вертолетче:-)

синьо

зад оградата е кофти
дори пилето да е голямо

семейство цветаеви

красива ама не пуска наблизоRain написа:Пууу, че красива синя гадинка
да нямаш очи и на дупето бе:rotfl24::rotfl24:Dark Angel написа:аз леко си накиснах задника в едно езеро вчера
как си бях по дънки
аха да погледна едни риби по-отблизо и изведнъж усетих пронизващ студ
именно, на камък в странна позаКент написа: да нямаш очи и на дупето бе:rotfl24::rotfl24:
сигурно си клечала на камък де:-)
аз като има нещо да гледам и е лято и съм проникнал в кубинките вече
просто стъпвам спокойно у водата и гледам
Дарки препоръчвам ти на "Габрово"Dark Angel написа:именно, на камък в странна позаКент написа: да нямаш очи и на дупето бе:rotfl24::rotfl24:
сигурно си клечала на камък де:-)
аз като има нещо да гледам и е лято и съм проникнал в кубинките вече
просто стъпвам спокойно у водата и гледам
нямам си кубинки аз
оубаче, лека полека се оборудвам с разни неща

Ходихме в събота нататък - вярно много прахоляци има, и някакъв комплекс от заведения, които са отвратКент написа: красива ама не пуска наблизо
тва е от два три метра:mad:
после дори цопнах в блатото:rotfl24:
това е на изворите на батова река
до аксаково там:-)
другия път жената ше прави клип
карам по прашния път
и облак се вие отзад
ъхъ отврат, ама чух че има от тея кончета водните много при заблатеното и затоваRain написа:Ходихме в събота нататък - вярно много прахоляци има, и някакъв комплекс от заведения, които са отвратКент написа: красива ама не пуска наблизо
карам по прашния път
и облак се вие отзад
Олелеее!Кент написа: аз пък при това пътуване се срещнах със най-странната скулптура на Левски
Пред филмовите чудовища - стискам очи, набързо поглеждам и пак ги затварям...Stranniche написа:Олелеее!
Мъж ми се приспива с филми на ужасите:twisted:, а аз си запушвам ушите и се опитвам да си чета книжки. Снощи обаче минах покрай компютъра му и видях едно чудовище - тази статуя БЕЗ МАЙТАП - много приличаше на него. :Едни опулени очи. Само че беше зеленикаво. shocked:
Чак една жабка ми мина пътя, ама тя дребна, дребна, едва я видях ...Кент написа:ъхъ отврат, ама чух че има от тея кончета водните много при заблатеното и затоваRain написа:Ходихме в събота нататък - вярно много прахоляци има, и някакъв комплекс от заведения, които са отвратКент написа: красива ама не пуска наблизо
карам по прашния път
и облак се вие отзад
пък и как фърчи прахоляк из под престилките на опела просто красота като ракета е
Надобряваш, надобряваш.Кент написа:вертолетче:-)
![]()

Къде се е излюпило това бебе?Житената Питка написа:
От мен - едно бебе от вчера:
В долнобанската краве...ъъъъ...щраусофермаStranniche написа: Къде се е излюпило това бебе?
Страшно красиво, много различно от всяко друго заведение с битова обстановка!Кент написа:може да минеме в събота след плажа
къде ще плажуватее - може ли да се джойнем?[/quote]bibilyana написа:Кент написа:може да минеме в събота след плажаХодили ли сте в Аксаковска панорама, заведението?
Много е гот там! Ако не сте, хващам ви за ушите всичките и ви водя от раз
тва е над калиакра, а на к.бряг пясък няма верно, но пък и ние не се печеме по принцип а се жабуркаме самоbibilyana написа:що ето - ТАУК ЛИМАН?Кент написа:
ми да, на к.бряг или таук лиман
аа на к.бряг аз плаж не съм виждала, ама може и да съм пропуснала, ни нам....
имам, къде да я пратя:winkw:Надобряваш, надобряваш.Много приятна снимка.
Имаш ли я в нещо по голямо - да кажем 1024 на нещо?