Мъничка планета или динозавърско яйце?
Да ви видя въображението сега!
Някакъв непознат подарил вчера тоя камък на сина ми. Много симетричен - дали природата може да го направи такъв като не личи човек да се е месил...

това е топката за билярд на цар Леонид. при това е печалившата топка, с която е спечелил елинското държавно първенство, точно преди да замине в командировка за Термопилите...holi_day написа:Някакъв непознат подарил вчера тоя камък на сина ми. Много симетричен - дали природата може да го направи такъв като не личи човек да се е месил...
И аз съм за нещо подобно. С Бейби се разхождаме по разни крепости и имаше наредено точно такива гюлета. Начи ония са били гюлле- снаряд, нали, за топ. Тва пък ще е гюлле- куршум. Или пък верно за прашка. Холидей тва е камъка дето е трупирал Голиат, ама нали щото е минало време и той се е поизтрил. Тва еQuid написа:тва е камък за прашка
с такива са се замеряли по преди у времето
подсети меМетаморф написа: това е топката за билярд на цар Леонид.
имало е арбалети които са стреляли с каменни топчетаGreen Light написа:И аз съм за нещо подобно. С Бейби се разхождаме по разни крепости и имаше наредено точно такива гюлета. Начи ония са били гюлле- снаряд, нали, за топ. Тва пък ще е гюлле- куршум. Или пък верно за прашка. Холидей тва е камъка дето е трупирал Голиат, ама нали щото е минало време и той се е поизтрил. Тва еQuid написа:тва е камък за прашка
с такива са се замеряли по преди у времето
Предпочитам планета, но може да е.....holi_day написа:Мъничка планета или динозавърско яйце?
...

Никога нямаше да се сетя!Метаморф написа:това е топката за билярд на цар Леонид. при това е печалившата топка, с която е спечелил елинското държавно първенство, точно преди да замине в командировка за Термопилите...
holi_day написа:Никога нямаше да се сетя!Метаморф написа:това е топката за билярд на цар Леонид. при това е печалившата топка, с която е спечелил елинското държавно първенство, точно преди да замине в командировка за Термопилите...:lol:
ПО мяза на топка за голф:winkw:Метаморф написа:holi_day написа:Никога нямаше да се сетя!Метаморф написа:това е топката за билярд на цар Леонид. при това е печалившата топка, с която е спечелил елинското държавно първенство, точно преди да замине в командировка за Термопилите...:lol:
верно? а то е очевадно!

Метаморф написа:верно? а то е очевадно!
Начи е на Барни Ръбъл или на Фред Флинстоун.frisky lioness написа:ПО мяза на топка за голф:winkw:
Как ли се е дотъркалял от о.Св.Елена?zmeu написа:
И аз.frisky lioness написа:Предпочитам планета...
те играеха боулинг!holi_day написа:Начи е на Барни Ръбъл или на Фред Флинстоун.frisky lioness написа:ПО мяза на топка за голф:winkw:
а оная му работа как е допълзяла пак от същото остров аholi_day написа:Как ли се е дотъркалял от о.Св.Елена?
И аз това си помислих:winkw:holi_day написа:Начи е на Барни Ръбъл или на Фред Флинстоун.frisky lioness написа:ПО мяза на топка за голф:winkw:

Щом го помниш това...Метаморф написа:те играеха боулинг!
Не само, не само...Метаморф написа:те играеха боулинг!holi_day написа:Начи е на Барни Ръбъл или на Фред Флинстоун.frisky lioness написа:ПО мяза на топка за голф:winkw:

сигурно са я довлачили, за да изследват съдържанието на арсен, квато беше версията, че тапетите са били пропити и са го отровили всъщностzmeu написа:а оная му работа как е допълзяла пак от същото остров а
Тц. Някво яйце е по-скоро. Дано не е на насекомо гигантскоМнемозина написа:Това може да бъде само и единствено вкаменен бирен фъстък.
Размерът може би не съответства, но внушението, излъчването...
щот ги бих на боулинг, за тва ги помна!holi_day написа:Щом го помниш това...Метаморф написа:те играеха боулинг!
Трудна победа ще да е била, та толку трайни спомени.Метаморф написа:щот ги бих на боулинг, за тва ги помна!
ней загуба... ако някой представи обратното, ще го съдя за фалшифициране на документи!holi_day написа:Трудна победа ще да е била, та толку трайни спомени.Метаморф написа:щот ги бих на боулинг, за тва ги помна!
Мъ наши хора сме си тук, признай пъ ку е била загубъ, че някой да не представи таблото с резултатъ като улика:lol:
Къде, къде?Бойци от Кюрдската работническа партия ПКК са отвлекли трима германски туристи в юзточната част на Турция
evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=518439Green Light написа:http://www.dnevnik.bg/index.phpКъде, къде?Бойци от Кюрдската работническа партия ПКК са отвлекли трима германски туристи в юзточната част на Турция
Това е левият тестис на Бойко Борисов. Както виждаш няма косми защото косми по камък просто не растат.zmeu написа:да не е ташака на наполеон