Че ние грозно ли пишем?Semiramis написа:
Искаш ли да го напишеш отново? Пречим, а искаш да сложиш един красив завърек на темата, усещам те
Защо не мога..
не още...
ще е грозно ако ти напиша, че като според теб няма половинки значи обичаш по четвъртика, или по шестнайсетика ... Вложени чувста = % от ябълката.
Ама няма да го кажа.

ПП
Дано все пак мине Рем скоро.
ще е грозно ако ти напиша, че като според теб няма половинки значи обичаш по четвъртика, или по шестнайсетика ... Вложени чувста = % от ябълката.
Ама няма да го кажа.
ПП
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аз по принцип не обичам хората, така че много е възможно, когато говоря за обич да имам предвид котките и животните въобще. Затова не мога да приема, че има половинки - ако другата ми половина е котка....егати, отивам да се разходя по покрива.Semiramis написа:не още...
Ама няма да го кажа.
ПП
и аз.
но само защото не се поддава на дресировка.
всъщност ме съблазни с черешите и ми си изостри езика.
:lol:
че ти на това остър език ли му викаш?Semiramis написа:и аз.
остър е кога от заостряне се е раздвоил..и чуваш само "сссссссссссссс".....
колкото до мъжете...и до жените...
в периода когато обичат,обичат жената/мъжа като единствен/а...
ай на бас.
doktorka написа:че ти на това остър език ли му викаш?Semiramis написа:и аз.
остър е кога от заостряне се е раздвоил..и чуваш само "сссссссссссссс".....
колкото до мъжете...и до жените...
в периода когато обичат,обичат жената/мъжа като единствен/а......
ай на бас.
Точно пък на Ести...при това съвършенство... може аз да не разбирам как се обича, като се замисля.
колкото до баса... ай на бас, че си пропуснала една думичка
"истински"
[
ссссссссссс-то и него съм показвала, но на други пишещи тук.
Точно пък на Ести...при това съвършенство... може аз да не разбирам как се обича, като се замисля.
"истински"
може да я поставиш където искаш.[/quote]
то ако е "на ужким"...не е обич...
"аз те обичам истински"
"а аз те обичам на ужким"....

това е като най -идиотският въпрос:
" обичаш ли ме?"
ми кво да ти отговорят...:
" бе не съвсем,ама карай да върви"....

"истински"
то ако е "на ужким"...не е обич...
"аз те обичам истински"
"а аз те обичам на ужким"....
това е като най -идиотският въпрос:
" обичаш ли ме?"
ми кво да ти отговорят...:
" бе не съвсем,ама карай да върви"....
хехе...права си.
значи да се сложи "истински" на другото място в изречението.

doktorka написа:хайде на истински бас?Semiramis написа:хехе...права си.
я направо един истински бой
My Place Or Your Place

ще е по-в духа на темата
и по-красив

ще е по-в духа на темата
и по-красив
охаааа...Мнемозина написа:Ще бъде красив край на темата.Semiramis написа:doktorka написа:хайде на истински бас?Semiramis написа:хехе...права си.
я направо един истински бой
И истински.
глей кво става сега:"женски бой"...
в кал или в сметана?
в кал 
нали сме ест-ети
нали сме ест-ети
- Green Light
Аз, лично съм съглсен. Бих добавил и ябълки, круши, и извинете, праскови! Прасковите имат много полезни вещества.esti написа: Виждаш ли - това, че обичаш череши, не означава, че главата ти завършва с дръжка и без нея си заникъде. Нито пък означава, че ако обичаш череши, не трябва да ядеш ягоди.
И с мнението ти за половинките съм съгласен. Ние нямаме никава нужда от тях. Само дето ни се иска да са до нас. Имаме нужда от ръцете си, от главата си, от сърцето си, без тях не можем. Това, че ни се иска не ни прави истински зависими. Дано да ме разбирате правилно!
По стара традиция съвсем се омотахме.Semiramis написа:... може аз да не разбирам как се обича, като се замисля.![]()
Аз изобщо не коментирах обичането, като истинско, лъжовно или, като можене и не можене. Единственото, което исках да кажа е, че лично аз няма да се затрия, или разполовя ако някога не дай си боже остана без половинка.
Аз съм си аз, той и си е той - за добро и за лошо сме заедно. И нито аз, нито той ще умрем ако се разделим. Да, би било гадно, трудно, болезнено, но не е края на света.
Дано не се наложи да ви го доказвам на практика. Да ми е жив и здрав!
Сигурна съм, че и при вас е така.
Няма да умрете, помнете ми думата!
Много те обичам, когато си съгласен с мен.Green Light написа:Аз, лично съм съглсен. Бих добавил и ябълки, круши, и извинете, праскови! Прасковите имат много полезни вещества.esti написа: Виждаш ли - това, че обичаш череши, не означава, че главата ти завършва с дръжка и без нея си заникъде. Нито пък означава, че ако обичаш череши, не трябва да ядеш ягоди.
И с мнението ти за половинките съм съгласен. Ние нямаме никава нужда от тях. Само дето ни се иска да са до нас. Имаме нужда от ръцете си, от главата си, от сърцето си, без тях не можем. Това, че ни се иска не ни прави истински зависими. Дано да ме разбирате правилно!
Green Light написа:Аз, лично съм съглсен. Бих добавил и ябълки, круши, и извинете, праскови! Прасковите имат много полезни вещества.esti написа: Виждаш ли - това, че обичаш череши, не означава, че главата ти завършва с дръжка и без нея си заникъде. Нито пък означава, че ако обичаш череши, не трябва да ядеш ягоди.
неловко ми е да цитирам себе си отново
но просто ми се наби на очи, че важна част от тялото липсва
ПП
Една по-навъзраст дама, се гледа в огледалото и за самочувствие си повтаря:
Аз съм супер, аз съм красива, аз съм съвършена ....т.н.
Минава мъжът и и казва
Пфу...на тия тъпи курсове за подмладяване, на които ходиш, не ти ли казаха нещо за твоя петдесетгодишен задник
а тя: Скъпи, за теб нищо не ми казаха. Само за мен.
след определен брой мнения ставам много съгласнаesti написа:По стара традиция съвсем се омотахме.Semiramis написа:... може аз да не разбирам как се обича, като се замисля.![]()
...
- Глас в пустиня
ние сме взаимодопълващи се цялости
парчета от мозайка
обемна
и литнала във времето
ние сме танцьори
изплитащи с движения невидимите нишки на
желанията и копнежите
ние сме вълните
на приливите и отливите
на бурите
и на ласките
на чувствата
ние сме светулки
трептящи в мрака на стените
обвили съществуването ни
но огънчето пулсиращо
във всеки от нас
ни свързва
независимо от разделите
ние сме очите
на вселената
ние сме едно

парчета от мозайка
обемна
и литнала във времето
ние сме танцьори
изплитащи с движения невидимите нишки на
желанията и копнежите
ние сме вълните
на приливите и отливите
на бурите
и на ласките
на чувствата
ние сме светулки
трептящи в мрака на стените
обвили съществуването ни
но огънчето пулсиращо
във всеки от нас
ни свързва
независимо от разделите
ние сме очите
на вселената
ние сме едно
Последно промяна от Remmivs на 27.05.08, 22:21, променено общо 1 път.
- snowprincess
стига с тая любов, вижте през какви фази минава брака
От медения месец до раждането на първото дете.
През този период наблюдаваме отдръпване от общуването с приятели. Първоначално се регистрира висока степен на сексуална активност, но възникват и редица проблеми. Всеки от двамата трябва да се приспособи към другия. Най-трудните проблеми са свързани с парите и секса. Всеки от партньорите трябва да скъса или отслаби връзките със своето семейство (родителите), за да стане независим от него.
От раждането на първото дете до навлизането на децата в юношеска възраст.
Източник на основните проблеми са децата – тяхното раждане, болести, образование и т.н. Равнището на удовлетвореност спада. В несполучливите бракове децата се превръщат в основен източник на удовлетворение.
Юношеска възраст на децата.
Най-ниска удовлетвореност от брака. Жената е по-свободна от грижи за децата. Има възможност за независимост, да развие нови умения, интереси и социални контакти.
След като децата са напуснали дома.
Периодът на “празното гнездо” се оказва много щастлив за повечето двойки. Подем в равнището на удовлетвореност. Обикновено се радват на внуците си.
Бездетни бракове.
Равнище на удовлетвореност малко по-високо.
Въпреки че децата снижават удовлетвореността от брака, изследванията показват, че като цяло повечето хора смятат това за възнаграждаващо преживяване, което сплотява двойката. Характерът на брачната връзка се променя след 25 или 30 години брак. По-малко секс, но повече сигурност. Повече близост и по-малко вълнения. Бракът и самите партньори са по-спокойни и еднообразни, но пък той е по-комфортен и отпускащ.
От медения месец до раждането на първото дете.
През този период наблюдаваме отдръпване от общуването с приятели. Първоначално се регистрира висока степен на сексуална активност, но възникват и редица проблеми. Всеки от двамата трябва да се приспособи към другия. Най-трудните проблеми са свързани с парите и секса. Всеки от партньорите трябва да скъса или отслаби връзките със своето семейство (родителите), за да стане независим от него.
От раждането на първото дете до навлизането на децата в юношеска възраст.
Източник на основните проблеми са децата – тяхното раждане, болести, образование и т.н. Равнището на удовлетвореност спада. В несполучливите бракове децата се превръщат в основен източник на удовлетворение.
Юношеска възраст на децата.
Най-ниска удовлетвореност от брака. Жената е по-свободна от грижи за децата. Има възможност за независимост, да развие нови умения, интереси и социални контакти.
След като децата са напуснали дома.
Периодът на “празното гнездо” се оказва много щастлив за повечето двойки. Подем в равнището на удовлетвореност. Обикновено се радват на внуците си.
Бездетни бракове.
Равнище на удовлетвореност малко по-високо.
Въпреки че децата снижават удовлетвореността от брака, изследванията показват, че като цяло повечето хора смятат това за възнаграждаващо преживяване, което сплотява двойката. Характерът на брачната връзка се променя след 25 или 30 години брак. По-малко секс, но повече сигурност. Повече близост и по-малко вълнения. Бракът и самите партньори са по-спокойни и еднообразни, но пък той е по-комфортен и отпускащ.

Нещо такова се опитвах и аз да кажа...Remmivs написа:ние сме взаимодопълващи се цялости
парчета от мозайка
Вярно е, че с любим човек парченцата от мозайката се нареждат много по-лесно.
Прекрасно е да имаме такъв човек до нас.
Но не можем да използваме неговите парченца, защото тогава няма да ни излезе пъзела.
Всеки с неговите си парченца подрежда живота.
И въпреки, че споделяме един живот с "половинките" си, той и за двамата е различен.
Ох как ми писна тази тема.....
Имахме един преподавател (по мое време беше само доцент, но после стана и професор) в ТУ по техническо чертане - та той казваше, наред с много други задявки от типа на "колеги простете, че съм ви обърнал гръб, но трудно чертая по дъската с лице към вас", така "Брак, колеги във всяко едно от значенията на тази дума означава едно и също нещо. Ние разглеждаме два вида брак - поправи (струговали сте вал с диаметър по-голям от проектния, пробили сте отвор (много се дразнеше когато някой на упражнение му кажеше дупка, направо откачаше
) с диаметър по-малък от проектния - поправимо е, за разлика от обратните случаи. Поправим брак е българският брак - хората се развеждат. непоправим е италианският - там се стрелят..."
Що ли го пиша сега това
, ма сигурно щото откачам нещо, щях да кажа вече, но отдавна е така, уви!
Що ли го пиша сега това
светът е като един диамант лейди ести (ма не от онези червените двойните на грийна, той па що за червени писА, трябваше да са зелени, ама карай, да не се отклонявам)esti написа:Нещо такова се опитвах и аз да кажа...
Вярно е, че с любим човек парченцата от мозайката се нареждат много по-лесно.
Прекрасно е да имаме такъв човек до нас.
Но не можем да използваме неговите парченца, защото тогава няма да ни излезе пъзела.
Всеки с неговите си парченца подрежда живота.
И въпреки, че споделяме един живот с "половинките" си, той и за двамата е различен.
Ох как ми писна тази тема.....
виждаме само някои от фасетките
някои по една - други по повече
понякога виждаме едни и същи, но повечето пъти - не
обаче
светът е един диамант

- snowprincess
"При повечето хора щастието зависи от щастието в брака. То може да се прогнозира, като се изхожда от честота на половите контакти “минус” честота на кавгите. Или от общата честота на позитивните действия се извади честотата на споровете и другите негативни събития."Remmivs написа:Поправим брак е българският брак - хората се развеждат. непоправим е италианският - там се стрелят..."

Уфф....на диамантите им се вижда само цената.Remmivs написа:
светът е като един диамант лейди ести (ма не от онези червените двойните на грийна, той па що за червени писА, трябваше да са зелени, ама карай, да не се отклонявам)
виждаме само някои от фасетките
някои по една - други по повече
понякога виждаме едни и същи, но повечето пъти - не
обаче
светът е един диамант
E нищо не каза почти. Дай репери, дай стандартни отклонения, дай скала и мащабиране.snowprincess написа:"При повечето хора щастието зависи от щастието в брака. То може да се прогнозира, като се изхожда от честота на половите контакти “минус” честота на кавгите. Или от общата честота на позитивните действия се извади честотата на споровете и другите негативни събития."
Примерно, за да се карам 10 пъти на ден с жена си и да съм минимално щастлив трябва да правим секс 11 пъти на ден.
Ама за да съм истински щастлив 20 или 30 трябва да са орг... тва де, позитивните неща там.
Не. Или поне аз не ги виждам така. За мен (им) се вижда преди всичко играта на светлината. И после винаги се сещам за красотата на структурата им. Диамантите имат същата основа като нашия гръбнак - въглерода.esti написа:Уфф....на диамантите им се вижда само цената.
И после ще ми отричате натрапчивата мисъл...
Абе красиви са, но никой не иска да попадне на сърце като диамант.Remmivs написа:Не. Или поне аз не ги виждам така. За мен (им) се вижда преди всичко играта на светлината. И после винаги се сещам за красотата на структурата им. Диамантите имат същата основа като нашия гръбнак - въглерода.esti написа:Уфф....на диамантите им се вижда само цената.
И после ще ми отричате натрапчивата мисъл...
п.п. Като няма диаманти и един прост циркон върши работа.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много на място!frisky lioness написа:Завършихте ли я тази тема, та да се включа и аз
http://www.vbox7.com/play:388c0327
Щом отново намеря очите си, ще се върна при теб.
Щом отново намеря сърцето си, ще се върна при теб.
И тогава ще бъда като себе си твоя.
И тогава ще бъда цял на себе си твой.
Какво да говорим повече.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз...защото...с това реших да бодна точка (.)esti написа:Много на място!frisky lioness написа:Завършихте ли я тази тема, та да се включа и аз
http://www.vbox7.com/play:388c0327
Щом отново намеря очите си, ще се върна при теб.
Щом отново намеря сърцето си, ще се върна при теб.
И тогава ще бъда като себе си твоя.
И тогава ще бъда цял на себе си твой.
Какво да говорим повече.
П.П. Боже, чалнала съм се:blink::shocked::shocked:
Опитах се да изкарам показалеца на мишката от монитора и да натисна точката от клавиатурата с него:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аааesti написа:Спиш още, спиииииш....frisky lioness написа:П.П. Боже, чалнала съм се:blink::shocked::shocked:
Опитах се да изкарам показалеца на мишката от монитора и да натисна точката от клавиатурата с него:blink::shocked:
Увреда някаква ще да съм получила
От доста време ставам в 6.45. Нечовешко просто.....
Но пък успях да изчета всчико, дет сте го издращили снощи:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е от четенето. Аз съм тренирана. Почти всяка сутрин ви чета (защото вечер, додет си хортувате отсъствам от седенката:winkw:) вместо новините:winkw:esti написа:Увредата ти е, не защото ставаш в 6.45, а защото си изчела всичко.frisky lioness написа:
Ааа
Увреда някаква ще да съм получила
От доста време ставам в 6.45. Нечовешко просто.....:(:crying:
Но пък успях да изчета всчико, дет сте го издращили снощи:winkw: