София, 25 години по-рано
София, 25 години по-рано
Такова чувство имам тези дни. Все едно съм се върнал в детството си. 
Re: София, 25 години по-рано
Странно, и аз си мислех нещо подобно днес.. Спокойно, няма коли, видяхме се с няколко стари софийски откачалки (включително и проф. Вучков беше наблизоRemmivs написа:Такова чувство имам тези дни. Все едно съм се върнал в детството си.
Мда, колкото и да ми е неприятно, понякога трябва да се съглася с ББ и сие, градът не е готов за толкова хора.
П.П. Пък в кварталната кръчма под старите хубави дървета беше страОтно
И тук е така. Тишина...4avdar4e написа: Странно, и аз си мислех нещо подобно днес.. Спокойно, няма коли,
А аз съм на работа
Да се трудим, да работим, да строим живота нов...на циганите...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

за да не се чувстваш сам - и моят работен ден сега започва. И тук е сравнително по-тихо и спокойно, но не е както в детството... явно варненци са по-работливи:-)[unknown] написа: А аз съм на работа![]()
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Тва май е валидно за всички градове и градчета.
Гражданите отиват по родните си места.
Споко, и на това му се вижда края. Много фирми вече си задават въпроса, дали си заслужава централите им да са в СФ. Губят време и нерви за транспорт, данъци, такси...абе изобщо лудница. Много планират да се местят към Пловдив и други градове, и градчета със стратегическо местоположение.
Тва в някакъв коментар/изследване го четох.
Гражданите отиват по родните си места.
Споко, и на това му се вижда края. Много фирми вече си задават въпроса, дали си заслужава централите им да са в СФ. Губят време и нерви за транспорт, данъци, такси...абе изобщо лудница. Много планират да се местят към Пловдив и други градове, и градчета със стратегическо местоположение.
обаче си е голяма гадост да бачкаш по празници, въобще не мога да се концентрирам, мързи ме, две не виждамpocti_bezobidna написа:И аз съм на работа. Обаче в София е чудно - няма задръствания, няма навалица, суууупер!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Remmivs написа:Такова чувство имам тези дни. Все едно съм се върнал в детството си.
Ейй, това още дъълго ще го чакаме.БоЕВ написа: Споко, и на това му се вижда края. Много фирми вече си задават въпроса, дали си заслужава централите им да са в СФ. Губят време и нерви за транспорт, данъци, такси...абе изобщо лудница. Много планират да се местят към Пловдив и други градове, и градчета със стратегическо местоположение.
Изнасят се и продължават да се изнасят. Пътят към София.
Може пък да направи завой.
"Момчета, хайде да оставим София да диша спокойно." Котаракът Леополд
На мен вече въобще не ми "пречи" работата по празници. Да си призная, ако трябва да работя отново редовна смяна всеки ден, ще ми е много трудно. Навици. Приспособяване.latrevw написа:обаче си е голяма гадост да бачкаш по празници, въобще не мога да се концентрирам, мързи ме, две не виждамpocti_bezobidna написа:И аз съм на работа. Обаче в София е чудно - няма задръствания, няма навалица, суууупер!
Да почиваш в дните, в които всички работят, също е много странно.
Лека работа.
сега ще се разходя малко в парка
и после пак на тръстиката
обаче София наистина ми харесва така
и не защото няма и тук строежи и не защото е същото
а защото усещам духа на доброто старо време и отминалите златни дни
нали миналото било идеализирано
сигурно е така
но чувството е прекрасно
колкото до разреждането, а дано, то и без това вече може да се работи без да излизаш от къщи
и после пак на тръстиката
обаче София наистина ми харесва така
и не защото няма и тук строежи и не защото е същото
а защото усещам духа на доброто старо време и отминалите златни дни
нали миналото било идеализирано
сигурно е така
но чувството е прекрасно
колкото до разреждането, а дано, то и без това вече може да се работи без да излизаш от къщи
Аз никога не съм работила на нормирано работно време. Случва се понякога и да не работя по пзаници и е голем кеф.Niya написа:На мен вече въобще не ми "пречи" работата по празници. Да си призная, ако трябва да работя отново редовна смяна всеки ден, ще ми е много трудно. Навици. Приспособяване.latrevw написа:обаче си е голяма гадост да бачкаш по празници, въобще не мога да се концентрирам, мързи ме, две не виждамpocti_bezobidna написа:И аз съм на работа. Обаче в София е чудно - няма задръствания, няма навалица, суууупер!
Да почиваш в дните, в които всички работят, също е много странно.
Лека работа.
Ама сега в понеделник пак съм си на бач, пък и домашно си имам за вкъщи...
От квартала на моето детство отдавна няма нищо.Niya написа:Remmivs написа:Такова чувство имам тези дни. Все едно съм се върнал в детството си.Тези дни, след като непрекъснато гледам как се променя физиономията на квартала, в който съм израснала, с нови строежи на мястото на познатите къщи с дворчета / което не е лошо:lol:/ имам усещането, че ми крадат детството.
Шантаво усещане.
Да не ти казвам, че и от града на детството ми пренебрежимо малко неща са същите.
Обаче детството не си го давам. Да си гледат работата.
Panta rhei...
то при тия 400 врътки тая маруся ще ме превърне у божество некво бре:rotfl24:bead_ написа:ти ли беше тоя с "искам на марусяяя" дет направи 400 врътки на въртележката в парка?!?!?Quid написа:400 км врътнах тези дни по софия
кеф!!!!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Е чак 25....не, но беше голям кеф такова празно и спокойно.Remmivs написа:Такова чувство имам тези дни. Все едно съм се върнал в детството си.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.