To whom It may concern
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
точно и аз това щяха да кажа, ако се отслабваше... ехееее кеф:-)Пенчо Заека написа:С всичкъ съм съгласна, но не и с отслабването. Много се дебелее от седене, тая ще да е някой сконджо злояд.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
latrevw написа:точно и аз това щяха да кажа, ако се отслабваше... ехееее кеф:-)Пенчо Заека написа:С всичкъ съм съгласна, но не и с отслабването. Много се дебелее от седене, тая ще да е някой сконджо злояд.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
не си ме виждал скоро, ама да не се орезилвам тука пред всички:-)Марвин написа:latrevw написа:точно и аз това щяха да кажа, ако се отслабваше... ехееее кеф:-)Пенчо Заека написа:С всичкъ съм съгласна, но не и с отслабването. Много се дебелее от седене, тая ще да е някой сконджо злояд.ти пък какво се притесняваш за килограмите си???
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
че от какво да ги е срам?Rain написа:Тц тц тц ... как неприлично зави разговораааНИ ви е срам
да не са голи?
а ако са голи, да не са го крали тва, дето се вижда по тях???
Bella Ciao
Bella Ciao
В тоз бардак сички моми ни знаят бе. Ако от тях трябва да се срамуваме, ехееее:rotfl24:Марвин написа:че от какво да ги е срам?Rain написа:Тц тц тц ... как неприлично зави разговораааНИ ви е срам
да не са голи?
Повече сех, по-малко срам:blum:
Memento mori.
- сър Айвънхоу
Set написа:В тоз бардак сички моми ни знаят бе. Ако от тях трябва да се срамуваме, ехееее:rotfl24:Марвин написа:че от какво да ги е срам?Rain написа:Тц тц тц ... как неприлично зави разговораааНИ ви е срам
да не са голи?
Bella Ciao
Bella Ciao
Къде попаднах ...Set написа:В тоз бардак сички моми ни знаят бе. Ако от тях трябва да се срамуваме, ехееее:rotfl24:Марвин написа:че от какво да ги е срам?Rain написа:Тц тц тц ... как неприлично зави разговораааНИ ви е срам
да не са голи?
Дим да ме няма
Re: To whom It may concern
на мен пък това ми е грозно.Звенения написа:Инг и янг
ибахти.
смее ли да проговори някой, сакън да не се разпознае.
поне има икона за други неща -
както стана ясно.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Тая мома е пълно куко...Скоро я коментирахме тук...Звенения написа:Инг и янг
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

наплюхме я, искаш да кажеш ...[unknown] написа:Тая мома е пълно куко...Скоро я коментирахме тук...Звенения написа:Инг и янг
така си беше
къде е тръгнала
Ми така си беше, ама тия дето живеят твърде много в реалния живот, пропускат темиSemiramis написа: наплюхме я, искаш да кажеш ...
така си беше
къде е тръгнала
Абе, не я е пропуснал... Но явно е забравил...4avdar4e написа:
Ми така си беше, ама тия дето живеят твърде много в реалния живот, пропускат теми
П.П. Обаче, лошият пример да се говори в трето лице е явно доста заразителен...

Това не го разбрах... той/те - трето лице, ед/мн. Защо е лош пример?[unknown] написа: П.П. Лошият пример да се говори в трето лице е явно доста заразителен...
Тя на нас ще ни говори за форумен живот и пристрастяване...Semiramis написа:
наплюхме я, искаш да кажеш ...
така си беше
къде е тръгнала
Последно промяна от Ън на 08.06.08, 11:28, променено общо 1 път.

[unknown] написа:Абе, не я е пропуснал... Но явно е забравил...
Тогава имАл лайнобран, а немАл вентилатор!
Фриски беше пускала тема за един гълъб...4avdar4e написа:Това не го разбрах... той/те - трето лице, ед/мн. Защо е лош пример?[unknown] написа: П.П. Лошият пример да се говори в трето лице е явно доста заразителен...

Ааааа, ако и тук ще има лайна и вентилатори- моля, без мен!Звенения написа:
Тогава имАл лайнобран, а немАл вентилатор!

Сеирджии сме щоту.[unknown] написа: Фриски беше пускала тема за един гълъб...В денят с най- много посещения във форума (що ли точно пък в този ден имаше такъв калабалък тук...)
[unknown] написа:[Ааааа, ако и тук ще има лайна и вентилатори- моля, без мен!
хименно![unknown] написа:Фриски беше пускала тема за един гълъб...4avdar4e написа:Това не го разбрах... той/те - трето лице, ед/мн. Защо е лош пример?[unknown] написа: П.П. Лошият пример да се говори в трето лице е явно доста заразителен...В денят с най- много посещения във форума (що ли точно пък в този ден имаше такъв калабалък тук...)
Ъ-хъ...vyara написа:Сеирджии сме щоту.[unknown] написа: Фриски беше пускала тема за един гълъб...В денят с най- много посещения във форума (що ли точно пък в този ден имаше такъв калабалък тук...)

има по приятни начини за отслабване....latrevw написа:точно и аз това щяха да кажа, ако се отслабваше... ехееее кеф:-)Пенчо Заека написа:С всичкъ съм съгласна, но не и с отслабването. Много се дебелее от седене, тая ще да е някой сконджо злояд.
но трябва да се "практикуват редовно".
а като се седи на компа по цели дни и нощи не остава време за тях
(освен сайбър-ма то не е същото все пак)
както знаем.....
- Dark Angel
ахъм, редовна практикаdoktorka написа: има по приятни начини за отслабване....
но трябва да се "практикуват редовно".
а като се седи на компа по цели дни и нощи не остава време за тях
(освен сайбър-ма то не е същото все пак)
както знаем.....
казват повторението майка на знанието
току виж сме забравили
затова редовно, по-редовно, още по-редовно
и ставаш гъвкава кат твойта тичаща котка
Книгата някой наръчник за редовно, по-редовно, още по-редовно ли е?doktorka написа:затова редовно, по-редовно, още по-редовно
ей тва се казва ...дума на място!:winkw:
ма много знайм бееееее....
п.с. този дарк анХел много гот.
п.п.с. днес дадох на едно девойче да прочете книгата ,която имам с посвещение от теб.
забравих да ти кажа колко ме трогна тогава.
- Dark Angel
ма знаем бе, майсторски клас може да водимdoktorka написа:затова редовно, по-редовно, още по-редовно
ей тва се казва ...дума на място!:winkw:
ма много знайм бееееее....
п.с. този дарк анХел много гот.
п.п.с. днес дадох на едно девойче да прочете книгата ,която имам с посвещение от теб.
забравих да ти кажа колко ме трогна тогава.
п.с. тоз аватар ме кефи на макс. на макс
п.п.с. ако щеш вярвай, но малката героиня в книгата ми напомня с нещо за теб
п.п.п.с. имам си мейл в гугъл, шъ си чатим