб. Използва се най-често с НИЩО(3.).
6. ВСИЧКО Е НАРЕД: много лошо. Обмисля нещата внимателно, преди да реши как точно ще си платиш за грешката...
7. БЛАГОДАРЯ: знам, шокиращо е, но тя наистина ти благодари. Вместо да припадаш, просто кажи нещо от рода на "Пак заповядай".
2. 5 МИНУТИ:
2.2. ако са ти дадени да погледаш мач, преди да се заемеш с домашните си задължения, това са си 5 минути по часовник.
3. НИЩО: затишие пред буря. Това определено значи НЕЩО и трябва да си нащрек. Споровете, започнали с НИЩО, обикновено завършват с ХУБАВО (1.)
5. Силна въздишка: абе това не е дума, даже не е и словосъчетание, но казва повече от цяло изречение. Това, което обикновено мъжете не разбират е, че в този момент тя те мисли за идиот и се чуди защо си губи времето с теб. Използва се най-често с НИЩО(3.).
6. ВСИЧКО Е НАРЕД: много лошо. Обмисля нещата внимателно, преди да реши как точно ще си платиш за грешката...
7. БЛАГОДАРЯ: знам, шокиращо е, но тя наистина ти благодари. Вместо да припадаш, просто кажи нещо от рода на "Пак заповядай".
Re: Думите, които жените използват:
Жена ми използва често "какъв ти е проблема Васко:twisted:" то покрива от 3 до 7 демек почти сичкоRemmivs написа:1. ХУБАВО: това е думата, която жените използват за край на спора. Те са прави, а ти просто трябва да млъкнеш.
2. 5 МИНУТИ:
помня че тука Безобидна го беше използвала по адрес на някой си:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Хубава тема...
Продължавай.

Продължавай.
Това е хубава реплика. Насочва вниманието към събеседника и го кара да помисли върху себе си, вместо да се ангажира с проблемите на околните, които всъщност най-вероятно нямат проблеми, понеже са спокойни и си трят. Така всеки ще се отдаде на мъдри размисли, няма да се влиза в безсмислени спорове или ако изобщо се влезе в спор, то ще е с ясно дефиниран "проблем", за който съпругът ще е най-добре да се обърне към спецялист. Ние, умните жени, не сме спецялиски по всичко.Кент написа: Жена ми използва често "какъв ти е проблема Васко:twisted:" то покрива от 3 до 7 демек почти сичко
Умна жена имаш, Кенте. Ще използвам репликата да видим какво ще стане. Тебе вбесява ли те тази реплика?
ПП И, разбира се, ще заменя "Васко" с друго обръщение, да си нямам аз проблеми
- Житената Питка
- BOFH
Ето го и във флеш вариант
http://wwuu.hit.bg/
http://wwuu.hit.bg/
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
неУмна жена имаш, Кенте. Ще използвам репликата да видим какво ще стане. Тебе вбесява ли те тази реплика?
ПП И, разбира се, ще заменя "Васко" с друго обръщение, да си нямам аз проблеми
мене ме фбесява друга реплика
и сега какво правиме
абсолютен инглишизам
аз сега съм много чувствителен към инлишизмите
за щастие жената не я ползва често
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Много яко.
Може да се доразвие/обогати.
Просто днес не съм в настроение за това, инак ... се сещам за още 3-4 израза/действия/поведения ... които значеха... почти всичко друго, освен това, което изразяваха според тълковния речник.
От друга страна - все по-малко са нещата от този род, които могат да ме очудят или стреснат.
Мъжете май придобиваме някакъв имунитет към времето спрямо залъгващите образи на женските думи и действия.
Дали пък животът ни нямаше да е безумно скучен иначе?
Може да се доразвие/обогати.
Просто днес не съм в настроение за това, инак ... се сещам за още 3-4 израза/действия/поведения ... които значеха... почти всичко друго, освен това, което изразяваха според тълковния речник.
От друга страна - все по-малко са нещата от този род, които могат да ме очудят или стреснат.
Мъжете май придобиваме някакъв имунитет към времето спрямо залъгващите образи на женските думи и действия.
Дали пък животът ни нямаше да е безумно скучен иначе?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Надежда?4avdar4e написа:А още по-страшно е, ако млъкнат. Това означава само едно
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Хъм, пък аз си мислих, че множественото число е мой приоритет - готвим, чистим, перемКент написа: и сега какво правиме
Remmivs написа:1. ХУБАВО: това е думата, която жените използват за край на спора. Те са прави, а ти просто трябва да млъкнеш.
2. 5 МИНУТИ:
ох... само не разбирам като всички знаят, че НИЩО значи НЕЩО защо не попитат.
но то е омагьосан кръг - и направо да кажиш какво те измъча, мъжът мисли, че казваш обратното...
добре че понякога вибрационните вълни съвпадат
мен по-добре да не ме питат, защото едва ли ще нацелят правилния тон.Semiramis написа: ох... само не разбирам като всички знаят, че НИЩО значи НЕЩО защо не попитат.
обаче мноо се дразня, като не ме питат....
esti написа:мен по-добре да не ме питат, защото едва ли ще нацелят правилния тон.Semiramis написа: ох... само не разбирам като всички знаят, че НИЩО значи НЕЩО защо не попитат.
обаче мноо се дразня, като не ме питат....
и НИКОГА не уцелват тона - присъединявам се към теб.
уф...
....и ще започне да ми прави напук.Semiramis написа:
в крайна сметка който те усеща ще си те разбере....
:))))..хихихи...Semiramis написа:с Благодаря за вниманието?Мнемозина написа:Аз пък не знам как приключвам спорове.4avdar4e написа:А още по-страшно е, ако млъкнат. Това означава само едно
Абе стига бе, аз изобщо не споря!
аз вече така правя
аз използвам "добре" вместо хубаво.
но използвам "добре" и когато трябва нещо да се свърши и аз съм в ролята на изпълнител.
НИЩО е класика.
аз също не споря.
"Всичко е наред" -не казвам.
Казвам "ще видим" когато знам ,че няма да направя нещо.
"продължавай така" казвам само на синовете си.
Благодаря е винаги "благодаря'...
както и "извинявай" е винаги извинявай.
5 минути е толкова разтегливо понятие ,че няма накъде повече...
"много си завеян" е комплимент ,например.
- Глас в пустиня
Боев, ти ся ме замислиБоЕВ написа:На всичките тия мили женски думи изречени с просъскване, въздишка или патос отговарям кратко, точно и ясно - говори си не ми пречиш.
Ми че то аз баш така (като на Рема цитата) говоря на децата, а те се държат точно като "говори си не ми пречиш":rotfl24:
И кво ся, докарахме го до старата максима за момчетата и разликата в играчките им
- Nejimaki-dori
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Аре бе, вие открихте Америка! Хората отдавна са издали цяла книга по тез въпроси - Алън и Барбара Пийз са авторите, а книгата на български е преведена като "Войната за капака на тоалетната чиния, или защо жените не могат да четат карти, а мъжете не намират нищо в шкафа" . Препоръчвам я горещо - написана е с чувство за хумор, а всъщност се говори за много сериозна наука! 
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Глас в пустиня
не знам кво говорят и кво не говорят женитеRemmivs написа:1. ХУБАВО: това е думата, която жените използват за край на спора. Те са прави, а ти просто трябва да млъкнеш.
2. 5 МИНУТИ:
.....
но ако ти кажа кво видях е са
малииииииииииии
ново червено бентли
караше го една блондинка
малииииииииии
за кое да ти кажа
за бентлито или за блондинката кво говорят
в интерес на истината такова бентли с такава блондинка братчед не всеки ден се срещат
......
горното
щеще да направи деня супер
ако не ми бяха свалили от баварията лайсните от вратите и предната броня мама им да еба гадна крадлива
и то пред нас
малииииииии:-)
обаааче кво говорерше тва бентли
малиииииииииииии
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
И к'во каза мацката, а?:lol:Quid написа:
......
малиииииииииииии
Да, мъжът ми я чете преди години,Пенчо Заека написа:Аре бе, вие открихте Америка! Хората отдавна са издали цяла книга по тез въпроси - Алън и Барбара Пийз са авторите, а книгата на български е преведена като "Войната за капака на тоалетната чиния, или защо жените не могат да четат карти, а мъжете не намират нищо в шкафа" . Препоръчвам я горещо - написана е с чувство за хумор, а всъщност се говори за много сериозна наука!
и определено има напредък в разбирането на сложната ми личност.
- Nejimaki-dori
А ти чете ли я?Амаранта написа: Да, мъжът ми я чете преди години,
Аз само я попрехвърлих и не останах очарована. Пък мъжът ми изобщо не я е чел, но ме разбира перфектно.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Не, не съм я чела, но предполагам, че има ефект върху мъжете.Nejimaki-dori написа:А ти чете ли я?Амаранта написа: Да, мъжът ми я чете преди години,
Аз само я попрехвърлих и не останах очарована. Пък мъжът ми изобщо не я е чел, но ме разбира перфектно.
Но не съм сигурна, просто го видях, че я чете, и се изненадах доста.
препцуваме меАмаранта написа:И к'во каза мацката, а?:lol:Quid написа:
......
малиииииииииииии
щото я засякох
иначе .......
кво да каже друго
като го видиш бентлито и ти спира часовника и си забравяш името:rotfl24:
http://www.eenk.com/?p=753
е такова само че цвят червен:-)
да не си бил в двора ми ... само дето бентлито е синьо...Quid написа:в интерес на истината такова бентли с такава блондинка братчед не всеки ден се срещат
......
Кажи - за едно 200 евро те уреждам и блондинки и коли да гледаш до насита от 9 до 17.
Честен кръст!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
е не е синьо а е червено:blum:ELBI написа:да не си бил в двора ми ... само дето бентлито е синьо...Quid написа:в интерес на истината такова бентли с такава блондинка братчед не всеки ден се срещат
......
Кажи - за едно 200 евро те уреждам и блондинки и коли да гледаш до насита от 9 до 17.
Честен кръст!
голям кола тва е пич
вервай ми
та кво говорят жените с бентли ми кажи е са:rotfl24:
имаш няколко милки, имаш часовник, дето не спира, имаш бентли и ферари.Quid написа:кво да каже друго
Блондитата идват ... ама почти безплатно към тях (разходите за тях за доста по-малко. Предлагане - голямо).
Такива ми ти работи.
Кво си ги къткаш милките - инвестирай ги и ще те разнасяме по форума на преуспелите, клубарките твои снимки по мониторите ще си лепят...
мда...
Красота!Quid написа:
http://www.eenk.com/?p=753
е такова само че цвят червен:-)
И коментарчето отдолу си го бива.
аз да ти вервам... хехе...ти мислиш, че това с "двора ми" и "всеки ден" е майтап?Quid написа:голям кола тва е пич
вервай ми
:
е са остава да ми кажеш че ти си и купил бентлитоELBI написа:аз да ти вервам... хехе...ти мислиш, че това с "двора ми" и "всеки ден" е майтап?Quid написа:голям кола тва е пич
вервай ми
:
малииииииииии