Три жени

Все същите
Аватар
ELBI

Три жени

Мнение от ELBI »

Три жени – едната сгодена, другата омъжена, а третата любовница си бърборели за техните взаимоотношения и решили да смаят мъжете си. Същата нощ и трите си сложили черни кожени корсажи, главозамайващи токчета и домино на очите.

След няколко дни се събрали на обяд.

Сгодената жена – Онази нощ, когато гаджето ми се прибра, ме видя с коженото боди, токчетата и маската. Като ме погледна каза „Ти си жената на моя живот. Обичам те!” След това се любихме цяла нощ.

Любовницата – Аз също. Същата нощ се срещнахме с любимия в неговия офис и аз носех коженото боди, токчетата, маската на очите ми и шлифер. Когато отгърна шлифера, той не каза и дума, но правихме див секс цяла нощ.

Омъжената жена – Изпратих децата при майка ми за през нощта. Когато мъжът ми се прибра, бях облякла коженото боди, дълги черни чорапи, токчетата и маската върху очите.

Веднага като дойде на вратата и ме видя, той каза:„Какво има за вечеря, Батман?”
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Три жени

Мнение от сър Айвънхоу »

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

:grin:
еййй че ме подсети, че имам виц за темата с вицовете
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа::grin:
еййй че ме подсети, че имам виц за темата с вицовете
това виц ли беше? Аз реших, че е чуто във фризьорския салон....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
А аз все се съсредоточавам в написаното и искам то да е `изолирано` от това точно кой го пише.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
Зависи. Ще ти преподам малко уроци по разведка.

Много лесно можеш да подлъзнеш някой, само като се интересуваш от това какво казва:cool:.

Има и още, ама вече е платено :secret:
Memento mori.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Set написа:

Много лесно можеш да подлъзнеш някой, само като се интересуваш от това какво казва:cool:.

Ами то тука можеш да видиш само какво някой казва, а кой какво прави гледа само Грийна. :grin:
Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

vyara написа:
Set написа:

Ами то тука можеш да видиш само какво някой казва, а кой какво прави гледа само Грийна. :grin:
И исус! :unknown:
Memento mori.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Set написа:
vyara написа: Ами то тука можеш да видиш само какво някой казва, а кой какво прави гледа само Грийна. :grin:
Той чете ли тук?

Пфу, каква съм еретичка... :shy:
Panta rhei...
І

Мнение от І »

Мнемозина написа: Пфу, каква съм ерОтичка... :shy:
:blink:

:rotfl24: :blum:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Мнемозина написа:
Set написа:
vyara написа: Ами то тука можеш да видиш само какво някой казва, а кой какво прави гледа само Грийна. :grin:
Той чете ли тук?

Този е с малката буква.
Memento mori.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

МЪЖжжж написа:
Мнемозина написа: Пфу, каква съм ерОтичка... :shy:
:blink:

:rotfl24: :blum:

Болките в кръста много интересно се отразяват на четенето ти. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Set написа:
Мнемозина написа:
Set написа: И исус! :unknown:
Той чете ли тук?

Този е с малката буква.
А, добре.
Че се притесних... :grin:
Panta rhei...
І

Мнение от І »

Мнемозина написа:
Болките в кръста много интересно се отразяват на четенето ти. :blum:
Ми кво ся.. :kangel: ИзОхках докато пишех.. :blum:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

А по това на какво НЕ се смее? Да знам де.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Капинчо написа:
По това не. :lol:
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:
Може и по това, на какво се обижда.:blum:

Леле, направо страх ме хвана -
ни да пишеш, ни да не пишеш, все те разголват...:roll:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа:
Капинчо написа:
По това не. :lol:
Значи мога да не си се смея на воля!:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Амаранта написа:
Капинчо написа:
Може и по това, на какво се обижда.:blum:

Леле, направо страх ме хвана -
ни да пишеш, ни да не пишеш, все те разголват...:roll:
Остави!

Попаднеш ли в бар... капана, излизане няма. :grin:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Set написа:

няма те, няма те, но си усвоил уроците на Куида, давани тук... (може и да е отделно и независимо - като диференциалното смятане :) )
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

ELBI написа:
Set написа:

няма те, няма те, но си усвоил уроците на Куида, давани тук... (може и да е отделно и независимо - като диференциалното смятане :) )
За моя таен живот знаят единици и половин село:grin:
Memento mori.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

прав си, че селата много опустяха...:rotfl24:

ми ако научим за тайният ти живот, няма да е таен. (само да не се окаже, че и живот няма да е :rotfl24: ... елби се почесва, несигурен дали е добра каламбура и се чуди дали да я трие....ма много се чуди...)
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

ELBI написа:прав си, че селата много опустяха...:rotfl24:

ми ако научим за тайният ти живот, няма да е таен. (само да не се окаже, че и живот няма да е :rotfl24: ... елби се почесва, несигурен дали е добра каламбура и се чуди дали да я трие....ма много се чуди...)
Молитвата на разведката нали я знайш ;)

Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
Куража да променя нещата, които не мога да приема,
И мъдростта да скрия телата на онези, които ми се наложи да убия днес, Защото ме разкриха.:grin:
Memento mori.
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

тези думи си ги нося до личната карта (и върху кредитната). Не че има нужда да си ги препрочитам, но ги виждам / зървам поне няколко пъти на ден :) Дали ги спазвам - Господ да сподели (ако иска).

Само да ти споделя, че често си слушам песента за Young Ned... :winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе да ти кажа честно, не си права. Сериозно. Чувството за хумор много зависи от настроението.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
Бе да ти кажа честно, не си права. Сериозно. Чувството за хумор много зависи от настроението.
Бе да ти кажа, ти май не си прав. Чувството за хумор не зависи от настроението. От настроението зависи дали ще се засмееш или не на шега, съответстваща по принцип на чувството ти за хумор.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа:
Бе да ти кажа, ти май не си прав. Чувството за хумор не зависи от настроението. От настроението зависи дали ще се засмееш или не на шега, съответстваща по принцип на чувството ти за хумор.
Аре да си стиснеме ръцете на това: "много можеш да разбереш за настроението на даден човек по това на какво се смее"
А?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Аре да си стиснеме ръцете на това: "много можеш да разбереш за настроението на даден човек по това на какво се смее"
А?
:lol:
Айде, от мен да мине, няма да забелязвам, когато се смееш на просташки шеги. :grin:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа: Аре да си стиснеме ръцете на това: "много можеш да разбереш за настроението на даден човек по това на какво се смее"
А?
:lol:
Айде, от мен да мине, няма да забелязвам, когато се смееш на просташки шеги. :grin:
хахаха

П.П. Кое е просташка шега? Че блондинките са тъпи? Че семейните жени са дебели? Че евреите са скъперници? Че българите са тарикати? Кое? Шегата предполага гротеска. Винаги се подиграваш някому. Безвкусица се проявява ако разкажеш виц за араби на близкоизточни преговори за мир и виц за домакини на готварски конкурс. Вицовета са си смешни, публиката не е подходяща.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: хахаха

П.П. Кое е просташка шега? Че блондинките са тъпи? Че семейните жени са дебели? Че евреите са скъперници? Че българите са тарикати? Кое? Шегата предполага гротеска. Винаги се подиграваш някому. Безвкусица се проявява ако разкажеш виц за араби на близкоизточни преговори за мир и виц за домакини на готварски конкурс. Вицовета са си смешни, публиката не е подходяща.
Сега кво?! Няма просташки шеги ли? Объркала съм се явно. :blum:
Иначе за публиката си прав.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Сега кво?! Няма просташки шеги ли?...
Замисли ме. Ако Бейби прочете това, има да ме майтапи до утре. Понеже съм алергичен към просташки шеги. И тя често ме разконспирира че съм се издразнил. Разкрива ме това момиче за всяко нещо, направо се плаша.
Та, Вяра, по спора ни - ти си права аз греша! Даже няма да анализирам. Има си простаци на тоя свят, глупаво е да се твърди, че няма, понеже аз познавам такъв. Всъщност познавам не един
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Green Light написа:

А аз все се надявах, че съществува и някакво по-абстрактно ниво.:winkw:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Та, Вяра, по спора ни - ти си права аз греша! Даже няма да анализирам. Има си простаци на тоя свят, глупаво е да се твърди, че няма, понеже аз познавам такъв. Всъщност познавам не един
Не държа да ми казваш дали съм права. Онази мъдра мисъл за смеенето не е моя, така или иначе, но има нещо вярно в нея.
Изображение
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

В тоя виц има тооолкова много истина, че не е истина:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа: Бе да ти кажа, ти май не си прав. Чувството за хумор не зависи от настроението. От настроението зависи дали ще се засмееш или не на шега, съответстваща по принцип на чувството ти за хумор.
Например ако на лицето на мъртвата бабичка-реститутка е замръзнала ехидна усмивка и всички пръсти на дясната й ръка са се свили без средния.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа: Айде, от мен да мине, няма да забелязвам, когато се смееш на просташки шеги. :grin:
Аааа, не е честно да си говорите за мен в трето лице.:blum:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Green Light написа: Има си простаци на тоя свят, аз познавам такъв.
Грийни, моля те, не ме издавай! :pray:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Капинчо написа:Например ако на лицето на мъртвата бабичка-реститутка е замръзнала ехидна усмивка и всички пръсти на дясната й ръка са се свили без средния.
Това се ено го нарисува.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Публикувай отговор