Бракът - узаконена форма на проституцияfrisky lioness написа:форма на проституция
Кой кого създаде?
Re: Кой кого създаде?
Не е без нищо в замяна - получил е връзка "без обвързване".frisky lioness написа:....... То всичко това добре, ама после да не ревяха, че еди си коя си била курва. Дал си. Добре. Дал си, защото си искал, защото ти е било удоволствие да подариш нещо. Подарил си го ей така....Без да искаш и очакваш нещо в замяна
А това се смята за голяма ценност, май.
- сър Айвънхоу
А сега, в демокрацията, се продават сами, така ли???4avdar4e написа:Ахъм, напълно съгласна с казаното, към горното изречение само ще добавя, че от памтивека жените СА били продавани - от бащи, майки, близки роднини....
Т.е. преди част от "цената" са прибирали роднините (някакъв вид комисионна явно), а сега "свободната" жена взима цялата цена по сделката!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Не съм у списъка...latrevw написа:както и не знам защо, например ти, ести, и Дарки, може би фриски, като чуете за изневеря и направо побеснявате - сега съвсем я отнесох темата
Ама баш с тва изказване създаваш впечатление, че на твоя мъж си му зела карта за месеци напред (с намаление) все едно... на фитнес шгу пращаш...
- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Бракът - узаконена форма на проституцияfrisky lioness написа:форма на проституция:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
никъде не го пращам - само съм много против болезнената ревност, не можеш да обсебваш даден човек и да искаш да е само твой, много ми е тъпо и ограничаващо и си мисля, че точно такова отношение, направо предизвиква другия да мръдне към "фитнеса"Звеневия написа:Не съм у списъка...latrevw написа:както и не знам защо, например ти, ести, и Дарки, може би фриски, като чуете за изневеря и направо побеснявате - сега съвсем я отнесох темата
Ама баш с тва изказване създаваш впечатление, че на твоя мъж си му зела карта за месеци напред (с намаление) все едно... на фитнес шгу пращаш...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз не побеснявам.latrevw написа:
както и не знам защо, например ти, ести, и Дарки, може би фриски, като чуете за изневеря и направо побеснявате - сега съвсем я отнесох темата
Надявам се никога да не ми се случи да разбера как ще се почувствам или как ще реагирам в подобна ситуация.
Не ми казвай, че за теб това е нещо нормално, защото ще излъжеш.
Ако сега открито или тайно започна да флиртувам с мъжа ти (ама не на майтап) и ако това се принесе в електронни пощи, ай си кю-та и нещата отечат във времето, дори да няма нищо повече от това, ще се издразниш яко. Сигурна съм

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Наистина свободната жена не се продава, защото няма достатъчно платежоспособни.Марвин написа:А сега, в демокрацията, се продават сами, така ли???4avdar4e написа:Ахъм, напълно съгласна с казаното, към горното изречение само ще добавя, че от памтивека жените СА били продавани - от бащи, майки, близки роднини....
Т.е. преди част от "цената" са прибирали роднините (някакъв вид комисионна явно), а сега "свободната" жена взима цялата цена по сделката!
- сър Айвънхоу
Е, тука напълно яско си казала как всъщност ще реагираш... И колко точно си ревнива...frisky lioness написа:Надявам се никога да не ми се случи да разбера как ще се почувствам или как ще реагирам в подобна ситуация.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Напълно съм съгласен с теб!Амаранта написа:Наистина свободната жена не се продава, защото няма достатъчно платежоспособни.Същото се отнася и за мъжа.
Това, което обсъждаме тука са ниски летви някакви...
Bella Ciao
Bella Ciao
да, извинявай, може да бъркам - затова казах "може би", с погрешно впечатление съм останалаfrisky lioness написа:
Аз не побеснявам.
Надявам се никога да не ми се случи да разбера как ще се почувствам или как ще реагирам в подобна ситуация.
Не ми казвай, че за теб това е нещо нормално, защото ще излъжеш.
Ако сега открито или тайно започна да флиртувам с мъжа ти (ама не на майтап) и ако това се принесе в електронни пощи, ай си кю-та и нещата отечат във времето, дори да няма нищо повече от това, ще се издразниш яко. Сигурна съм
сигурно ще се издразня, обаче не яко. не знам, може би съм оперирана от това чувство, още от млади години, само за едно гадже се сещам, за което знаех, че ми е изневерило и кво- не се впрегнах, не знам защо, просто се дръпнах; аз явно така ги възприемам нещата, той не ме харесва вече - чао, ама без драми, без да го изживявам като трагедия, че ми е изневерил; камо ли пък да тръгна да се разправям и да си "търся правата"
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Закачам се тук само да попиПам - защо ВИНАГИ жената (се) продава, а мъжът купува? Дори когато са намесени пари не е ясно кой продава и кой купува, камоли когато става въпрос за натурална размяна. Защо не се говори за жена, която купува бижута, палтенца или там квото получава в замяна с тялото си? Евтина, лесно достъпна и практически неизчерпаема валута...Амаранта написа:Наистина свободната жена не се продава, защото няма достатъчно платежоспособни.Марвин написа:А сега, в демокрацията, се продават сами, така ли???4avdar4e написа:Ахъм, напълно съгласна с казаното, към горното изречение само ще добавя, че от памтивека жените СА били продавани - от бащи, майки, близки роднини....
Т.е. преди част от "цената" са прибирали роднините (някакъв вид комисионна явно), а сега "свободната" жена взима цялата цена по сделката!Същото се отнася и за мъжа.
Това, което обсъждаме тука са ниски летви някакви...
Някак се дразня от това "лошите мъже купуват добричките иначе жени"... Дали пък не е обратното?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А споменавала ли съм колко точно съм била сериозна като съм го казвала?Марвин написа:Е, тука напълно яско си казала как всъщност ще реагираш... И колко точно си ревнива...frisky lioness написа:Надявам се никога да не ми се случи да разбера как ще се почувствам или как ще реагирам в подобна ситуация.
Вас като ви чета и започва да ми става мъчно за мъж ми, горкият той...., както и мъжете на Дарки и Ести:(:crying::crying:
Аз ако се наложи нещо да направя като ответна реакция-вервай ми никой няма и да разбере

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Спокойно, бе, всичките са лоши.Gaspode написа:
Някак се дразня от това "лошите мъже купуват добричките иначе жени"... Дали пък не е обратното?
Panta rhei...
спокоен съм язеМнемозина написа:Спокойно, бе, всичките са лоши.Gaspode написа:
и туй го знам
обаче се върни в темата и поразгледай...
мдам
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Има съвсем малки разлики, почти незначителни между гаджета и семейни (+деца)latrevw написа:
сигурно ще се издразня, обаче не яко. не знам, може би съм оперирана от това чувство, още от млади години, само за едно гадже се сещам, за което знаех, че ми е изневерило и кво- не се впрегнах, не знам защо, просто се дръпнах; аз явно така ги възприемам нещата, той не ме харесва вече - чао, ама без драми, без да го изживявам като трагедия, че ми е изневерил; камо ли пък да тръгна да се разправям и да си "търся правата"

- сър Айвънхоу
Хей, сладурче, и на теб:frisky lioness написа:А споменавала ли съм колко точно съм била сериозна като съм го казвала?
Вас като ви чета и започва да ми става мъчно за мъж ми, горкият той...., както и мъжете на Дарки и Ести:(:crying::crying:
Аз ако се наложи нещо да направя като ответна реакция-вервай ми никой няма и да разбере

Bella Ciao
Bella Ciao
па на мен темата ми звучеше - лошите гадни жени (курвите) как гадно изкушават добрите мъже:-)Gaspode написа: спокоен съм язе
и туй го знам
мдам
- сър Айвънхоу
Въпрос на гледна точка... Когато се започва да се чете предубедено, се стига до предварително "решения" отговор...latrevw написа:па на мен темата ми звучеше - лошите гадни жени (курвите) как гадно изкушават добрите мъже:-)Gaspode написа: спокоен съм язе
и туй го знам
мдам
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А не ли сте лоши?Gaspode написа:"лошите мъже купуват
Пияници и долни извратеняца
Къде е куида да си каже тежката дума
Думите ти налагат един извод, които е, че
лоши са само мъжете с ПАРИ

ето, точно това е момента, който ме дразни мен - за мен няма, почтиfrisky lioness написа: Има съвсем малки разлики, почти незначителни между гаджета и семейни (+деца)
защо пък всички сме толкова специални като имаме деца и сме вече едва ли не най-съзнателните родители, грижещи се за тяхното психическо и физическо здраве.
верно е, че нещата много се променят с децата, но въпреки това отношенията между вас, са на друго ниво, търпят развитие, към добро или лошо и какво ще си случи нататък децата няма как да го променят. а и ако изневеряваш или ако се разведеш, това не означава, че си лош родител
в много случаи последствията за децата от това, че родителите не са се разделили, са много по-лоши, ако го бяха направили - това от личен опит го казвам, не е в сферата на фантазиите
не можеш да се държиш за някой или да искаш той да се държи за теб, само защото имате деца
- сър Айвънхоу
Правилно, но ще допълня със следното "интервю":frisky lioness написа:лоши са само мъжете с ПАРИ:lol::lol:
Попитали радио "Скопие" какво е личност. Радиото отговорило:
- ЛАйно со пАри е личност, а личност без пАри е лАйно!
Bella Ciao
Bella Ciao
възможноМарвин написа: Въпрос на гледна точка... Когато се започва да се чете предубедено, се стига до предварително "решения" отговор...
на затуй се включих, може пък и да разбера нечия и друга гледна точка
- сър Айвънхоу
Е, важното е, че имаш развитие - търсиш и други мнения!latrevw написа:възможноМарвин написа: Въпрос на гледна точка... Когато се започва да се чете предубедено, се стига до предварително "решения" отговор...ама не мога да избягам от предубежденията си
на затуй се включих, може пък и да разбера нечия и друга гледна точка
Bella Ciao
Bella Ciao
чета и не мога да схвана за какво става дума в темата
няма ми ги субтитрите изобщооооо
и звук няма
какъв все пак е въпросът и що да не може да бъде ясно зададен и съответно да има ясни отговори
жената,мъжа ,некво чукане
у брака па извън брака , па кой кво си мисли преди чукането по време на чукането и след чукането
некво пазаруване
кеш кинти,апартаменти ,договори
па сгодни женици некви по после некви други неща
некви пияници извратеняци
вампири разни такива които пият кръв
ужаси разни и ужасии
то да му се отще на човек бре
малииииии ква отврат гнусна:rotfl24:
няма ми ги субтитрите изобщооооо
и звук няма
какъв все пак е въпросът и що да не може да бъде ясно зададен и съответно да има ясни отговори
жената,мъжа ,некво чукане
у брака па извън брака , па кой кво си мисли преди чукането по време на чукането и след чукането
некво пазаруване
кеш кинти,апартаменти ,договори
па сгодни женици некви по после некви други неща
некви пияници извратеняци
вампири разни такива които пият кръв
ужаси разни и ужасии
то да му се отще на човек бре
малииииии ква отврат гнусна:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Бе и други лоши имаfrisky lioness написа:А не ли сте лоши?Gaspode написа:"лошите мъже купуват
Пияници и долни извратеняца
Къде е куида да си каже тежката дума
Думите ти налагат един извод, които е, че
лоши са само мъжете с ПАРИ:lol::lol:
Сещам се за един виц:
След лекция за проблемите на сексуалността професорът пита:
- Кажете сега как се нарича мъж, който иска, но не може?
- (множество отговори) Импотент!
- А такъв, който може, но не иска?
Мълчание минутно и после женски глас от задните редове:
- Мръсник, просто мръсник...
как е на първия ред аЗвеневия написа:
що меткаш пуканки е са кажи:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- snowprincess
по принцип, това трябва да го кажат децата, латревоlatrevw написа:
в много случаи последствията за децата от това, че родителите не са се разделили, са много по-лоши, ако го бяха направили - това от личен опит го казвам, не е в сферата на фантазиите
но не отричам, че развода е за предпочитане когато малките живеят в среда с висок риск - родители алкохолици, наркомани, има скандали, побоища...
развода е на второ място, след смъртта на близък човек, като най-голям стресор

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Неее, не са само децата. Не си ме рабрала, а не обичам да съм многословна и да се обяснявам.latrevw написа:ето, точно това е момента, който ме дразни мен - за мен няма, почтиfrisky lioness написа: Има съвсем малки разлики, почти незначителни между гаджета и семейни (+деца)
защо пък всички сме толкова специални като имаме деца и сме вече едва ли не най-съзнателните родители, грижещи се за тяхното психическо и физическо здраве.
верно е, че нещата много се променят с децата, но въпреки това отношенията между вас, са на друго ниво, търпят развитие, към добро или лошо и какво ще си случи нататък децата няма как да го променят. а и ако изневеряваш или ако се разведеш, това не означава, че си лош родител
не можеш да се държиш за някой или да искаш той да се държи за теб, само защото имате деца
Далеч съм от мисълта, че двама души трябва да са заедно, когато вече нищо не ги свързва и децата определено не са свързващо звено. Не си мисля, че двама вече НЕобичащи се, НЕуважаващи се души трябва да се измъчват със общо съжителство, но в такива случаи има много по-цивилизовани и достойни начини. просто се разделят. Когато си разделен с някого не можеда се говори за изнеряра. Изневярата е някаква форма на обида. Можеш да изневериш само на човек на когото не държиш, когото не уважаваш достатъчно, а ако той вече е такъв за теб, защо тогава делите един покрив, едно легло.....
Може би за повечето нямат значение думите, които казват при бракосъчетание, но ако е така, защо за Бога изобщо се бракосъчетават. Познавам прекрасни двойки с деца и без деца, които нямат брак и връзката им в пъти е по-добра и сполучлива от тази на женениете.
Аз вярвам в
"....заедно в добро и зло", дори и в
"докато смъртта ви раздели"

- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Мнението на специалистаМарвин написа: Правилно, но ще допълня със следното "интервю":
Bella Ciao
Bella Ciao
Това, обаче, изобщо не е вярно ... Ангро(с)frisky lioness написа:форма на обида. Можеш да изневериш само на човек на когото не държиш, когото не уважаваш достатъчно
О, много грешно звучене си доловила.latrevw написа:
па на мен темата ми звучеше - лошите гадни жени (курвите) как гадно изкушават добрите мъже:-)
Сигурно аз грешно съм го предала де, но за да изясня нещата ще ти кажа, че аз също съм от "лошите гадни жени, които изкушават добрите мъже"
С тази разлика, че изобщо не ми пука за парите им.
И още нещо - преди време разказвах за реакциите ми спрямо една приятелка, която навремето не пропускаше да спи с всяко мое гадже.
Все още ми е една от най-добрите приятелки.
Това във връзка с болезнената ревност.
А тази тема е резултат на едни мнения и теми, които четох снощи.
Но май вече изгубих интерес.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз така го възприемам.4avdar4e написа:Това, обаче, изобщо не е вярно ... Ангро(с)frisky lioness написа:форма на обида. Можеш да изневериш само на човек на когото не държиш, когото не уважаваш достатъчно
Освен ако знаеш, че на този, когото обичаш и уважаваш крайно не му пука с кого си лягаш, ама и в този случай нещо пак няма да е наред

- сър Айвънхоу
Малийййй, га ша съ видим с тебе, м?esti написа:аз също съм от "лошите гадни жени, които изкушават добрите мъже"
С тази разлика, че изобщо не ми пука за парите им.
Bella Ciao
Bella Ciao
Ела довечера!esti написа:Но май вече изгубих интерес.
...темата ще е набъбнАла, до степен да ти върне интереса.
съгласна съм, Сноу, голям стрес е, знам, голяма част от гадостите произтичат от това, децата трудно го преживяват, а за родителите също не е лесно да се справят като гледат объркването, което причиняват на децата сиsnowprincess написа:по принцип, това трябва да го кажат децата, латревоlatrevw написа:
но не отричам, че развода е за предпочитане когато малките живеят в среда с висок риск - родители алкохолици, наркомани, има скандали, побоища...
развода е на второ място, след смъртта на близък човек, като най-голям стресор
но за всичко си има подход, за ксъметлийте, който го налучкат, не е толкова страшно
а аз въобще не говоря за "среда с висок риск", говоря за "среда без любов"
знам, че така ви учат и всичко написано в учебниците има основа, но нищо не може да победи вътрешния усет за това как са и как трябва да бъдат нещата.
сина ми в първи клас се държаше известно време грубо с някои деца, отидох при психоложката и й развих моята теза, моето виждане по въпроса, тя едва ме изслуша и веднага почна да пита за пияници, боища и т.н., отговарях с не, умишлено забавях момента да кажа, че сме се разведени с баща му - е като й казах, каква радост бликна от тази жена - и нищо повече не можеше да я убеди, че причината за държанието му не се дължи на развода - ей затова на, имам едно наум за това как трябва да се прилага теорията спрямо практиката
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Б@си и непостоянната си:-)esti написа: Но май вече изгубих интерес.
И кво стана сега
Останахме само аз и Дарки, дет сме болезнено (болетно) ревниви.
Аз отивам да се гръмна
Дарки може и да го е сторила вече щом я няма

С риск да ме бият Марвин и Куид-а, като едни видни представители на по-икономически просветената част от клуПчето ни, ама едно нещо се превръща в стока "когато търсеното количество превиши количеството, което може да се достави на нулева цена". Демек вие (жените) сте си виновни. Ако не искате да ви купуват трябва просто да давате фри
:blum::blum:
Тогава в съответствие с икономическата теория преставате да бъдете стока и, съответно, да се търгувате на пазара
За мен казуса е решен.
Остава само един въпрос:
ОТ КОГА?

Тогава в съответствие с икономическата теория преставате да бъдете стока и, съответно, да се търгувате на пазара
За мен казуса е решен.
Остава само един въпрос:
ОТ КОГА?