МОМЧЕТА! НИКОГА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ
Не че е задължително, ама има доста внушителна разлика в данъците и таксите при дарение и обикновено наследяване. Мда...БоЕВ написа: Абе хубаво си лафите, ама да зема да питам - що си мислите, че някой-нещо трябва да дарява задължително? Ако иска да дари, да го направи без условия, като не ще да не го дава.
Звеневия написа:Аз съм поръчАл вече подлогите!frisky lioness написа:Аз искам у старчески дом
ако съм жива като одъртея...може и да съм размислила:lol::lol:
Кво значи тва, ако..: " като одъртея...може и да съм размислила "
![]()
![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз па да тъ питамБоЕВ написа:
Абе хубаво си лафите, ама да зема да питам - що си мислите, че някой-нещо трябва да дарява задължително? Ако иска да дари, да го направи без условия, като не ще да не го дава.
що реши, че си мислим, "че някой нещо ТРЯБВА да дарява". Аз съм на твоето мнение. КОйто иска и може:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре бе....Няма. Ти ша мъ подсетишЗвеневия написа:Аз съм поръчАл вече подлогите!frisky lioness написа:Аз искам у старчески дом
ако съм жива като одъртея...може и да съм размислила:lol::lol:
Кво значи тва, ако..: " като одъртея...може и да съм размислила "
![]()
![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Далеч не са само данъците и таксите, има много натрупани предрасъдъци и изкривени представи - но за това някой друг път, в някоя друга тема, по-подробно и по-детаелно.4avdar4e написа:Не че е задължително, ама има доста внушителна разлика в данъците и таксите при дарение и обикновено наследяване. Мда...БоЕВ написа: Абе хубаво си лафите, ама да зема да питам - що си мислите, че някой-нещо трябва да дарява задължително? Ако иска да дари, да го направи без условия, като не ще да не го дава.
- Глас в пустиня
Анджък!frisky lioness написа:Аз па да тъ питамБоЕВ написа:
Абе хубаво си лафите, ама да зема да питам - що си мислите, че някой-нещо трябва да дарява задължително? Ако иска да дари, да го направи без условия, като не ще да не го дава.
що реши, че си мислим, "че някой нещо ТРЯБВА да дарява". Аз съм на твоето мнение. КОйто иска и може:-)
Дилемата или на улицата, или в старчески дом не е задължителна, както и дарявам ти срещу задължение за доглеждане.
Трудно бих търпяла някой, дето ми държи подобен език.БоЕВ написа:Дааа, много си права! И ако не дай си боже не можеш да му родиш дете, с пълно право на база предбр. дог. ти бие шута отзад и айде гола и боса откъдето си дошла.pocti_bezobidna написа:... аз ти направих деца, понеже - обаче - защото...
Трудно ще се случи и гола и боса на улицата, щото - за щастие - до сега не ми се е налагало да чакам на някой да ме издържа.
- Dark Angel
и в такива моменти няма нужда от предбрачни, брачни и нам си кви договориQuid написа:тва е по подразбиранеЗвеневия написа:Мъжете за да са мъже,.. трябва да са до жени.Quid написа:брака наистина не е за момчета а за мъже
докато четох 3-те страници мнения почнах да се чудя дали не живея на някаква специална, изолирана планета .....
ПП/ да общуваш с истински мъже и просто насла, чисто удоволствие, 100 % нирвана
поправка...Quid написа:брака наистина не е за момчета а за мъже
ако изчакаш,решиш да станеш"мъж" и тогава да се жениш...
нема нивга да се ожениш.
защото си мъж...
и си помъдрял.
повечето от тук присъстващите са женени в момчешките си години...
ха на бас!
аз откога казвам, че бракът като институция е отживелица.
и е създаден единствено и само поради икономически и политически причини.
за да обичаш и живееш с една жена ,не е необходимо да си женен.
за да станеш мъж ,бидейки до една жена,също не е необходимо да си женен.
та съвета на МЪЖжжжж е отправен съвсем точно към момчетата...
- сър Айвънхоу
Док, мила, дай да те цункам!doktorka написа: поправка...
нема нивга да се ожениш.
защото си мъж...
и си помъдрял.
ха на бас!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Dark Angel написа:ми начи ще е добре да пусне това в клубове 15-20, 20-25, 25-30....
То, ако след 25 години пак сбърка... значи си е идиот...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Мисля, че говорихме за грешката не толкова да се ожени, колкото да вземе кръстоска между дъщеря на Дракула и плода от брака на баба Яга и Кашчей Безсмъртни... (поне аз така тълкувах... )Dark Angel написа:не съм много съгласнаМарвин написа: То, ако след 25 години пак сбърка... значи си е идиот...
щото на 25 години, 4 месеца и 9 дни може да налети на нещо неземно (във всякакъв смисъл)
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
При тия две щерки, дето ги има, подготвя се отсега човека!doktorka написа:ма ти имаш много детайлни наблюдения по въпроса!Remmivs написа:махни слушането, те не се и целуват беdoktorka написа:хех!
на 25 години ,кой ти слуша?!
изумително!:blum::blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
тва озобщо не го разбрах а и не искам да го разбирам:blum:doktorka написа:поправка...Quid написа:брака наистина не е за момчета а за мъже
нема нивга да се ожениш.
защото си мъж...
и си помъдрял.
ха на бас!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
за 200 евро ще ти обясня и това и още нещо по твое желаниеQuid написа:тва озобщо не го разбрах а и не искам да го разбирам:blum:doktorka написа:поправка...Quid написа:брака наистина не е за момчета а за мъже
нема нивга да се ожениш.
защото си мъж...
и си помъдрял.
ха на бас!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
4 срещу 104doktorka написа:da be da pone 4 se seshtam deto sym do i si e sup-er...ELBI написа:"до" е странно в случая, макар и опция. По-добре е над, върху, под...Звеневия написа:Мъжете за да са мъже,.. трябва да са до жени.Quid написа:брака наистина не е за момчета а за мъже
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
а не мое ли да се напиеме за 200 евро и да не ми оясняваш за тва нищо а:blum:ELBI написа:за 200 евро ще ти обясня и това и още нещо по твое желаниеQuid написа:тва озобщо не го разбрах а и не искам да го разбирам:blum:doktorka написа:поправка...Quid написа:брака наистина не е за момчета а за мъже
нема нивга да се ожениш.
защото си мъж...
и си помъдрял.
ха на бас!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
ние за гимнастика ли си говорим или за секс?ELBI написа:4 срещу 104doktorka написа:da be da pone 4 se seshtam deto sym do i si e sup-er...ELBI написа:"до" е странно в случая, макар и опция. По-добре е над, върху, под...Звеневия написа:Мъжете за да са мъже,.. трябва да са до жени.Quid написа:брака наистина не е за момчета а за мъже
Re: МОМЧЕТА! НИКОГА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ
:rotfl24::rotfl24:МЪЖжжж написа:И ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ СЕ ЖЕНЕТЕ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Нова кръв, а? Що не поздравяваш?.. Здрасти.Silvi_77 написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Наздраве![unknown] написа:
Само да не се окаже главната заподозряна от поста на МъжжжжО[unknown] написа: Нова кръв, а? Що не поздравяваш?.. Здрасти.
- сър Айвънхоу
Уреди да се ползват ли? Например: Смесена успоредка, греда, кон с гривни и висилка?ELBI написа:ми може да се включат различни гимнастически елементи и по време на секс
Bella Ciao
Bella Ciao