иначе ... не се бях замислял как ще ходиш ту с танк, ту с къса пола... сложна дилема...
Налъми!
Звеневия написа:КхЪмммм, посока черната дупка?vyara написа:ELBI написа:и космически сех с лазерно насочване...
ми да
най-краткия път до Онова Горе.
малка смърт.
при подходящ меч..
или ..както беше приказката на един мой приятел ... "Моята работа е да го нося /меча/, а на жената - да го вдига"
тия налъми, гледам, много извратени мисли са породили...заради тва отдолу сигурно
Усещате полъх на новаторство?Semiramis написа:тия налъми, гледам, много извратени мисли са породили...заради тва отдолу сигурно
Или ви изненадва рутината при насочването на всичко и всички към пошлото начало?
Сефте!
След едит:
Чшъъ, алллллоу, я веднага рапортувай къде беше ти, ма!?
Та те нЭма два месеца тука?
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Налъми!
Боев, тия патъци, верно ли ти си ги правил:lol::lol::lol:
Много са яки
Направо авангардистите и разните му там задръстени дизайнери япа да ядат:-)
Много са яки

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
О! Чакай да остана малко свободен и да пална елекрожена - много съм си харесал един "лешояд" от оня сайт.frisky lioness написа:Боев, тия патъци, верно ли ти си ги правил:lol::lol::lol:
Много са яки
Много ми харесаха ония "пластики" от ненужни/похабени инструменти.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ДааааБоЕВ написа:О! Чакай да остана малко свободен и да пална елекрожена - много съм си харесал един "лешояд" от оня сайт.frisky lioness написа:Боев, тия патъци, верно ли ти си ги правил:lol::lol::lol:
Много са яки
Много ми харесаха ония "пластики" от ненужни/похабени инструменти.
У странство подобни струват маса кинти:-):winkw:
Ще чакам с нетърпение
Аз, като един ценител същи на изкуството:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Piqndurnik
- Глас в пустиня
Обещавам!:-)frisky lioness написа:...
Ще чакам с нетърпение
...
- Глас в пустиня
Абе и тук ги има по магазините, ама чинат до към двеста кинти...съмнително качество...нещо не ми се дават, пък и нали трябва да си уплътнявам времето.Piqndurnik написа:БоЕВ, тея патъци си ги запази за като ти се наложи да се возиш в градския транспорт![]()
Тук съм виждал по магазините нещо подобно, но на вяляк. Сигурно с него ще е по-лесно, но пък трябва да мислиш къде да го държиш.
Имам валяк за "трамбоване" след засяване - правен - от метална тръба ФИ 200. Премерям да си направя и за аерация, имам метална тръба ФИ 130, пълни се с пясък и се "запушва", играчка са шиповете - бройка, размер, заостряне, заваряване...най-малко един ден човъркане, а нямам толкова време.