Винаги ме е възхищавал Руският алкохолен гений.
Харашо пагулял
- Житената Питка
- BOFH
Харашо пагулял
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Re: Харашо пагулял
каква девиация самоЖитената Питка написа:http://www.youtube.com/watch?v=Jii9zFqgWY4
и каква упоритост
ма гащите гаче не бяха неговите май
много малки:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: Харашо пагулял
Пича си позна и шапката и бутилката... хич не се колебаеше какво още прави там...Житената Питка написа:http://www.youtube.com/watch?v=Jii9zFqgWY4
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Piqndurnik
-
Дядо Капинчо
- Piqndurnik
- Green Light
Бе аз съм се напивал. Обаче не съм се борел така. Кротко си заспивам там, където трябва и толкова. Тоя много волеви излезе.Piqndurnik написа:Да си призная, екстраполирам. Чак толкова не съм се напивал. Или поне не помня
Помня веднъж се напих с бира. В техникума сме били, преди бала някъде. Така успях да се усмъртя, че тялото ми тотал блок. Седнах първо на една поляна и после си легнах. Помня всичко много ясно, ума ми беше трезвен, знаех че изпускаме последния рейс, разбирах че така ще настина, бе да ме питаш колко е пи - до седмия знак мога да ти го кажа. Да кажа, ама устата не се подчинява. Нито ръце, крака, очи, нищо. Не е в мойта власт. Автоматично каквото си върви - това е. Единственото което успях да изрека беше в отговор на молбите на приятелите ми, които се опитваха да ме пренесат до спирката или до близкия клуб(стопанисван от един от тях). "Разбирам ви, но не мога да ви помогна" - това им рекох. Искрено им съчувствах.
После бира не съм пил поне десет години. Честно.
Аз не пия.Green Light написа:Така успях да се усмъртя, че тялото ми тотал блок.
Но веднъж на младини и аз така, като теб се гипсирах.
Това ми е спомен за цял живот.
С един приятел бяхме в едно заведение, където свиреха наши познати - шумно, весело, настроение на 6...
Аз първоначално си поръчах само някакво коктейлче да се лигавя, щото нали не пия.
През цялата вечер уж смуках, смуках, а чашата ми все пълна. Той оня изверг ми поръчвал, поръчвал....
Ама аз, нали съсредоточена в музиката не обръщах внимание в шумотевицата оня кво си говори със серитьорката.
По едно време усетих, че нещо не е наред, защото китариста беше започнал да свири на две китари едновременно, а певицата беше нахапала два микрофона.....абе дублира ми се околния свят нещо.
Викам си ще отида до тоалетната да се наплискам с малко вода - гледала съм по филмите, че така правят.
Разстоянието до там имах чувството, че го прелетях. Тук-там стъпвах.
Влязох вътре и.....Блок! Гипс! Цимент!
Иначе и аз, като теб в ясна глава. Чувах и осъзнавах всичко, но не бях в състояние да си помръдна и клепачите дори.
Разбрах, че съм се насвяткала, но това не ми помогна.
Пред врата започна да се трупа опашка и да ми почукват напомнящо, че тоалетната не е моя адрес и трябва да си ходя.
Да, ама аз не мога да помръдна.
Нямам представа, колко време съм стояла вътре, но оня моя другар се притеснил, че съм умряла и дойде да ме търси.
Когато влезе в тоалетната помня, че със сетни сили успях само да му кажа "простак, това е дамската тоалетна".
Бях извлечена навън и подложена на доживотни подигравки, защото оня сега ми е кумец и няма как, виждаме се....
Но вече не пия с него.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Green Light написа:
Помня веднъж се напих с бира. В техникума сме били, преди бала някъде. Така успях да се усмъртя, че тялото ми тотал блок. Седнах първо на една поляна и после си легнах. Помня всичко много ясно, ума ми беше трезвен, знаех че изпускаме последния рейс, разбирах че така ще настина, бе да ме питаш колко е пи - до седмия знак мога да ти го кажа. Да кажа, ама устата не се подчинява. Нито ръце, крака, очи, нищо. Не е в мойта власт. Автоматично каквото си върви - това е. Единственото което успях да изрека беше в отговор на молбите на приятелите ми, които се опитваха да ме пренесат до спирката или до близкия клуб(стопанисван от един от тях). "Разбирам ви, но не мога да ви помогна" - това им рекох. Искрено им съчувствах.
После бира не съм пил поне десет години. Честно.
"очи тъмнеят, глава се люшка, уста проклина цяла вселена"

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.