Абе те май отгърмяха и двамата.Green Light написа:Зелени нюанси, значи? Хъм. После аз съм бил параноичен.
Бе! Макаров, ти къде живееш, бе?!
А това с твоята параноя здраво ме разсмя.
само едно нещо ме съмняваholi_day написа:Пак ли спортът шъ е - Колективно катерене на стълби?Green Light написа:Зелени нюанси, значи? Хъм. После аз съм бил параноичен.
Бе! Макаров, ти къде живееш, бе?!
аз неска се върнах от жунглатаDark Angel написа:тема 13 страници не е за четене
това ужас някакъв
Dark Angel написа:айде да ми го зададеш отново, става ли?Метаморф написа:ти потърси некъде между 6-та и 9-та съм ти задал един въпрос ...Dark Angel написа:тема 13 страници не е за четене
това ужас някакъв
твоето котенце толкова ли е любвеобилно, колкото това?Dark Angel написа: ми че как, аз винаги казвам колко много обичам котенцето си
Влезнах само за да кажа, че това видео ме разплака....Метаморф написа: това?

Не мое бре. До утре съм на разпореждане. Ч`ети новините.Метаморф написа:
глей къф си значииии... само подлъгваш хората, даваш напразни надежни и после - хоп - "не моем"
Той не е ли на антибиотик:rotfl24::rotfl24:МЪЖжжж написа: Па и оня зеленосветещия да го довлечем на мокрия бар. х:winkw:

След събота, да ви открехна, Грийня ще го фанете за фантутките само и единствено...МЪЖжжж написа: Не мое бре. До утре съм на разпореждане. Ч`ети новините.:rotfl24:
Кат се върнем у събота-неделя от Силистра /ако пътьом зВерчето не ме е ..."с Утра"/ може да направим 1 спявка. Па и оня зеленосветещия да го довлечем на мокрия бар. х:winkw:
Какво е фантутки?Gaspode написа:След събота, да ви открехна, Грийня ще го фанете за фантутките само и единствено...МЪЖжжж написа: Не мое бре. До утре съм на разпореждане. Ч`ети новините.:rotfl24:
Кат се върнем у събота-неделя от Силистра /ако пътьом зВерчето не ме е ..."с Утра"/ може да направим 1 спявка. Па и оня зеленосветещия да го довлечем на мокрия бар. х:winkw:

Имаше такъв скеч на каналето още май...frisky lioness написа: Какво е фантутки?
Звучи ми като пантофки
Сетих сеGaspode написа:Имаше такъв скеч на каналето още май...frisky lioness написа: Какво е фантутки?
Звучи ми като пантофки
Ей го`вна :)
Пунтира една реклама на фанта, ако се сяташ...

Gaspode написа:Ми кво? Имаме си бира и в къщи... Предвидливо съм си зел...Метаморф написа::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:
баси и хората сте..................