Нищо - нещо. С малки и големи крачки към екологична катастрофа, колкото и банално да звучи...Green Light написа:Имаше една тема на Ремиус. За Focus Fusion. Лудница. Ще има атомни двигатели за кола, като нищо. Е, след 30 години при добро стечение на обстоятелсвтата, но както вече казах - лудница. Енергия от нищо.
Honda на водород за 21 600 долара.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Green Light
Виж, бе! Безвредно е. Разправят че радиация никс.holi_day написа:Нищо - нещо. С малки и големи крачки към екологична катастрофа, колкото и банално да звучи...Green Light написа:Имаше една тема на Ремиус. За Focus Fusion. Лудница. Ще има атомни двигатели за кола, като нищо. Е, след 30 години при добро стечение на обстоятелсвтата, но както вече казах - лудница. Енергия от нищо.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9479871760
Ахъ. Разправят. И то интересно. Могат да си разправят сичку.Green Light написа:Виж, бе! Безвредно е. Разправят че радиация никс.holi_day написа:Нищо - нещо. С малки и големи крачки към екологична катастрофа, колкото и банално да звучи...Green Light написа:Имаше една тема на Ремиус. За Focus Fusion. Лудница. Ще има атомни двигатели за кола, като нищо. Е, след 30 години при добро стечение на обстоятелсвтата, но както вече казах - лудница. Енергия от нищо.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9479871760
Водата, която става за пиене по колко шъ е тогава?
Решаването на проблем от такъв мащаб по този начин, шъ доведе до проблеми от друг характер. Неминуемо е.
Защото каквито и фантасмагории да ми разправят има "суровина" и то неслучайна - водата, която знаем какво е за планетата. Няма как да остане непроменена, пъ ку ще и да ме убеждават колкото си желаят с шарени картинки и нагледности...
По-добре да си доразработят алтернативните източници на енергия - слънцето и вятъра, се пак наскоро четох за добрите показатели вече на електромобилите, за постигнати скорости, по-ниска цена и прочие...
Утре шъ им дотрябва и водорода от въздуха - безвредничко да го ползват
Е, не! хахахах леле ква глупост съм писала - водорода от въздуха! ХАхахахха така не съм се смяла скоро.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа