искаш да сме модерни и да стреляме с Калашников?holi_day написа: - се втурваме да го замерваме с копия това хвърчащо нещо.
Макаров
- Dark Angel
doktorka написа:tukmo si za tuk momchence...Макаров написа:Между другото, в хисторито попаднах и на Гей.бг. Но там нямам интереси:lol:
samo deto si malko pod vuzrastovata granica...
ma tykmo...
za nas po -dobre...
какво пропускам?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
е, тогава наистина си попаднал на мястото си... тук за две години е заключена една тема (и то за няколко часа) и е изтрита друга тема (и то по желание на автора)... ама ако знаеш какъв вой се нададе за спиране на такива "своеволия"...Макаров написа: Няма проблем, не съм обидчив, но не обичам да досаждам, уважавам чуждото мнение и избор, но мразя някой да трие мои теми.
Между другото, в хисторито попаднах и на Гей.бг. Но там нямам интереси:lol:
тъй че тук никой нищо не трие... освен, ако сам не си изтриеш мнението...
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Re: Макаров
Съжалявам Док, не искам да ставам груб, но с тоя лаф можеш да излизаш само пред мъжа си.doktorka написа:
obqsnqwam kato za Boev.
razmera nqma znachenie ,Boev-ski...
kojto moje-go moje...
Ами от личния си опит ще ти кажа, че с "незаети" не се занимавам.esti написа:Ми то и тук нямаш интереси, защото аз съм под 40 и съм заета, съжалявам.doktorka написа:Между другото, в хисторито попаднах и на Гей.бг. Но там нямам интереси:lol:
Добре дошъл!:-)
Ако наистина си нов де...
Заетата след срещата, става и си тръгва, няма обяснения, няма обаждания, няма проблеми.
Така, че си ми точно в графата интересни.
и виж подписа на Метаморф.Метаморф написа:е, тогава наистина си попаднал на мястото си... тук за две години е заключена една тема (и то за няколко часа) и е изтрита друга тема (и то по желание на автора)... ама ако знаеш какъв вой се нададе за спиране на такива "своеволия"...Макаров написа: Няма проблем, не съм обидчив, но не обичам да досаждам, уважавам чуждото мнение и избор, но мразя някой да трие мои теми.
- Глас в пустиня
Е точно заради такива своеволни интерпритации понякога обличам ризницата.Метаморф написа:е, тогава наистина си попаднал на мястото си... тук за две години е заключена една тема (и то за няколко часа) и е изтрита друга тема (и то по желание на автора)... ама ако знаеш какъв вой се нададе за спиране на такива "своеволия"...Макаров написа: Няма проблем, не съм обидчив, но не обичам да досаждам, уважавам чуждото мнение и избор, но мразя някой да трие мои теми.
БоЕВ написа:Съжалявам Док, не искам да ставам груб, но с тоя лаф можеш да излизаш само пред мъжа си.doktorka написа:
obqsnqwam kato za Boev.
razmera nqma znachenie ,Boev-ski...
kojto moje-go moje...
eto,znaeh che trqbva da obqsnqwam...
Au naturelle...Boevski kazvash...
mi ima i takiwa prezervativi.
i nqma znachenie razmera.
prawqt se ot cherva.
ne ot guma...
otnovo da kaja:"kojto moje-go moje"
Boev-ski ..grub mojesh da si kolkoto si iskash.
otiva ti...
no az sum obeshtala celuffffki...
liuboffff...kakvo da pravish!
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
Постой, поогледай се, може пък и да ти хареса тук.Макаров написа: Няма проблем, не съм обидчив, но не обичам да досаждам, уважавам чуждото мнение и избор, но мразя някой да трие мои теми.
А мен направо ме загриза любопитство - какъв човек ще да списва в 3о4о и в гейпортал.
-
Дядо Капинчо
с по една или по повечеМакаров написа:Ами от личния си опит ще ти кажа, че с "незаети" не се занимавам.esti написа:Ми то и тук нямаш интереси, защото аз съм под 40 и съм заета, съжалявам.doktorka написа:Между другото, в хисторито попаднах и на Гей.бг. Но там нямам интереси:lol:
Добре дошъл!:-)
Ако наистина си нов де...
Заетата след срещата, става и си тръгва, няма обяснения, няма обаждания, няма проблеми.
Така, че си ми точно в графата интересни.
като ще оставаш да не станаш грешки в интересите
- Света вода ненапита
- Dark Angel
- Глас в пустиня
В обясненията хич те няма, ако си така и с целуФките...направо да се гръмвам още от сега.doktorka написа: liuboffff...kakvo da pravish!
- Света вода ненапита
Според теб, какъв е процента на хетеросексуалните жени?БоЕВ написа:Постой, поогледай се, може пък и да ти хареса тук.Макаров написа: Няма проблем, не съм обидчив, но не обичам да досаждам, уважавам чуждото мнение и избор, но мразя някой да трие мои теми.
А мен направо ме загриза любопитство - какъв човек ще да списва в 3о4о и в гейпортал.
Аз лично познавам 5 или 6, които се определяха като твърдо хетеросексуални. Всичките бъркаха!
А и да ти кажа честно, сексуалната ориентация на човек, никога не ме е притеснявала, стига да се държи мъжкарски.
няколко личности в еднаМетаморф написа:някой е двоен агент, шъ знайш...БоЕВ написа:А мен направо ме загриза любопитство - какъв човек ще да списва в 3о4о и в гейпортал.
в един комп
shte bqgash ,a?БоЕВ написа:В обясненията хич те няма, ако си така и с целуФките...направо да се гръмвам още от сега.doktorka написа: liuboffff...kakvo da pravish!
- Dark Angel
ти вярваш ли на такива приказкиSemiramis написа: с по една или по повече
:lol::lol:
"Аз с женени / неженени не се занимавам" - и хоп, на другия ден ти разказва как я/го е треснало зашеметително / усмъртително чувство на любов
ахъм, то така стават гранде издънките
като някой си има правила какво, как, с кого, по кое време, на какви чаршафи
- Dark Angel
идея нямам, но има огромна разлика между това някоя жена да бъде привлечена от друга жена и изведнъж мъж на 35 да осъзнае, че няма нищо против да се прасне с колегата сиМакаров написа: Според теб, какъв е процента на хетеросексуалните жени?
Аз лично познавам 5 или 6, които се определяха като твърдо хетеросексуални. Всичките бъркаха!
А и да ти кажа честно, сексуалната ориентация на човек, никога не ме е притеснявала, стига да се държи мъжкарски.
active or passive?Макаров написа:Според теб, какъв е процента на хетеросексуалните жени?БоЕВ написа:Постой, поогледай се, може пък и да ти хареса тук.Макаров написа: Няма проблем, не съм обидчив, но не обичам да досаждам, уважавам чуждото мнение и избор, но мразя някой да трие мои теми.
- Dark Angel
Така е, за това ти давам пример с жените. Но говоря принципно за сексуалността у човека. Първото усещане, когато видиш, че жена посяга към жена е изненада, второто чувство е очарование.Dark Angel написа:идея нямам, но има огромна разлика между това някоя жена да бъде привлечена от друга жена и изведнъж мъж на 35 да осъзнае, че няма нищо против да се прасне с колегата сиМакаров написа: Според теб, какъв е процента на хетеросексуалните жени?
с тоя мъжки мозък ...........Макаров написа:Така е, за това ти давам пример с жените. Но говоря принципно за сексуалността у човека. Първото усещане, когато видиш, че жена посяга към жена е изненада, второто чувство е очарование.Dark Angel написа:идея нямам, но има огромна разлика между това някоя жена да бъде привлечена от друга жена и изведнъж мъж на 35 да осъзнае, че няма нищо против да се прасне с колегата сиМакаров написа: Според теб, какъв е процента на хетеросексуалните жени?
Макаров написа:Така е, за това ти давам пример с жените. Но говоря принципно за сексуалността у човека. Първото усещане, когато видиш, че жена посяга към жена е изненада, второто чувство е очарование.Dark Angel написа:идея нямам, но има огромна разлика между това някоя жена да бъде привлечена от друга жена и изведнъж мъж на 35 да осъзнае, че няма нищо против да се прасне с колегата сиМакаров написа: Според теб, какъв е процента на хетеросексуалните жени?
gotin,
izbroj sega kolko ot tezi 5-6 jeni TI lichno si "otkrehnal" za tqhnata skrita biseksualnost,kolko ot tqh sa bili na po 30+ i kolko ot tqh omujeni..
ah ,kak mi e zabavno!
- Dark Angel
що пък изненадаМакаров написа: Така е, за това ти давам пример с жените. Но говоря принципно за сексуалността у човека. Първото усещане, когато видиш, че жена посяга към жена е изненада, второто чувство е очарование.
не знам, не съм се очаровала
но много мъже се очароват
действа им като електрически ток
даже една целувка
вярвам.Dark Angel написа:ти вярваш ли на такива приказкиSemiramis написа: с по една или по повече
:lol::lol:
"Аз с женени / неженени не се занимавам" - и хоп, на другия ден ти разказва как я/го е треснало зашеметително / усмъртително чувство на любов
ахъм, то така стават гранде издънките
като някой си има правила какво, как, с кого, по кое време, на какви чаршафи
много обичам да съм малка и да ме учат принципни чичковци
по-очарователно е от това да ти обясняват лелки
интересно ми стана просто
- Глас в пустиня