и балак - ранен, обаче геройски остава в играта. холивудската "троя" ряпа да яде...ELBI написа:
иначе имаше драматизъм мача... не бе от най-хубавите (не както с Русия), но пък си беше напрегнат - и една греда, 2 пъти сами срещу вратаря, изпунато на празна врата...
.
Европейско първенство
- Green Light
Re: ИСПАНИЯ РАЗВАЛИ ВСИЧКИ МАГИИ
"Гроздето е кисело" хехе. Не, не, майтапя се. Съгласен съм с тебе. Немците ме изненадаха, три атаки като хората за цял мач. Да не бяха натровени тия хора?bead_ написа:ма ти сериозно ли? спънати коне. и едните, и другите. едните повече, де...ELBI написа:
Испанците са новите крале на Европа!
така ми се искаш да гледам истински футболен спектакъл, красиво разиграване, стратегия, интрига, напрежение, ГОЛОВЕ...
то в "трите прасенца" на столичен куклен театър има повече съспенс!
сигурно са му пускали записи с Гонзо срещу цецка...bead_ написа:и балак - ранен, обаче геройски остава в играта. холивудската "троя" ряпа да яде...ELBI написа:
иначе имаше драматизъм мача... не бе от най-хубавите (не както с Русия), но пък си беше напрегнат - и една греда, 2 пъти сами срещу вратаря, изпунато на празна врата...
.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
ELBI написа:това е вярно. И съм против връщането му, но кой ме пита...Метаморф написа:е, той Гонзо само срещу цецка играеше, както трябва...ELBI написа:сигурно са му пускали записи с Гонзо срещу цецка...
баси... тия са ненормални...
това решение на Вили ли е?
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
махането на наско не е проблем. Но да замениш Мъри с Вуцов е ...bead_ написа:...
мани. мое ли да махнеш мъри/наско и да се нахендриш така?!?!?!?!!!!
кво да се прави - ще видим какво ще става. ПОнякога съдбата помага на куция...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Явнооо отнякъде е изтекла информация!Green Light написа: 1 място ШАМПИОН : Гаспод - 16 т
Добре, че Пенчо `навакса`.Green Light написа:Безапелационно начело на класацията: Холидей - 1 т. Иии в последния момент - Пенчо Заека - 1 т (тя залага с историческото "Да, бе, да")
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Мойто "дабеда" е пост фактум. Я ква съм честна...holi_day написа:Явнооо отнякъде е изтекла информация!Green Light написа: 1 място ШАМПИОН : Гаспод - 16 т
Добре, че Пенчо `навакса`.Green Light написа:Безапелационно начело на класацията: Холидей - 1 т. Иии в последния момент - Пенчо Заека - 1 т (тя залага с историческото "Да, бе, да")Особено приятно ми е да споделя първото място с нея и да си поделим ина прекрасна сладоледена тортичка във форма на топка.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Green Light
holi_day написа:Явнооо отнякъде е изтекла информация!Green Light написа: 1 място ШАМПИОН : Гаспод - 16 т
Добре, че Пенчо `навакса`.Green Light написа:Безапелационно начело на класацията: Холидей - 1 т. Иии в последния момент - Пенчо Заека - 1 т (тя залага с историческото "Да, бе, да")Особено приятно ми е да споделя първото място с нея и да си поделим ина прекрасна сладоледена тортичка във форма на топка.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
Важното е, че съдия Грийни отсъди така Победихме ли - победихме! Написано бе и на `информационното табло` и то с по-едрички букви. Ко да се дърпаме сега? Или пъ аз самотно да пия шампанско (добавям го към тортата за първото място)?Пенчо Заека написа:Мойто "дабеда" е пост фактум. Я ква съм честна...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа