Реклами....
Реклами....
някой може ли да ми каже какво е посланието на КОка кола със серийната реклама дето се върти. Тая с едно изродче и едни устни с косичка и зъбки?
Или тази на лаваца, с негъра травестит?
Re: Реклами....
А какво е посланието на Спрайт , дето всички звучно се оригватПипи написа:някой може ли да ми каже какво е посланието на КОка кола със серийната реклама дето се върти. Тая с едно изродче и едни устни с косичка и зъбки?
Тая на колата не съм я засичала:blink: Пък на кафето все си мислех, че това е нещо като кралицата-майка, пък ти ся - травестит, уби всичко деЦко у мен
На Лаваца е много ясно - мацката (не прилича изобщо на травестит, според мен), коронясва кафето.
Не се сещам за коя реклама на Кока-Кола говориш, техните обикновено са доста добри.
Виж, кефи ме рекламата на някаква банка - Зуека и Рачков лющят семки на някакъв облак.
Покъртително.
Едно от нещата, които ненавиждам е повстеместното люпене на семки.
Не се сещам за коя реклама на Кока-Кола говориш, техните обикновено са доста добри.
Виж, кефи ме рекламата на някаква банка - Зуека и Рачков лющят семки на някакъв облак.
Покъртително.
Едно от нещата, които ненавиждам е повстеместното люпене на семки.
На Спрайт ме кефят рекламите.4avdar4e написа:А какво е посланието на Спрайт , дето всички звучно се оригватПипи написа:някой може ли да ми каже какво е посланието на КОка кола със серийната реклама дето се върти. Тая с едно изродче и едни устни с косичка и зъбки?
Тая на колата не съм я засичала:blink: Пък на кафето все си мислех, че това е нещо като кралицата-майка, пък ти ся - травестит, уби всичко деЦко у мен
Нещата такива, каквито са.
Уффф, отвратително!!! Все си спомням като живеехме в Младост 3, това там си беше спорт, подът пред кафето се покриваше с "килим" от обелкиpocti_bezobidna написа: Едно от нещата, които ненавиждам е повстеместното люпене на семки.
Иначе вкъщи си купуваме, ама това е малко като с дъвкането на дъвка, избягвам да го правя на публични места
мен пък не ме кефят. Винаги имам чувството, че това са реклами за неудачници и губещи... вярно е, че има много такива в живота, но ...pocti_bezobidna написа:На Спрайт ме кефят рекламите.4avdar4e написа:А какво е посланието на Спрайт , дето всички звучно се оригватПипи написа:някой може ли да ми каже какво е посланието на КОка кола със серийната реклама дето се върти. Тая с едно изродче и едни устни с косичка и зъбки?
Нещата такива, каквито са.
помня, че преди много време участвах в някакви тестове/анкети, които искаха да направят новата рекламна стратегия на Спрайт. Баси до какви изводи стигнаха ... обаче пък не им знам печалбите/продажбите - може и да са успешни.
Рекламата си е изкуство и даже наука... Това, че мен ме кефят даден вид реклами и друг не не означава, че онези - другите не са ефективни.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Пък аз преди време срещу крупната сума от 5 лева участвах в такова допитване за маргарин. И кво се случва: връчват ми една кутия и ме питат какво виждам? И аз почвам да превеждам текста от полски върху кутията и девойката-анкетьорка щеше да припадне простоELBI написа: помня, че преди много време участвах в някакви тестове/анкети, които искаха да направят новата рекламна стратегия на Спрайт. Баси до какви изводи стигнаха ... обаче пък не им знам печалбите/продажбите - може и да са успешни.
готино!!!4avdar4e написа:Пък аз преди време срещу крупната сума от 5 лева участвах в такова допитване за маргарин. И кво се случва: връчват ми една кутия и ме питат какво виждам? И аз почвам да превеждам текста от полски върху кутията и девойката-анкетьорка щеше да припадне простоELBI написа: помня, че преди много време участвах в някакви тестове/анкети, които искаха да направят новата рекламна стратегия на Спрайт. Баси до какви изводи стигнаха ... обаче пък не им знам печалбите/продажбите - може и да са успешни.:rotfl24: Смех ти казвам
да - май 5 лева бе бонусът - за 40 мин или час, ако не се лъжа... някъде преди 10 години.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Реклама за неудачници?!?!ELBI написа: мен пък не ме кефят. Винаги имам чувството, че това са реклами за неудачници и губещи... вярно е, че има много такива в живота, но ...
Рекламата цели да ти вземе парите, как ще го напарви, ако те кара да се чустваш неудачник?
Мен ако питаш - идеята е, че Спрайта, като напитка се харесва от всички (това най-елементарно тълкувание)
и няма преувеличение на качествата на пордукта.
Ей сега ще опитам да намеря някои клипчета - не на Спрайт, ама мноо добри!
- Green Light
Имаше една на Пилипс. "Качество, което не всеки може да си позволи!"pocti_bezobidna написа:Реклама за неудачници?!?!ELBI написа: мен пък не ме кефят. Винаги имам чувството, че това са реклами за неудачници и губещи... вярно е, че има много такива в живота, но ...
Рекламата цели да ти вземе парите, как ще го напарви, ако те кара да се чустваш неудачник?
А най-страхотната реклама, която съм виждала, беше с едни разноцветни топчета. На Сони. Ето я тук с отвратително качествоGreen Light написа: Имаше една на Пилипс. "Качество, което не всеки може да си позволи!"
http://www.zazz.bg/play:4d6830e4
Бих използвала смотльовци. Рекламата не те кара да се чувстваш неудачник, напротив показва повече хора, които са като теб/не Лично теб:-)/. Щото смотльовците и пъпчивите тинейжъри се асоциират с "изгледа" и с първичнотоpocti_bezobidna написа:Реклама за неудачници?!?!ELBI написа: мен пък не ме кефят. Винаги имам чувството, че това са реклами за неудачници и губещи... вярно е, че има много такива в живота, но ...
Мен ако питаш - идеята е, че Спрайта, като напитка се харесва от всички (това най-елементарно тълкувание)
лаваца - брилятен дизайн. интертекстуалност, т.е. интервизуалност. слабост ми е. как може да не ти харесва?!:?4avdar4e написа:
http://www.lavazza.com/corporate/en/lav ... /2008.html
just perfect
Че аз кога съм казала нещо такова??bead_ написа:как може да не ти харесва?!:?
П.П. Оффф, сега се сетих как оная вечер гледах един филм по ТВ 1000, бях забравила, че там няма реклами и чакам, и чакам, и ..... в един момент просто тичах към тоалетната
Та така - рекламните блокове са полезни за вашето/нашето здраве
- Nejimaki-dori
Напоследък мноо ме кефи рекламата на Mtel Home Box, ето тази
А най-ми е отвратителна на Нова Бразилия, с оная мандама дето като отпи от кафето и и порастнаха циците.
А най-ми е отвратителна на Нова Бразилия, с оная мандама дето като отпи от кафето и и порастнаха циците.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
нямам нищо против и тази формулировка...Пипи написа:Бих използвала смотльовци. Рекламата не те кара да се чувстваш неудачник, напротив показва повече хора, които са като теб/не Лично теб:-)/. Щото смотльовците и пъпчивите тинейжъри се асоциират с "изгледа" и с първичнотоpocti_bezobidna написа:Реклама за неудачници?!?!ELBI написа: мен пък не ме кефят. Винаги имам чувството, че това са реклами за неудачници и губещи... вярно е, че има много такива в живота, но ...
Смениха слоганаGreen Light написа:Имаше една на Пилипс. "Качество, което не всеки може да си позволи!"pocti_bezobidna написа:Реклама за неудачници?!?!ELBI написа: мен пък не ме кефят. Винаги имам чувството, че това са реклами за неудачници и губещи... вярно е, че има много такива в живота, но ...
Сега не ми казвай, че никога не се оригвашПипи написа:Бих използвала смотльовци. Рекламата не те кара да се чувстваш неудачник, напротив показва повече хора, които са като теб/не Лично теб:-)/. Щото смотльовците и пъпчивите тинейжъри се асоциират с "изгледа" и с първичнотоpocti_bezobidna написа:Реклама за неудачници?!?!ELBI написа: мен пък не ме кефят. Винаги имам чувството, че това са реклами за неудачници и губещи... вярно е, че има много такива в живота, но ...
Онази с конфликта ан поколенията е готина (къде сбъркахме?) и "ти не можеш да пазиш тайна" също ме кефи много
няколко клипчета
http://youtube.com/watch?v=OYecfV3ubP8 – Мак (любимо просто!)
http://youtube.com/watch?v=10akflzdwVs – Audi
http://youtube.com/watch?v=eRigZEKDSHA – Nokia
http://youtube.com/watch?v=H8IhoCRRvGU – малко социално отговорна реклама
http://youtube.com/watch?v=10akflzdwVs – Audi
http://youtube.com/watch?v=eRigZEKDSHA – Nokia
http://youtube.com/watch?v=H8IhoCRRvGU – малко социално отговорна реклама
Мани ти, покрай тая реклама дребното Дзвер се пъне да се оригва. Постоянно!!! И си говори сам: "Простак", "простете"pocti_bezobidna написа: Сега не ми казвай, че никога не се оригваш
Онази с конфликта ан поколенията е готина (къде сбъркахме?) и "ти не можеш да пазиш тайна" също ме кефи много
pocti_bezobidna написа:Пипи написа: Сега не ми казвай, че никога не се оригваш
ма моля ти се сега, нищо човешко не ми е чуждо. Само не мога да докарам азбуката. Между другото се оказа, че все още мога да свиря с пръсти и обирам овациите на децАта/но това само в гората/
И при мен е така. Ето скоро - харесва ми роклята на артистката, мммм, страхотно парцалче, женски приказки. Това е всеки път като тръгне рекламата. И после4avdar4e написа:
И много е странно, когато запомня рекламата, а не помня какво се рекламира...По маркетинг едно време учих, че това си е жива антиреклама
Даже и с напъване не се сещах.