хахахаааааааааdoktorka написа: p.s. you saw this coming?:rotfl24:
и това. много виждам, аз. много...
и няма ли да си идваш, Док?
ПП Мнемо, Мерси!
хахахаааааааааdoktorka написа: p.s. you saw this coming?:rotfl24:
При Зенон е само костенурка - и Ахил не успява да я догони.doktorka написа:ми един заек и няколко костенурки...Мнемозина написа:Да, нещата се въртят в кръг обикновено.doktorka написа: на втората обиколка...
да цитираме философите...:rotfl24:
дам.Semiramis написа:хахахаааааааааdoktorka написа: p.s. you saw this coming?:rotfl24:
и това. много виждам, аз. много...
и няма ли да си идваш, Док?
ПП Мнемо, Мерси!сетих се, че и ти си имаше емотиконка
Аз си имам едно тридневно, което като ме хване и няма хап, който да действа.snowprincess написа:даesti написа: Често ли те боли?
кdoktorka написа: дам.
а как се казваха тези..стоглавите ...Мнемозина написа:
При Зенон е само костенурка - и Ахил не успява да я догони.
Онова със заека е от друга приказка.
мнемо,мислиш ли че трябва да ме учиш?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Мнемозина написа:При Зенон е само костенурка - и Ахил не успява да я догони.
има,esti написа:Аз си имам едно тридневно, което като ме хване и няма хап, който да действа.snowprincess написа:даesti написа: Често ли те боли?
Затова те попитах...
къде иде реч за това?doktorka написа:мнемо,мислиш ли че трябва да ме учиш?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Мнемозина написа:При Зенон е само костенурка - и Ахил не успява да я догони.
Езоп.
заек ( един ) и костенурка...(една)
тук просто иде реч за повече от една костенурка...
и ти ли си от зайците?Semiramis написа:къде иде реч за това?doktorka написа:мнемо,мислиш ли че трябва да ме учиш?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Мнемозина написа:При Зенон е само костенурка - и Ахил не успява да я догони.
Езоп.
;doktorka написа:и ти ли си от зайците?Semiramis написа:
къде иде реч за това?
"пломбирането не влияе на психиката на пломбирания"
"преброяване на дивите зайци"...
О, да те уча - не.doktorka написа:мнемо,мислиш ли че трябва да ме учиш?:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Мнемозина написа:При Зенон е само костенурка - и Ахил не успява да я догони.
Езоп.
Doctrina est fructus dulcis, radicis amaraeМнемозина написа: О, да не уча - не.
Никой не иска да бъде учен на нещо, хората обикновено много се дразнят от това. Като гледам, де...
Просто така, заради точността - Езоп все пак не е философ.
Деформация моя, извинявам се.
ето виждаш ли как е трудно да научиш някого на нещо,когато той не ще!Мнемозина написа:О, да не уча - не.
Никой не иска да бъде учен на нещо, хората обикновено много се дразнят от това. Като гледам, де...
няма пускам гугъла, искам превод на всичко де що е латинскиКапинчо написа: Doctrina est fructus dulcis, radicis amarae

Ми подписа на Семирамис означава "На чужд гъз и сто "тояги" са малко".snowprincess написа:няма пускам гугъла, искам превод на всичко де що е латинскиКапинчо написа: Doctrina est fructus dulcis, radicis amarae
пък аз от един час само намеквам...немаквам....snowprincess написа:няма пускам гугъла, искам превод на всичко де що е латинскиКапинчо написа: Doctrina est fructus dulcis, radicis amarae
Капинчо написа: Ми подписа на Семирамис означава "На чужд гъз и сто "тояги" са малко".
"Чичовци" ми е едно от любимите неща. Много ми допада изказа. Понякога съжалявам, че вече не се говори така.doktorka написа:
Чувай, драгий мой приятелю любезний, каква е моята философия, ти знайш, аз съм философ?
— Ти си философ?
ad nauseamSemiramis написа:пък аз от един час само намеквам...немаквам....snowprincess написа:няма пускам гугъла, искам превод на всичко де що е латинскиКапинчо написа: Doctrina est fructus dulcis, radicis amarae:lol::lol:
ама кой да чуе. тюх.
Напиши го на латински. Така по-така звучи.Semiramis написа:Капинчо написа: Ми подписа на Семирамис означава "На чужд гъз и сто "тояги" са малко".
"на Капинчо... и сто ... "
е точния превод
пързаляш ме, налиКапинчо написа:
Ми подписа на Семирамис означава "На чужд гъз и сто "тояги" са малко".

"ти си философ?"Капинчо написа:"Чичовци" ми е едно от любимите неща. Много ми допада изказа. Понякога съжалявам, че вече не се говори така.doktorka написа:
Чувай, драгий мой приятелю любезний, каква е моята философия, ти знайш, аз съм философ?
— Ти си философ?
Безплодно, но благородно.doktorka написа:ето виждаш ли как е трудно да научиш някого на нещо,когато той не ще!Мнемозина написа:О, да не уча - не.
аз се мъча,мъча...но безплодно...
мислиш ли, че не е философ?
Абе чак мигрена не е, или поне не е в тежка форма, но ще пробвам, тенкс.doktorka написа: има,
пробвай с "триптаните"
и в никакъв случай с паракофдал и други такива с кодеин
Ъхъ.snowprincess написа:пързаляш ме, налиКапинчо написа:
не мож да са го измислили латинците тва
ша ходя да "питам", щото бива ли да съм толкуз наивна и да вярвам на всичко
Nulla est medicina sine lingua Latinadoktorka написа:
ad nauseam
Я го виж пак и се сети, моля, че аз не мога.Semiramis написа:а как се казваха тези..стоглавите ...Мнемозина написа:
При Зенон е само костенурка - и Ахил не успява да я догони.
днес като гледах Родословието олимпийско се бях сетила
snowprincess написа:пързаляш ме, налиКапинчо написа:
хахахахахахха....Капинчо написа:Nulla est medicina sine lingua Latinadoktorka написа:
ad nauseam
Е, аз съм полуинтелигент и ми стига да знам откъде да си го прочета.doktorka написа:
някои хора га знаем наизуст...
защо "екс"?....аз и сега съм патка..Капинчо написа:Е, аз съм полуинтелигент и ми стига да знам откъде да си го прочета.doktorka написа:
Да та питам нещо интимно, пък ти ако щеш ми отговори.
Ти как се усещаш като expat - завинаги или "до пенсия"?
Точно теб не бих изпързалял.snowprincess написа:пързаляш ме, налиКапинчо написа:
само двойкаджиите учеха наизуст,полу-интелигент-е....Капинчо написа:Е, аз съм полуинтелигент и ми стига да знам откъде да си го прочета.doktorka написа:
Да та питам нещо интимно, пък ти ако щеш ми отговори.
Ти как се усещаш като expat - завинаги или "до пенсия"?
Така е - трудно стоплям, но за това пък бързо изстивам.doktorka написа: ма като не се сещаш....
блазе на жената ти...Капинчо написа:Така е - трудно стоплям, но за това пък бързо изстивам.doktorka написа: ма като не се сещаш.....
Сега се чудя ако някой ми каже, че съм хубава как да реагирам....Капинчо написа: като жената - ако е верен, не е хубав, ако е хубав не е верен.
Мръсницаdoktorka написа:блазе на жената ти...Капинчо написа:Така е - трудно стоплям, но за това пък бързо изстивам.doktorka написа: ма като не се сещаш.....
:shy:
Когато една жена върви с наведена глава, значи има любовник и се срамува.esti написа:Сега се чудя ако някой ми каже, че съм хубава как да реагирам....Капинчо написа: като жената - ако е верен, не е хубав, ако е хубав не е верен.
Обаче ако ми каже, че съм вярна направо ще му шибна един.
кажи Чуждата де...Капинчо написа:Ерго - всяка жена, която има глава на раменете си си има любовник.