Цял ден нямам време да ви разкажа....

Все същите
Аватар
4avdar4e

Цял ден нямам време да ви разкажа....

Мнение от 4avdar4e »

... как днес се убедих, че сме извратеняци и пияници.... :shy:

Сутринта, по Нова, се изтъпани една млада госпожа (25 г.), която, видите ли, била писателка и журналист. И решила да си направи експеримент. 5 месеца живот само в интернет. Сам самичка. Поръчвала си била храна по интернет (да кажа ли Зв. какво попита по тоя повод???:rotfl24::rotfl24:) И участвала във форуми в цяла!!! Европа... ъф, коърс, с лъжливи самоличности...

До какви заключения стига, мислите??? Че тия, дето се запознават благодарения на нетя, са комплексари, задръстеняци и ужасно самотни хора.. Имало било много изнасилвачи, крадци и престъпници от всякакъв вид!!!

Аз станах от столчето си пред компа (щото само слушах, вече работех, това беше преди 9), за да я видя таз госпожичка, пардон госпожа, как изглежда. Амиии, нормално :shocked:

Заключение: внимавайте с какви се запознавате от нетя, освен ако не са като вас: долни извратеняци и пияници...

П.П. От сутринта ми е смешно, от сутринта исках да го споделя, ама :shy:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Сега олекна ли ти?:lol:
Това си го знаем и без въпросната госпожичка да ни го каже.:-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа:Сега олекна ли ти?:lol:
Боев, честно, хич не ми олеква. И едва сега си дадох сметка, че колкото е смешно (за мен), толкова може да е тъжно (не за теб, надявам се).

Страшно е колко предразсъдъци имат хората, страшно е когато по национален ефир се казва "ония са ... " (сещай се).

Но пък, кво да правиш (Мнемо, прости, ще се се повторя): тате казваше, че краставите магарета през девет планини се намирали (това е една от сентенциите на моя татко, които една моя любима съклубарка хич не понася).

П.П. Махнах всички смайлики, всеки да си ги слага, където му харесва...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Страшно е колко предразсъдъци имат хората, страшно е, когато по национален ефир се казва "ония са ... " (сещай се).

Но пък, кво да правиш (Мнемо, прости, ще се се повторя): тате казваше, че краставите магарета през девет планини се намирали
С което май каза, че госпожата в нета се е намерила с когото (й) трябва. Правилно ли разбрах? :grin:
Последно промяна от Мнемозина на 08.05.08, 22:45, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

има истина, разбира се, защото хората си мислят, че нетът е анонимно място
обаче е прекалено изхвърляне, защото нетът вече е част от живота
и там има същото, което го има и на улицата
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: С което май каза, че госпожата в нета се е намерила с когото (й) трябва. Правилно ли разбрах? :grin:
Що ти трябваше да ме цитираш?? Видях си една пропусната запетайка :shy:

Да, така излиза, човек намира това, което търси, може би..:winkw:
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
БоЕВ написа:Сега олекна ли ти?:lol:
Боев, честно, хич не ми олеква. И едва сега си дадох сметка, че колкото е смешно (за мен), толкова може да е тъжно (не за теб, надявам се).

Страшно е колко предразсъдъци имат хората, страшно е когато по национален ефир се казва "ония са ... " (сещай се).

Но пък, кво да правиш (Мнемо, прости, ще се се повторя): тате казваше, че краставите магарета през девет планини се намирали (това е една от сентенциите на моя татко, които една моя любима съклубарка хич не понася).

П.П. Махнах всички смайлики, всеки да си ги слага, където му харесва...
Ти пък 4аве, я не и се връзвай. Непознатото винаги плаши хората. А "сентенциите" поставени на място само подсилват казаното.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: С което май каза, че госпожата в нета се е намерила с когото (й) трябва. Правилно ли разбрах? :grin:
Що ти трябваше да ме цитираш?? Видях си една пропусната запетайка :shy:

Мисля, че Петър Динеков е казвал така: "Фолклорът е една торба, в която има всичко. И винаги можеш да бръкнеш и да намериш каквото ти трябва."

И с нета май е така.

Ти съвсем се смахна с тия запетайки. :blum:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:има истина, разбира се, защото хората си мислят, че нетът е анонимно място
Кои хора си го мислят, бе, Реме?? Нима има още такива?? Аз гледам мен си, мойто дЯте и ... е, учудвам се, че все още има някой, дето да го вярва :blink:

Пък тая на 25 би трЕбвало да е израснала с нетя :winkw:

Уф, смешно ми беше, докато не го споделих с вас. Вие сте... знаете какви :blum:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Ти пък 4аве, я не и се връзвай. Непознатото винаги плаши хората. А "сентенциите" поставени на място само подсилват казаното.
Хич не се връзвам, аз се попиках от смях :grin:

Просто съм си наложила вето над влизането в клуба до .... събота, да кажем. В работното ми време. А цял ден си мисля как ще ви го разкажа...

П.П. Ти прочете ли защо 30-40 би умрял?? Опсссс (тук си слагам ръката пред устата и се хиля).
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Мисля, че Петър Динеков е казвал така: "Фолклорът е една торба, в която има всичко. И винаги можеш да бръкнеш и да намериш каквото ти трябва."

И с нета май е така.

Ти знаеш ли, няма откъде да знаеш, аз от няколко дни търся една народна песен, дето на събора на заврените зетьве са я пели, била автентична, ама....няма текст ..поне в нета :(

Поне не се налага да споря с "колеги", кото ми обяснавят, че запетайките нарушават ритъма на изречението:mad:
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа: П.П. Ти прочете ли защо 30-40 би умрял?? Опсссс (тук си слагам ръката пред устата и се хиля).
Не! Какво съм упущил?:shy:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Мисля, че Петър Динеков е казвал така: "Фолклорът е една торба, в която има всичко. И винаги можеш да бръкнеш и да намериш каквото ти трябва."

И с нета май е така.

Ти знаеш ли, няма откъде да знаеш, аз от няколко дни търся една народна песен, дето на събора на заврените зетьве са я пели, била автентична, ама....няма текст ..поне в нета :(

Поне не се налага да споря с "колеги", кото ми обяснавят, че запетайките нарушават ритъма на изречението:mad:
Дай нещо - сюжет, начало, пък току виж сме я изнамерили. Но щом в нета я няма, ще я търсим в другия фолклор. :grin:

Оправих ти запетайката в цитата, можеш да спиш спокойно. :rotfl24:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Не! Какво съм упущил?:shy:
:rotfl24::rotfl24: Зеления ака Диването твърди, че заради него 30-40 бил измрял :rotfl24::rotfl24:
И си вярва, момчето. Пише в 40-50 в дирника. Ако искаш линк, за да прочетеш как Мнемо се прави на ... Ханс ("Сребърните кънки"), търси си сааааам :blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
...Ако искаш линк, за да прочетеш как Мнемо се прави на ... Ханс ("Сребърните кънки"), търси си сааааам :blum:
Ей сега ще се върна и ще изтрия пак запетайката. :twisted:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
БоЕВ написа: Не! Какво съм упущил?:shy:
:rotfl24::rotfl24: Зеления ака Диването твърди, че заради него 30-40 бил измрял :rotfl24::rotfl24:
И си вярва, момчето. Пише в 40-50 в дирника. Ако искаш линк, за да прочетеш как Мнемо се прави на ... Ханс ("Сребърните кънки"), търси си сааааам :blum:
Аха - може и така да е, пък ние просто да не сме разбрали.:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Дай нещо - сюжет, начало, пък току виж сме я изнамерили. Но щом в нета я няма, ще я търсим в другия фолклор. :grin:

Оправих ти запетайката в цитата, можеш да спиш спокойно. :rotfl24:
Песента се казва "Рада коминя чистеше" (има я и в репертоара на "Черно фередже" :grin:).

За сюжета цитирам "Стандарт" (и преди съм я срещала, още в СУ, ама тва мога най-отскоро и директно да цитирам :shy:)

"Лирическият герой Кольо гледа изотдолу Рада, която чисти комина. И на него му се приисква да направи същото с нейния комин, та затова я моли да му пристане, и й обещава цял живот да чисти комина й, който е потънал в черни сажди".

Песента е наистина народна, просто не е влязла в сборниците :winkw:
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
Не винаги.
Преди време една позната видяла в един сайт за запознанства профил на човек, който приличал на наш съученик. Накара ме да го видя и за целта се наложи да си регна и аз някакъв профил.
Та в този мой профил не написах никакво инфо. Нищо освен някаква РД.
Въпреки това още на първата минута ме налазиха разни писъмца.
На никого не съм писала първа т.е. не съм търсила по профили, галерии и пр. да си "харесам" някой и да го заговоря.
По едно време съвсем съзнателно и експериментално започнах да отговарям на всеки, който ми пише - сдържано, кратко и любезно, но пак само в отговор без аз да търся.
Бях нещо, като дебнеща плячката.:lol:
Исках да видя, дали наистина има откачалници по тези сайтове, както се говори.
И видях.
Кво да ти кажа....
Патология, до патологията!
Тежки случаи, трагични направо.....:(
За 3-4 месечен експеримент говорих само с 3-ма, които изглеждаха нормални и можеше да се води някакъв разговор.
Иначе от другите, дори заплахи съм получавала.
Някои пък ме кълняха и пожелава "великите сили да ми отмъстят" - каквото и да означава това.
Та така аз си намерих това, което "търсех".
Много зависи на, какво точно място ще попадне човек в нета, защото наистина е пълно с извратеняци и откачалки.
Ако тази жена е била в такъв сайт изобщо не се учудвам на изводите, които си е направила.
Не знам, ако беше попаднала тук....:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Ей сега ще се върна и ще изтрия пак запетайката. :twisted:
Е, кво ся, виж колко съм мила, не те сравних с Матросов, Альоша, амбразури и т.н., още пък по-малко с някква си дето лягала на линията :rotfl24::rotfl24: (убий ме, ама баш сега не мога да сетя името й, нормално, де...)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Песента е наистина народна, просто не е влязла в сборниците :winkw:
Аха.
Ами ще проверя, но най-рано... не, не знам кога ще мога.

В сборниците е обяснимо защо не е влязла, но има един "Фолклорен еротикон" на Флорентина Бадаланова.
Там трябва да се погледне, като се добера до библиотека. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Ей сега ще се върна и ще изтрия пак запетайката. :twisted:
Е, кво ся, виж колко съм мила, не те сравних с Матросов, Альоша, амбразури и т.н., още пък по-малко с някква си дето лягала на линията :rotfl24::rotfl24: (убий ме, ама баш сега не мога да сетя името й, нормално, де...)
Раймонда Диен. :grin:
Мерси. Така си е, не мога да го отрека. :lol:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Не винаги.
Ести, сигурно е така.. Оубаче :winkw: защо аз близо 8 години (спрях се и мислих дълго, ама след като Мони става на 7 след месец, значи може и повече да са..) не съм попадала на нещо такова? Не, бе, не че искам да споря, просто се питам мене си и теб...

П.П. Никога не съм била в сайтове за запознанства, чатове и други подобни, може би това е причината. Веднъж се пробвах в един чат (свързан с "Шоуто на Слави") и много бързо реших, че не ми интересно да си говоря с .. деца :shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Раймонда Диен. :grin:
Мерси. Така си е, не мога да го отрека. :lol:
Благодаря! Винаги знам, че мога да разчитам на жокер в твое лице :grin:

П.П. Тая вечер ги съсипах, стани богатите, де, ама кво от това.. Докато сгъвах праньето :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Преди време една позната видяла в един сайт за запознанства профил на човек, който приличал на наш съученик. Накара ме да го видя и за целта се наложи да си регна и аз някакъв профил.
Та в този мой профил не написах никакво инфо. Нищо освен някаква РД.
Въпреки това още на първата минута ме налазиха разни писъмца.
На никого не съм писала първа т.е. не съм търсила по профили, галерии и пр. да си "харесам" някой и да го заговоря.
По едно време съвсем съзнателно и експериментално започнах да отговарям на всеки, който ми пише - сдържано, кратко и любезно, но пак само в отговор без аз да търся.
Бях нещо, като дебнеща плячката.:lol:
Исках да видя, дали наистина има откачалници по тези сайтове, както се говори.
И видях.
Кво да ти кажа....
Патология, до патологията!
Тежки случаи, трагични направо.....:(
За 3-4 месечен експеримент говорих само с 3-ма, които изглеждаха нормални и можеше да се води някакъв разговор.
Иначе от другите, дори заплахи съм получавала.
Някои пък ме кълняха и пожелава "великите сили да ми отмъстят" - каквото и да означава това.
Та така аз си намерих това, което "търсех".
Много зависи на, какво точно място ще попадне човек в нета, защото наистина е пълно с извратеняци и откачалки.
Ако тази жена е била в такъв сайт изобщо не се учудвам на изводите, които си е направила.
Не знам, ако беше попаднала тук....:lol:
Но си забелязала тези тримата, нали?
Тя за такива нормални не е споменала.
Ама Чавето да каже, де, аз не съм я слушала всъщност.

Това, което тази девойка е направила, е в абсолютно противоречие с начина, по който би трябвало да се правят подобни проучвания.
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Но си забелязала тези тримата, нали?

Това, което тази девойка е направила, е в абсолютно противоречие с начина, по който би трябвало да се правят подобни проучвания.
Всъщност защо ми беше смешно на мен. Може би е свързано с начина, по който аз откривах нета..

1. Работа. Бърз и лесен обмен на информация. Не е нужно аз да влача подписани документи от Младост 3 до центъра, не е нужно да се ходи до там, за да се вземе един документ (а това го имаше, и още как, с години.....:crying:)

2. Пак работа: речници, справочници, целият свят е мой като инфо... Ехааааа :bdance:

3. Едва след това: контакти с хора, които примерно живеят на съседната улица, но с които сме се разминали .. Даже може да сме учили на едно и също място по едно и също време...С хора, които живеят на другия край на света, но които кръщават детето ми, примерно, бе :blum:

Магарета, не знам какви по народност :grin:
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
Ести, сигурно е така.. Оубаче :winkw: защо аз близо 8 години (спрях се и мислих дълго, ама след като Мони става на 7 след месец, значи може и повече да са..) не съм попадала на нещо такова? Не, бе, не че искам да споря, просто се питам мене си и теб...

П.П. Никога не съм била в сайтове за запознанства, чатове и други подобни, може би това е причината. Веднъж се пробвах в един чат (свързан с "Шоуто на Слави") и много бързо реших, че не ми интересно да си говоря с .. деца :shy:
Точно това е - аз до преди да попадна в оня сайт също само бях чувала, че в нет пространството пъплят много психари.
Дори и съм влизала в спорове с хора, които са твърдяли горното.
И още влизам де, но само защото имам вас, като доказателство, че в нета няма само психо изроди.
Има и съвсем нормални и симпатични извратеняци и пияници, които аз познавам. :lol:
Сигурно сме пощадени от психарщината, защото сме изолирани и нямаме толкова широк поглед върху необятната нетска земя. :lol:
Но в оня сайт наистина беше ужасно.
Дори се уплаших от огромната цифра на толкова луди хора.
Те все пак са и по улиците не само в сайта.
Реални хора са.....:shocked:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа:.
Реални хора са.....:shocked:

Сега...
Аз/ние живеем баш у центрото.. Тук има поне по един луд на кооперация. Факт. Съседката отсреща ми беше другарче в детинските години. Сега е на пристъпи. (Аз я заобикалям отдалеч, ще кажа нещо страшно: за мен тя съдържа същата заплаха, както бездомниците (уж!!) в къщата срещу нас. )

Не знам, Ести, аз имам опит само с реално луди хора, не и с виртуално ....

П.П. Тва е, може би, щото не изневерявам :blum:
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Но си забелязала тези тримата, нали?

Не мога да твърдя със сигурност, че онези тримата са били нормални. Може пък от тихите луди да са били, знам ли.:lol:
Не съм някакъв спец, който от 3-4 бележки с някой да може да му постави диагнозата - ако не е съвсем явна, като на останалите де. :lol:
Освен това там е място с концентрация на хора с проблеми - разведени, изоставени, овдовели, самотни и подивели....
Това също не е за пренебрегване.

Но най-интересното и странното беше, че забелязах една закономерност - 99% от мъжете, които ми пишеха бяха с ръст 170-175 см. :lol:
Не, че правя някакъв паралел между психическо състояние и ръст, но наистина ми беше интересен този факт. :lol:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Дори се уплаших от огромната цифра на толкова луди хора.
Реални хора са.....:shocked:[/quote]

ама тва е защото не ги виждате в истинската им лудост дори когато не са в Нет-а.
ето Кента,Назнайко,Рем-а ( задочно)..могат да ви кажат за всички други луди.
онази вечер имах една 38 годишна.
надрусала се доста добре с болкоуспокояващи,трициклични антидепресанти и Господ знае още какво.
майка и там
обяснява ми
ми преди 2 седмици я уволниха от работа.Голямата и дъщеря ,която е на 19 години, ще ражда всеки момент,но тя живее с баща си.
малката и дъщеря -на 11 години -идва 3 дена в седмицата да живее при нея.утре трябваше да дойде да живее при нея.
няма кола ( значи не може да ходи никъде)
няма пари-аз и купувам храната ,а баща и и плаща наема на апратамента.
до тук добре.
обаче пациентката так анаречена ,защото съзнанието и е дезинхибирано...говори и тя не знае точно какво.
ама за я слушам и знам.
говореше за секс.секс от запознанства в нета ,секс различен във всички форми ...и пр.

та мисълта ми е
туй цялото нещастие -мрак и скръб...
тази цялата лудост..
тези ,дето са в нета и се виждат с таз девойка,...те не я знаят...
не са я виждали...

вярно е страшно...
ахам
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:

Не знам, Ести, аз имам опит само с реално луди хора, не и с виртуално ....

П.П. Тва е, може би, щото не изневерявам :blum:
Е то кой няма опит с реално луди. :lol:

ПП. Ти нали не кълвеше жени ма? :blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа: Не мога да твърдя със сигурност, че онези тримата са били нормални. Може пък от тихите луди да са били, знам ли.:lol:
Не съм някакъв спец, който от 3-4 бележки с някой да може да му постави диагнозата - ако не е съвсем явна, като на останалите де. :lol:
Освен това там е място с концентрация на хора с проблеми - разведени, изоставени, овдовели, самотни и подивели....

...
Точно това е от особена важност.

Къде търсиш - за да намериш какво?

Както и да е, вече съм твърде уморена и май ще ви пожелая лека нощ, пък утре може да се доизприкажа. :lol:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
esti написа: Не мога да твърдя със сигурност, че онези тримата са били нормални. Може пък от тихите луди да са били, знам ли.:lol:

...
Точно това е от особена важност.

Къде търсиш - за да намериш какво?

Както и да е, вече съм твърде уморена и май ще ви пожелая лека нощ, пък утре може да се доизприкажа. :lol:
Така е, но все пак теоретично, ако човек е сам и си търси половинка, няма да влезе във форум "семейство" "сватбени вълнения" или нещо подобно.
Влизат си в специализираните форуми.
Дали това, че хората там са минали през някакво житейско изпитание, като развод примерно, ги е докарало до това състояние, или обратното - лудостта им ги е докарала до развод, не знам...
Но факт е, че картинката там беше страшна.

Лека ти нощ! :-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

лека и от мен
свърших работата
сега една-две серии от BTS
и се потапям и аз
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Remmivs написа:лека и от мен
свърших работата
сега една-две серии от BTS
и се потапям и аз
приятно гледане.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Както и да е, вече съм твърде уморена и май ще ви пожелая лека нощ, пък утре може да се доизприкажа. :lol:[/quote]

лека нощ...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
4avdar4e написа: П.П. Ти прочете ли защо 30-40 би умрял?? Опсссс (тук си слагам ръката пред устата и се хиля).
Не! Какво съм упущил?:shy:
Така е. Мнемо като не ми дава да пускам линкове... :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Цял ден нямам време да ви разкажа....

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:
И аз я гледах. Ми, журналист човек- трябва все за нещо да пише. Плюс това и дипломиран психолог :rotfl24:, обича да анализира себе си :rotfl24:. А и децата трябва да са информирани- след 10 години нейното дете ще е на 10 :rotfl24: и тя ще бъде безкомпромисна, направо жестока :rotfl24:
И не на последно място е щастливо омъжена :rotfl24: след шест месеца висяне по форуми за запознанства...горкият съпруг... :rotfl24:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

че има и шантави има
както и полу-шантави
както и такива дето могат да говорят за хобитата си с дни
хора всякакви
съвсем като на улицата
щото нета си улица
и на мен ми е все по-чудно защо толкова много хора все още го възприемат като някаква различна реалност, някакво различно място
esti

Мнение от esti »

Dark Angel написа:че има и шантави има
както и полу-шантави
както и такива дето могат да говорят за хобитата си с дни
хора всякакви
съвсем като на улицата
щото нета си улица
и на мен ми е все по-чудно защо толкова много хора все още го възприемат като някаква различна реалност, някакво различно място
Може би, защото на улицата сме смесени - има представители на всички. И на лудите, и на нормалните, на тъпите и интелигентните...Всеки ходи по улицата.
В нета обаче има места с концентрация на дадена група. Както тук сме концентрирани прекрасните, умните и скромните :lol: така някъде другите виреят шантавите, или тези с еднакви хобита и интереси, които за друго не говорят, или само майки с деца....
Има някакво разпределение.
Затова ако ще се прави експеримент трябва да се събира инфо от възможно най-много и различни места и да се осреднят резултатите.
Макар че няма кой знае, какъв смисъл.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа: Може би, защото на улицата сме смесени - има представители на всички. И на лудите, и на нормалните, на тъпите и интелигентните...Всеки ходи по улицата.
В нета обаче има места с концентрация на дадена група. Както тук сме концентрирани прекрасните, умните и скромните :lol: така някъде другите виреят шантавите, или тези с еднакви хобита и интереси, които за друго не говорят, или само майки с деца....
Има някакво разпределение.
Затова ако ще се прави експеримент трябва да се събира инфо от възможно най-много и различни места и да се осреднят резултатите.
Макар че няма кой знае, какъв смисъл.
Ей това не успях да дообясня снощи - всъщност не става въпрос за улицата, обаче.

Когато отиваш в непознат град и искаш да видиш какви хора има там, какво правиш?
Ако отидеш само в най-долнопробния вертеп, виждаш една група.
Ако отидеш в градската библиотека, виждаш друга.
И така нататък - луксозни заведения, изложби, квартални кръчми, млечни кухни, пенсионерски седенки, знам ли какво още има по градовете.
Но ако избереш само едно място, прекараш пет месеца там, и обобщиш, че в този град има само такива хора, свършила ли си нещо? Просто си затвърдила предубеждението, с което си отишла.
Ето това е направила и таз девойка, да е жива и здрава. :lol:
Panta rhei...
Публикувай отговор