та както и да е реших да позяпам малко снимки, че да ми мине
Айде едно поздравче от мен:

ПП Вие какво правите в такива ситуации?

Поздравчето е много отморително.bibilyana написа:

това в случаите когато можеш..esti написа:Абе шибни и два шамара, кво се занимаваш с глупости.
Аз пък днес ненаситно гледах листата на кестените - само през май имат точно такъв зелен цвят.bibilyana написа:ми е много криво, успя една кокошка да ме вбеси до ръба на търпението ми ...... как може да има такива елементарни хора не разбирам, дето говорят само и само да натискат отсреща, без никаква мотивация зад думите си и без въобще да знаят за какво става въпрос...
Това е защото ти си променила отношението си към такива хора и ситуации. С мислите и поведението си ти чисто и просто НЕ предизвикваш подобни събитияМнемозина написа: Мисля, че вече не могат да ме ядосат такива хора. Но не защото нещо съм поумняла твърде, а защото не ми достига енергия.
Между другото, да чукам на дърво, напоследък не са ми се явявали подобни.

В такива случаи аз след втората минута (ако предположим, че вече съм се раздранила:lol:bibilyana написа:охх благодаря Ви,
аз не можах да я издържаа тая, щях да я пратя на Майната й, ако беше по нета, ама беше по телефона - кофти, нито мога да й шибна шамар, нито да я пратя на майната си.....
охх, и си седя и си мисля,че не трябва човек с прости хора да се ядосва, ама какво да правя......че то и за работа на всичкото отгоре

хахаха....frisky lioness написа:В такива случаи аз след втората минута (ако предположим, че вече съм се раздранила:lol:bibilyana написа:охх благодаря Ви,
аз не можах да я издържаа тая, щях да я пратя на Майната й, ако беше по нета, ама беше по телефона - кофти, нито мога да й шибна шамар, нито да я пратя на майната си.....
охх, и си седя и си мисля,че не трябва човек с прости хора да се ядосва, ама какво да правя......че то и за работа на всичкото отгоре, което както казах се случва рядко:blum::winkw:) казвам
"Ало, ало...Какво става? Не ви чувам? Ало.... хъм, сигурно ми затвориха"
и...затварям телефона
Ако ми се обадят отново прилагам горното "Ало, ало, нищо не се чува...Обадете ми се отново"
аз вече трудно паляПП Вие какво правите в такива ситуации?
Ами не знам. Аз по-скоро си мисля, че е свързано с начина на живот, а не с поведението ми.frisky lioness написа: Това е защото ти си променила отношението си към такива хора и ситуации. С мислите и поведението си ти чисто и просто НЕ предизвикваш подобни събития
И аз така
Може би и на мен не ми достига енергия, а аз си мисля, че съм помъдряла
Но определено се ядосвам и дразня много по-рядко от преди години и в пъти по-малко от мъж ми, камо ли на хора, които не познавам и в крайна сметка не ме интересуват
...че може да вземеш да се ядосаш:lol::lol::lol:Мнемозина написа: ама май по-добре да не се замислям кое защо е.

Да ти кажа, замислих се сега, май откакто комуникирам повече по скайп и кю, отколкото по телефон и факс, и аз като че ли се ядосвам по-малкоМнемозина написа: Ами не знам. Аз по-скоро си мисля, че е свързано с начина на живот, а не с поведението ми.
Знае ли човек... ама май по-добре да не се замислям кое защо е.
Може би умението да пише до някаква степен облагородява заядливеца/простотиОтвореца?4avdar4e написа:Някак написаната простотия гаче ли е по-слаба от казаната/чута такава
Ни моа, бе, мързи ме!frisky lioness написа:...че може да вземеш да се ядосаш:lol::lol::lol:Мнемозина написа: ама май по-добре да не се замислям кое защо е.
А аз откакто спрях комуникацията по кю и се ограничих само до форумна такава по-малко се товаря.4avdar4e написа:
Да ти кажа, замислих се сега, май откакто комуникирам повече по скайп и кю, отколкото по телефон и факс, и аз като че ли се ядосвам по-малкоНякак написаната простотия гаче ли е по-слаба от казаната/чута такава
Това е вярно.frisky lioness написа:...че може да вземеш да се ядосаш:lol::lol::lol:Мнемозина написа: ама май по-добре да не се замислям кое защо е.
Липсва интонация и високите и ниски честоти:-)4avdar4e написа:Да ти кажа, замислих се сега, май откакто комуникирам повече по скайп и кю, отколкото по телефон и факс, и аз като че ли се ядосвам по-малкоМнемозина написа: Ами не знам. Аз по-скоро си мисля, че е свързано с начина на живот, а не с поведението ми.
Знае ли човек... ама май по-добре да не се замислям кое защо е.Някак написаната простотия гаче ли е по-слаба от казаната/чута такава

Мнемозина написа:Ни моа, бе, мързи ме!frisky lioness написа:...че може да вземеш да се ядосаш:lol::lol::lol:Мнемозина написа: ама май по-добре да не се замислям кое защо е.

Когато ми светне:lol:, че от другата страна не ме чуват какво говоря, не искат да ме чуят - спирам да говоря.bibilyana написа:
Имам един познат, който редовно ме изкарва от нерви. Той го играе шеф в една фирма с която работя. Случи ли се да се намеси в някоя обща работа, точно за трийсет секунди ме вбесява. Тотална некомпетентност комбинирана с безразборни заповеди, вика и обижда служителите си, без да разбира за какво става въпрос, бе ужас. Веднъж взе да ми нарежда на мене, все едно съм му служител. Какво веднъж, най- редовно го прави. Направо се взривявам. Е така пушек започва да ми излиза от ушите, като на анимационно филмче и после няколко минути ми се губят. След това обаче е интересно. След това ужасно много ме е яд на мене си. С тоя образ работя от сума години, той си е такъв, нищо не може да се направи. Така действа, но нито е злопаметен, нито се връзва на някого, просто човек, който не е на мястото си в даден момент. След това живота и бизнеса си продължава. Защо аз да се ядосвам не мога да си обясня!?Капинчо написа:
Аз лично пцувам и после се ядосвам дека съм пцувАл.
съвсем същото правя и аз.... да, май ми минааNiya написа:
Когато ми светне:lol:, че от другата страна не ме чуват какво говоря, не искат да ме чуят - спирам да говоря.Казвам за край едно " Добре" и затварям Гейта.
Абеее, мога ли аз....или не мога. И се ядосвам.
Обаче ми минава бързо.
И картинки не ми помагат.Тази е прекрасна.
Мина ли ти?
Аз пък едва тази година забелязах колко красиви са тези, които цъфтят в розово, а не в бяло.Мнемозина написа:
Аз пък днес ненаситно гледах листата на кестените - само през май имат точно такъв зелен цвят.
само през май всичко е толкова "ужасно" зеленоКапинчо написа:Аз пък едва тази година забелязах колко красиви са тези, които цъфтят в розово, а не в бяло.Мнемозина написа:
Аз пък днес ненаситно гледах листата на кестените - само през май имат точно такъв зелен цвят.
Има такива. Аз се отнасям общо взето добронамерено и те омекват. Това си им е защитна реакция и понеже по принцип са свикнали на отпор, като не видят такъв и омекват. Но губиш повече време с такива.bibilyana написа:ми е много криво, успя една кокошка да ме вбеси до ръба на търпението ми ...... как може да има такива елементарни хора не разбирам, дето говорят само и само да натискат отсреща, без никаква мотивация зад думите си и без въобще да знаят за какво става въпрос...
vyara написа:Има такива. Аз се отнасям общо взето добронамерено и те омекват. Това си им е защитна реакция и понеже по принцип са свикнали на отпор, като не видят такъв и омекват. Но губиш повече време с такива.bibilyana написа:ми е много криво, успя една кокошка да ме вбеси до ръба на търпението ми ...... как може да има такива елементарни хора не разбирам, дето говорят само и само да натискат отсреща, без никаква мотивация зад думите си и без въобще да знаят за какво става въпрос...
Те не са виновни хората, природата толкова им е дала, кво ся.
Е, изпускам си нервите по някой път, но в работата това не може да се случи. Само за лични неща мога да загубя контрол над емоциите си.
И интересно е, че по-късно такива хора се усещат някак. Идва им ума, ако ги поизчакаш и си им дал храна за размисъл.
Равният тон също върши чудеса, наистина: да, добре, да . Използвам го за идиоти (при наличие на достатъчно време) и с наслада следя постепенното покачване на интонацията....и накрая сами затварят... а аз съм невиннаSemiramis написа:vyara написа:Има такива. Аз се отнасям общо взето добронамерено и те омекват. Това си им е защитна реакция и понеже по принцип са свикнали на отпор, като не видят такъв и омекват. Но губиш повече време с такива.bibilyana написа:ми е много криво, успя една кокошка да ме вбеси до ръба на търпението ми ...... как може да има такива елементарни хора не разбирам, дето говорят само и само да натискат отсреща, без никаква мотивация зад думите си и без въобще да знаят за какво става въпрос...
Те не са виновни хората, природата толкова им е дала, кво ся.
Е, изпускам си нервите по някой път, но в работата това не може да се случи. Само за лични неща мога да загубя контрол над емоциите си.
И интересно е, че по-късно такива хора се усещат някак. Идва им ума, ако ги поизчакаш и си им дал храна за размисъл.Чета и се кефя как всички са се загладзили с времето.
Аз ги комбинирам - с добро, после премълча, пък като отсреща не спират с Добре-то и накрая кулминацията е като покажа непукизъм и безочие /цитирам ..ги/
От моя страна само: Така ли?! Отсреща: Бляк-бляк-бляк, Аз: И какво?! Отсреща: Това твоето е прекалено, няма ли да кажеш нещо или да направиш еди кво си. Аз пак: И ти какво ще направиш ако не е/е така?! ... Докато не тръшнат вратата зад себе си в див бяс.
Ахам.:lol: