Без бой си признавам: за пръв път ми беше...
Заради вас ли взех да оглеждам внимателно овошките по пътя?
А сега и аз да попитам, кво, аджеба общо имат налъмите с овошките и защо цъфтят, га си искат, маамуста... ?БоЕВ написа:Чакай сега - какво общо имат магнолите с овошките?!:lol:Мнемозина написа:Пък аз тази сутрин видях две цъфнали магнолии.
Ами мислех, че гледам овошка, а то - магнолия.БоЕВ написа:Чакай сега - какво общо имат магнолите с овошките?!:lol:Мнемозина написа:Пък аз тази сутрин видях две цъфнали магнолии.
А поливаш ли ги редовно?Звеневия написа: А сега и аз да попитам, кво, аджеба общо имат налъмите с овошките и защо цъфтят, га си искат, маамуста... ?
Явно никога не съм се оказвала там по това време на годината.4avdar4e написа:В парка, около паметника на армията има(ше) много (сега, покрай метрото - не знам), такова ухание се разнася(ше) там...Мнемозина написа: Ами мислех, че гледам овошка, а то - магнолия.
Цъ, налъмите цъфват гат шъ имаш да вземаш.Звеневия написа:А сега и аз да попитам, кво, аджеба общо имат налъмите с овошките и защо цъфтят, га си искат, маамуста... ?БоЕВ написа:Чакай сега - какво общо имат магнолите с овошките?!:lol:Мнемозина написа:Пък аз тази сутрин видях две цъфнали магнолии.
[emotikon koito se pliasva po glavata] Пък на мен, не знам що ми се видяха орхидеи.Мнемозина написа:Ами мислех, че гледам овошка, а то - магнолия.БоЕВ написа:Чакай сега - какво общо имат магнолите с овошките?!:lol:Мнемозина написа:Пък аз тази сутрин видях две цъфнали магнолии.
Даже едното дръвче беше половината с дребни цветчета, като на праскова розови, а другата му половина - с едри розови цветове.
После видях едно цялото със същите едри цветове, но бели, и попитах какво е.
И се чудя сега онова първото дали не е някаква ашлама магнолия...
Ама чакай сега, да не би магнолията наистина да е овошка?БоЕВ написа:[emotikon koito se pliasva po glavata] Пък на мен, не знам що ми се видяха орхидеи.Мнемозина написа:Ами мислех, че гледам овошка, а то - магнолия.
Даже едното дръвче беше половината с дребни цветчета, като на праскова розови, а другата му половина - с едри розови цветове.
И се чудя сега онова първото дали не е някаква ашлама магнолия...Отивам да пия още едно кафе.
Не бе Мнемо, вината не е твоя! Не знам защо, но като ти прочетох постта и в съзнанието ми изплува орхидея - едно такова мънечко и много красиво цвете.Мнемозина написа:Ама чакай сега, да не би магнолията наистина да е овошка?БоЕВ написа:[emotikon koito se pliasva po glavata] Пък на мен, не знам що ми се видяха орхидеи.Мнемозина написа:Ами мислех, че гледам овошка, а то - магнолия.
И се чудя сега онова първото дали не е някаква ашлама магнолия...Отивам да пия още едно кафе.
Не е, бе, четох сега...
Вече за нищо не си вярвам.
БоЕВ, снощи сънувах твоите дръвчета. Не мога да си спомня точно съня, но помня, че те бяха там и ги чаках да цъфнат...БоЕВ написа:Овошките са ОК - остава лозето и здраво наторяване на тревата.
Много я обичам пустата му земя, да я чопля, да я ровя - кеф необясним. А, как само ухае влажната и рохкава земя...
Щом цъфнат ще ти постна снимка - обещавам!:-)Stranniche написа:БоЕВ, снощи сънувах твоите дръвчета. Не мога да си спомня точно съня, но помня, че те бяха там и ги чаках да цъфнат...БоЕВ написа:Овошките са ОК - остава лозето и здраво наторяване на тревата.
Много я обичам пустата му земя, да я чопля, да я ровя - кеф необясним. А, как само ухае влажната и рохкава земя...
Странниче, незнам кога ще го видиш и дали ще го видиш изобщо, но ти обещах да го направя.Stranniche написа:
БоЕВ, снощи сънувах твоите дръвчета. Не мога да си спомня точно съня, но помня, че те бяха там и ги чаках да цъфнат...

не е ли рано да цъфтят?Мнемозина написа:Пък аз тази сутрин видях две цъфнали магнолии.