Отварям си мейла и виждам ей тая петиция:
http://www.bgpetition.com/psihichesko_z ... chenitsite
И се изумих.
3. В обсъждането на учебниците да участват и родители.Пипи написа:или що?
И се изумих.
Мдааамммм... и ще има в учебниците: Преслава, Азис и Кен лиии4avdar4e написа:3. В обсъждането на учебниците да участват и родители.Пипи написа:или що?
И се изумих.
Алелеееее, ще настане такъв живот, че само си викам данооооо, данооооо, данооооо....
Ти си голям оптимист, понякога...Марвин написа:...
Мдааамммм... и ще има в учебниците: Преслава, Азис и Кен лиии
За това се сетих, това написах... Наистина картинката ще придобие вид като известния футболен "термин": "Играта придоби груб селски характер."Амаранта написа:Ти си голям оптимист, понякога...Марвин написа:...
Мдааамммм... и ще има в учебниците: Преслава, Азис и Кен лиииМного по-зле ще е.
че то и сега без участието на родителите в учебниците има песнички за лиска, дето вълчо трябвало да се изръси, за да я направи миска...Марвин написа:
Мдааамммм... и ще има в учебниците: Преслава, Азис и Кен лиии
тая петиция я обсъждахме май...глупости на търкалета като цяло.latrevw написа:не го изчетох подробно, но има и разумни моменти в тази петиция според мен; едва ли обаче срещата с министъра ще помогне
аз пък снощи чух с половин ухо по новините, че имало искане (не знам дали за същата петиция става дума) да отпаднат домашните, децата били стресирани не трябвало учителите да им дават домашно - е това вече ме хвърли в тъча.
а учебниците, че са написани идиотски - две думи няма
абсолютно си права. Държавата има много кусури и дъски за дялкане, но хората я карат по старому (и мислене и поведение) - да "дават", а не да си "изкарваш" или "заработваш" (в този контекст учителите ... е - 70-80%, щото има наистина чудесни учители ... не могат да си изкарат заплатите и са спонсорирани яко от държавата) заплатата.Пипи написа:На мен пък ми писна за всичко да се обвинява държавата.
Да, и на мене! Ще речеш, че сме Сърбия, егати, или Босна, дето нямат една вярна стъпка, стана петнайсе години. А наште хитро и полека си постигнаха всяка планирана национална кауза.., бе карай, няма значкаПипи написа:На мен пък ми писна за всичко да се обвинява държавата.
Пипи написа:На мен пък ми писна за всичко да се обвинява държавата.
Сакън, без хАповеGreen Light написа: Да, и на мене! Ще речеш, че сме Сърбия, егати, или Босна, дето нямат една вярна стъпка, стана петнайсе години. А наште хитро и полека си постигнаха всяка планирана национална кауза.., бе карай, няма значка
Направо ще взема да се превърна в адвокат на правителството и приятели, и познати, вече насилствено ще ме затворят за лечение. Без тва напоследък ме гледат стреснато, като взема да приказвам хубави неща за министри. Даже веднъж един си дръпна стола надалече от мене гледаше да не ме изпуска от поглед, понеже казах, че коалицията е полезна. Може да ми предпишат хапчета и да се оправя.
Добре Пийпий:rotfl24:щи дам идно пипи на теб:twisted:
Кент написа:Добре Пийпий:rotfl24:щи дам идно пипи на теб:twisted:
а ти кво очакваш, като излязохме на пазара и секи да го черпят с кренвирши ли
в събота съм "плъх на джунглата"
купих си оранжеви дънки и ше ходя да плаша девненки:rotfl24:
в неделята фри
може и някъде бай трейн
да се ходи