за истинският спорт те разбрах също
хубаво е, че там играят и момичетата
даже и повече от прекрасно
PS
уф имам толкова работа, а седя и се размазвам от мързел тук при вас
грешен съм господи
пардон
Господи
много по-качествено от мъжете... но кат им покажеш червен картон не напускат, а продължават ...holi_day написа:Що така? И жините могат качествено да спъват?ELBI написа:аре да не бъркаме приятното със истинския спорт :)
аз нямам нищо против.ELBI написа:Холандия: Русия
Испания: Италия
1
1
За второто се чудя...
Имам едно предложение:
Ако някой познае, че мачът ще е наравно, а след това номер 1 ще победи може да пише Х1 и тогава получава 1.5 точки. Ако мачът завърши Х2 - тогава получава 0.5 точки
Ако някой познае, че мачът ще има продължения и след това дузпи - може да пише ХХ1. Ако познае - има 2 точки, ако има дузпи, но не познае победителя - 1 точка (познал е, че има 2 продължения), ако по време на продълженията бие другият отбор (на който не е заложил) - 0.5 точки, ако по време на продълженията бие отбора, на който е заложил - 1 точка (щото познава нещо, но друго не познава - бонуса се отменя заради непознаването, че ще има дузпи).
Така ще бъде възможно някой да спечели 2 точки от 1 среща (но ще трябва да познае, че има равенство, пак равенство и победителят от дузпите), или 1.5 точки (познава равенството и победителя).
Това си го мислех снощи :) Беше супер интересен мач. Нищо, че загубих, но ме изкефи много повече от швабите и портокалите...
Ако се приемат горните екстри, бих заложил на Испания-Италия Х1 :) Макар да мисля, че след многото карък за Италия, сега може да им провърви - на мен ми харесват как играят жабарите и създадоха толкова много положения преди, но не вкараха... а испанците са в ролята на хървати и портокалци (фаворити)... но все пак имат Торес...
Мачовете стават наистина много непредвидими. А вчера ... като се колебаех - загубихПри това очаквах заради вратаря и други липсващи титуляри и умора, а то...
ОК. За гледането- с удоволствие!ELBI написа:това е най-интересното първенство, което съм гледал.
Абе, Грийн - защо не прие предложението ми за бонуси при познаване на редовното време? Аз още оня ден предрекох, че Испания и Италия ще завършат равен в редовното и си искам 0.5 точка - просто познах - трябва екстри за познаване ;)
Снощи мачът бе доста скучен (сравнен с другите 2 ... немците и портокалите бяха също скучен въпреки головете) и ... накрая мислех, че италианците ще бият на дузпи, но то пък бе грехота да имам 100% непознаваемост за четвъртфиналите...
Мисля, че ако не пуснем половинките точки - направо от сега да водим някъде Гаспод и да го напоим с бира...
Тази седмица има цели 3 мача :) Някакви предложения за съвместно гледане?
В Елби, естествено, да не мислиш че ще те поканя у нас!?Gaspode написа:Германия - Турция 1
Испания - Русия 2
За гледане - кажете къде, щото кога е горе-долу ясно
ПП. Идеята да ме поите предсрочно също ми хареса... ако се чудите случайно
1 - 2 или 3:0Gaspode написа:Германия - Турция 1
Испания - Русия 2
:
За първия мач не разбрах. Даваш го че германците бият, така ли?bead_ написа:1 - 2 или 3:0Gaspode написа:Германия - Турция 1
Испания - Русия 2
:
2 - 3:1
да, бият с два или три на нулаGreen Light написа:За първия мач не разбрах. Даваш го че германците бият, така ли?bead_ написа:1 - 2 или 3:0Gaspode написа:Германия - Турция 1
Испания - Русия 2
:
2 - 3:1
Бийд и останалите, ще се събираме ли за финала? На Бийд вилата ОК ли е? Аз мултимедията съм я запазил. Има ли други предложения? Да търся ли кръчма?
ОК! За кръчмата: Гледам колебае се обществеността ни клубна дали и се пътува или какво. Аз ще потърся кръчма, ще чуем Елби какво предлага и до утре - вдругиден ще изпраскам три варианта тука: 1 На твойта вила; 2 В кръчма или 3 На гости на Елби. И тогава ще решим. ОК?bead_ написа: да, бият с два или три на нула
ще бъде супер да се съберем на финала. вилата все още е свободна, масата е голяма, столове има много, барбекюто мое да бачка до откат, въпросът е къде ще ви сложа да спите, ако имате спални чували - дворът е голям и с мека трева
ако не дойдете и намериш кръчма в сф се връщам от вилата само и само да гледам с вас
няма ли вече да почнем да залагаме и на тенис, че европейското свърши?
не съм сигуренELBI написа:Аз съм си казал ...
и съм предложил, ако / в случай че...
и не помня дали направих моите предположения:
Германия - Турция 1 (макар така да ми се иска да е 2...швабите играят безобразно грозно и късметлийски но просто няколко от най-добрите им няма да играят)
Испания - Русия 1
(много гот играят момчетата на Хидинг - евала - както ужасно ми хареса Зенит, но ... мисля че ще прегорят, а и не могат да играят с техничен отбор, който ги връзва в центъра ... от Италия щяха да паднат още по-яко. Е - даже да не позная, ще ми е приятно да видя и победа на русначетата - наистина хубаво играят)
помня бе и че на Джон Сивебек майRemmivs написа:а помниш ли, че ги събраха от плажовете, щото не се бяха класирали, ама като резнаха сърбия и дания им резнаха главите на сите
голем смех беше
и показва каква игра и футбола всъщност
мене също приятно ме изненада играта с едно докосване, явно хидинк е наблегнал пък и момчетата са млади и го слушат:-)ELBI написа:аре сега... друг отбор ще играе - разбира се, че играят същите отбори - испанците ги направиха смешни първия мач. Пристрастен или не - същият отбор беше.
Сега ще е интересно холандецът какво ще измисли. Щото срещу холандците измисли хубава тактика.
Лично мое мнение е, че руснаците биха се издънили яко срещу италианците. Причини - когато са 1:1 са зле - лесно ги литкат. Руснаците имат лоша техника и противодействие на малки пространствеа. Те - руснаците са силни (както и холандците), когато имат коридори и места за тичане (типично руско), но вече могат и хубави комбинации с по едно докосване тип холандия-Англия (сега го научиха и евала - просто ставеа красив футбол) и този хубав стил помогна както срещу холандците, така и с шведите. Ала италиано и френко играят другояче. Ла фурия - също. Е - ако руснаците покажат същия хубав футбол - нека да спечелят. Щото вчера испанците и жабите показаха най-скучния мач. Все пак Торес е невероятен футболист (вчера се изложи и съм сигурен, че ще иска да се реваншира), а Вия е във върховна форма.
Първенството ме кефи.
Съжалявам, че турците ще играят без няколко от най-добрите си играча и ... надали ще могат да излъжат зле играещата немска машина.
И да не позная, ще ми е приятно, щото освен немците - на всички други съм гледал до сега прекрани мачове на това първенство.
аз бях очарован от Зенит - типичен английски-холандски футбол - бърз, с много пасове, коридори, визия, разположение - и така се изкефих, че станаха шампиони на УЕФА - просто бяха класи над останалите. Бих искал да ги гледам в ШЛ - не знам дали ще стане, но много искам!Кент написа:...
мене също приятно ме изненада играта с едно докосване, явно хидинк е наблегнал пък и момчетата са млади и го слушат:-)
мене швеците много ама много неприятно ме изненАдахаА за другия мач - ще се радвам да гледам Испания, дето би Русия и Швеция и да гледам Русия, която би Швеция и Холандия. Тогава ще е супер готин мач.
ми нали рускинята и немкинята са перверзните две долу. Перверзно грозно няма. Туркинята е тая дето е с прозрачно облечена. Прозрачното също е красиво по дифолт. Начи тая дето се е навлякла е италяно. Кой питайм аз, ще и обърне внимание, с толко дрехи? Може примерно да остави шапката...latrevw написа:zmeu написа:къде я видя тази италиянка грозната брезаради неговата италиянка, знаеш ли колко пъти се връщах да проверявам знамената
Еспанка е таз, Грийне...Green Light написа:ми нали рускинята и немкинята са перверзните две долу. Перверзно грозно няма. Туркинята е тая дето е с прозрачно облечена. Прозрачното също е красиво по дифолт. Начи тая дето се е навлякла е италяно. Кой питайм аз, ще и обърне внимание, с толко дрехи? Може примерно да остави шапката...latrevw написа:zmeu написа:къде я видя тази италиянка грозната брезаради неговата италиянка, знаеш ли колко пъти се връщах да проверявам знамената
Да, бе, да, бе, пфу.Gaspode написа:Еспанка е таз, Грийне...Green Light написа:ми нали рускинята и немкинята са перверзните две долу. Перверзно грозно няма. Туркинята е тая дето е с прозрачно облечена. Прозрачното също е красиво по дифолт. Начи тая дето се е навлякла е италяно. Кой питайм аз, ще и обърне внимание, с толко дрехи? Може примерно да остави шапката...latrevw написа:zmeu написа:къде я видя тази италиянка грозната брезаради неговата италиянка, знаеш ли колко пъти се връщах да проверявам знамената
Не дръж на правописа... и без туй ще отпаднат скоро...Green Light написа: Да, бе, да, бе, пфу.
Как е правилно да се пише Испания или Италия?