С какъв препарат се чистят здравите хартиени лепенки?

Все същите
Аватар
Green Light

С какъв препарат се чистят здравите хартиени лепенки?

Мнение от Green Light »

От рода на тия, дето ти ги лепят по входната врата. "МОЛЯ ЗАТВАРЯЙТЕ ВРАТАТА! най- добри пожелания, с интернет на най- добра цена при най- добри условия от най- добрия доставик"
Вратата се затваря автоматично, а хвана ли те най- добри лепачо на най- добрия доставчик, ще имаш най- меката глава, за най- дълго време. С най- добри пожелания.
Обикновенно ги разлепвам докато не са хванали както трябва. Ама сега ме нямаше известно време, гадоста е поседяла и не получаетса.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: С какъв препарат се чистят здравите хартиени лепенки?

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа:От рода на тия, дето ти ги лепят по входната врата. "МОЛЯ ЗАТВАРЯЙТЕ ВРАТАТА! най- добри пожелания, с интернет на най- добра цена при най- добри условия от най- добрия доставик"
Вратата се затваря автоматично, а хвана ли те най- добри лепачо на най- добрия доставчик, ще имаш най- меката глава, за най- дълго време. С най- добри пожелания.
Обикновенно ги разлепвам докато не са хванали както трябва. Ама сега ме нямаше известно време, гадоста е поседяла и не получаетса.
Топла сапунена вода
Като изсъхне- спирт

може и с гума за хартия

(спирта и гумата са за останалото лепило)

Забравих да кажа...

да ти имам проблемите:blum::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:От рода на тия, дето ти ги лепят по входната врата. "МОЛЯ ЗАТВАРЯЙТЕ ВРАТАТА! най- добри пожелания, с интернет на най- добра цена при най- добри условия от най- добрия доставик"
1. незнам. вижда ми се кауза пердута - ти махаш, те лепят, ти махаш....
2. некво кардинално решение трябва да се измисли, напр. окачи скалпа на един от лепящите
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

frisky lioness написа:
Топла сапунена вода
Като изсъхне- спирт

може и с гума за хартия

(спирта и гумата са за останалото лепило)

Забравих да кажа...

да ти имам проблемите:blum::winkw:
Мерси!
И внимавай, какво си пожелаваш! Шегувам се, нямам проблеми.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
1. незнам. вижда ми се кауза пердута - ти махаш, те лепят, ти махаш....
2. некво кардинално решение трябва да се измисли, напр. окачи скалпа на един от лепящите
Една дъска за лепене ще окача(и скалп, и скалп). Даже я направих обаче с такова пдч каквото ни е в кухнята и Бейби я секвастира и сложи на нея микровълновата. Тва жените много пречат на социалната ни реализация
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа: Шегувам се, нямам проблеми.
Ето още една причина да ти завидя, което ме подсеща, че това е един от малкото случаи, в които човек може да пожелае
нямането на някой друг:-)

Все така да си безпроблемен, слънце:-):kiss:

Теб поне да те не мисля:winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

И какво ти пречат лепенките...
"Моля, затваряйте вратата" - отворена ли предпочиташ да стои? :blum:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Green Light написа:
Една дъска за лепене ще окача(и скалп, и скалп). Даже я направих обаче с такова пдч каквото ни е в кухнята и Бейби я секвастира и сложи на нея микровълновата. Тва жените много пречат на социалната ни реализация
Не искам да те обезкуражавам, ама не работи. Ние имаме не една, а две дъски и пак лепят по вратата (не само тип "затваряй вратата"). Една лелка беше залепила на стената до звънците бележка "Чистя входове", обилно намазана с канцеларско лепило от онова кафявото, дрисливото. Не може да се изчисти без да свалиш мазилката. И аз като теб късах, даже се обаждах на едни дето бяха размножили специални малки оранжеви бележки с полуграмотно съобщение "Купувам дву-тристаен апартамент в квартала". Оказаха се фирма, които решили така да ловят тези, дето търсят директен контакт с купувач. После ги видях по цяла София тези бележки. Отказах се. Вече ми е все едно кой какво и къде лепи. Гледам обаче други не са се отказали и от време на време чистят.
Успех!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

защо не залепиш снимка от някое стрелбище
или мишена
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Капинчо написа: ....Гледам обаче други не са се отказали и от време на време чистят.
Бе отвреме на време се зачитам в стари постинги и не мога да се начудя колко претенциозно и самохвално се държа.(Не че няма защо) Та в тоя дух да ти кажа, че се опитвам да го играя на принципа никога не се отказвай. И за малките неща и за големите. Ба ли му тва дали успявам. Иска ми се да мисля така.

П.П. и съм успял да заблудя разни хора в това, понеже получавам мейли от сорта- "нека .... се заеме с това, понеже то вече не се поддържа, представителството на фирмната е прекратило тази дейност в България и цяла Европа, а клиентите имат нужа от спешна реакция." Е така затварям очи, протягам напред ръце, вдигам се на една педя над земята и ги сътворявам някои неща.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:защо не залепиш снимка от някое стрелбище
или мишена
Страх ме да не почнат да стрелят от спортна страст
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Амаранта написа:И какво ти пречат лепенките...
"Моля, затваряйте вратата" - отворена ли предпочиташ да стои? :blum:
Боядисана я предпочитам. Макар че признавам че това са лиготии, на фона на фасада, каквато и в Бейрут няма
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Страх ме да не почнат да стрелят от спортна страст
ами тогава и пусни ток
по твоята част е :blum:
и някой спешъл бутон дето се натиска с малкия пръст на левия крак когато коляното е на 90 градуса, а тазобедрената става на 65 градуса (ти си избери реперите на ротация) за да спреш електрошока при допир

PS
само предупреди първо съседите де :grin:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Remmivs написа:
ами тогава и пусни ток
по твоята част е :blum:
и някой спешъл бутон дето се натиска с малкия пръст на левия крак когато коляното е на 90 градуса, а тазобедрената става на 65 градуса (ти си избери реперите на ротация) за да спреш електрошока при допир

PS
само предупреди първо съседите де :grin:
Не е ли по-лесно направо с картечницата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Амаранта написа:Не е ли по-лесно направо с картечницата...
Няма да ги убива сега. Само ще ги наелектризира. Да усетят тръпката така да се каже. Да им върне жеста. :grin:
І

Мнение от І »

Green Light написа:От рода на тия, дето ти ги лепят по входната врата.
С език. :lol: Грапав. :rotfl24:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

МЪЖжжж написа:
Green Light написа:От рода на тия, дето ти ги лепят по входната врата.
С език. :lol: Грапав. :rotfl24:
таман се сетих, че не го попитах дали е пробвал с плюнка:winkw:
Изображение

Публикувай отговор