това дето блещука между "сламките" е вода

тази скала е закрепена само от дясно ,на едно краче

две "лелки'

такава стая искам да имам в къщи....
точно такава...приказна
опс...

хе!..;)

Ако имаш такава стая, няма ли да си Ледената Принцесаdoktorka написа:...
точно такава...приказна

Outer spaceDark написа:красиво за гледане /на снимка/, не съм фен на пещерите аз
Я кажи къде направи тез снимки?
маленки батчета 8)doktorka написа:Outer spaceDark написа:красиво за гледане /на снимка/, не съм фен на пещерите аз
Я кажи къде направи тез снимки?
....е било като са изследвали Космоса и Луната и пр..и по това време са я открили...
та я кръстили Inner space...
Имаше си прилепи,ма маленки.Имало кости на 180 различни вида жЮвотни ,от които само 14 (май) съществуват все още.
Понеже много влага...и като вървиш ти капе ( по тиквата)....
Ако ти капне на бузта му викат "целувка"...
Мен все по тикват ме целуваше тази пещера...и по малкото пръстче на дясната ръка...
( ама аз си имам кой да ме целува по бузките...;)...)
Аз си събирах водни капки в дланта-кап,кап...една по една....
понеже все още се образуват сталактити и сталагмити и казват ,че е "жива" тази пещера....
И на мен това "жива" много ми хареса...
п.с. за Уомънката...БАч!

Един баварски крал (Ludwig II)woman eur написа:Ако имаш такава стая, няма ли да си Ледената Принцесаdoktorka написа:...
точно такава...приказна
ПС
Како, де си ма!?
Липсваш ...
си построил такава стая
в замъчето
, ама малко се поувлякъл с тези замъчета та го удавили в едно езероВикали са му "лудия Лудвиг".doktorka написа:toj e bil leeeko LUD (LUDwig)/....
Ama wsichkite mu zamyci sa prikazni ,ne li?
Tozi zamyk go imah zakachen na stenata dulgo vreme dokato bqh studentka.
edno takowa...princesno...nastroenie pridava...
Само плашишGreen Light написа:Пияндурник, ше знаеш, некой ден ще взема да дойда из немско и ти ще ми спретнеш една разходка из тия езера, замъци и резиденции на императотри. Хич да н'си мислиш.
Бирата от мене
.. кучето с кокалPiqndurnik написа: Само плашиш
Еб@си колко много сополи!?!doktorka написа:![]()
а!колко интересно! умрели сталактити!doktorka написа:защо са такива черни сталактитите и и сталагмитите?
от пипане от мазнините по кожата на хората
тези сталактити са умрели
няма да растат повече...
няма да се целунат и да се съединят...
ей за тва ме е яд!!!!
щото никой не мисли...
как пък от групата ,която беше под земята-около 20 ч0века,вкл и деца ( най-вече) един не пипна освен местенцето,което беше определено за това...?
Ама на един не му мина през ум!
п.с..туй вино мнооого красиво..;)
Златокоске, тва ирония или сарказъм беше??:lol:zlatokoska написа: а!колко интересно! умрели сталактити!
ама те нещо живо ли са? виж ти, виж ти... а аз мислех че от водата се образуват като капе и се отлагат разни песъчинки ли какво ли
не4avdar4e написа:Златокоске, тва ирония или сарказъм беше??:lol:zlatokoska написа: а!колко интересно! умрели сталактити!
ама те нещо живо ли са? виж ти, виж ти... а аз мислех че от водата се образуват като капе и се отлагат разни песъчинки ли какво ли
защото естествено не са живи, а това е капеща вода + варовикzlatokoska написа: не
защо?
по-скоро идиотизъм:D