Не, а ти?:mad:Капинчо написа:Е, ти сега ме утепА.Макаров написа:Гадно е да гледаш женски такъв. На мен лично не ми се е случвало, ама си е отвратително сигурно.4avdar4e написа:Що, бе, един гол космат задник с топче тоалетна хартия на Витошка си е смешноDark Angel написа: някак не ми се струва особено смешно:rotfl24:
Да не си падаш по мъжки космати задници?:shocked::shocked:
Защо не мога..
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Мен ко питаш, питай докторите, още повече, щом повече от един го казват.Макаров написа:Е това беше единодушно и при тримата доктори. Ама не казаха срокове. Чудя се дали да пътувам с него или по-добре да поотложа нещата.Капинчо написа:Сефте чувам, че не трябвало. Мен не са ме спирали.Макаров написа: Я сега нещо сериозно.
Детето колко време не трябва да тича и скача при заушка?
-
Дядо Капинчо
Кво да ги питам. Едната му предписала антибиотици. Другата казва, че не трябват. Третата отсече, че щом е започнало да ги пие, да не ги спираме.Капинчо написа:Мен ко питаш, питай докторите, още повече, щом повече от един го казват.Макаров написа:Е това беше единодушно и при тримата доктори. Ама не казаха срокове. Чудя се дали да пътувам с него или по-добре да поотложа нещата.Капинчо написа:Сефте чувам, че не трябвало. Мен не са ме спирали.Макаров написа: Я сега нещо сериозно.
Детето колко време не трябва да тича и скача при заушка?
-
Дядо Капинчо
И трите са прави. Едни доктори са по старомодни и веднага се ловят в антибиотиците. Няма лошо или поне не много. Други са по съвременни и гледат да ги избягват, а правилото наистина е - щом си ги почнал, довърши курса иначе само правиш гадовете резистивни на този антибиотик.Макаров написа: Кво да ги питам. Едната му предписала антибиотици. Другата казва, че не трябват. Третата отсече, че щом е започнало да ги пие, да не ги спираме.
ПП Малей, сега ме утепаха докторята във форума дето се изказвам непрофесионално.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 24.07.08, 16:58, променено общо 1 път.
По-скоро двете грешат. Както и да е, той започна да се пооправя вече.Капинчо написа:И трите са прави. Едни доктори са по старомодни и веднага се ловят в антибиотиците. Няма лошо или поне не много. Други са по съвременни и гледат да ги избягват, а правилото наистина е - щом си ги почнал, довърши курса иначе само правиш гадовете резистивни на този антибиотик.Макаров написа: Кво да ги питам. Едната му предписала антибиотици. Другата казва, че не трябват. Третата отсече, че щом е започнало да ги пие, да не ги спираме.
Картите са свършили. Ще тичам за боб )))4avdar4e написа:Бе, виж ся, аз и други думички знам, ама некак не ми отива да ги ръсяКапинчо написа: Чаве, давай смело - ти задници, ние с Дарки гъзове, все ще я добутаме темата до 500.Не и тук, има си други комуникационни канали
:rotfl24:
Тук най-много дупе да употребя
Е и аз така подразбрах,Макаров написа:В интерес на истината тя ми каза какво да го правя. И не само тя де.Амаранта написа:Питай майка си, тогава.Макаров написа:Кво да ги питам. Едната му предписала антибиотици. Другата казва, че не трябват. Третата отсече, че щом е започнало да ги пие, да не ги спираме.
значи би трябвало да знае колко време след това да не се натоварва физически.
ПП моите не са я боледували, та не знам. (тук почуквам на дърво:winkw:)
А ти как разбра, че антибиотиците не помагат?
Ами две от три лекарки ми казаха и 100% от нелекарското съсловие. Иначе за сега рецептата е, компрес от счукани маслини и сладолед.Амаранта написа:Е и аз така подразбрах,Макаров написа:В интерес на истината тя ми каза какво да го правя. И не само тя де.Амаранта написа:Питай майка си, тогава.Макаров написа:Кво да ги питам. Едната му предписала антибиотици. Другата казва, че не трябват. Третата отсече, че щом е започнало да ги пие, да не ги спираме.
значи би трябвало да знае колко време след това да не се натоварва физически.
ПП моите не са я боледували, та не знам. (тук почуквам на дърво:winkw:)
А ти как разбра, че антибиотиците не помагат?
Къде изчезнахте бе???Амаранта написа:Питай майка си, тогава.Макаров написа:Кво да ги питам. Едната му предписала антибиотици. Другата казва, че не трябват. Третата отсече, че щом е започнало да ги пие, да не ги спираме.
Аре, след малко Макарова ще дойде и ще донесе сладолед, ама и вие ли ядете сладолед та не пишете.
-
Дядо Капинчо
Макаров, ти не си чел работното време на 3о4о (бях пускал тема). След 17:30 (днес беше малко изключение - виж забележка "Скандали" в темата) 3о4овци се прибират от работа и се отдават на освежаване, отпочиване, готвене и други тривиални неща. Към 22:30, когато децата си легнат и мъжете похъркват кротко на дивана, женската част отново се включва.Макаров написа:Къде изчезнахте бе???Амаранта написа:Питай майка си, тогава.Макаров написа:Кво да ги питам. Едната му предписала антибиотици. Другата казва, че не трябват. Третата отсече, че щом е започнало да ги пие, да не ги спираме.
Аре, след малко Макарова ще дойде и ще донесе сладолед, ама и вие ли ядете сладолед та не пишете.
-
Дядо Капинчо
Това съм го пропуснала къде си го писал, ама има нещо вярно в тая работа...Капинчо написа: Макаров, ти не си чел работното време на 3о4о (бях пускал тема). След 17:30 (днес беше малко изключение - виж забележка "Скандали" в темата) 3о4овци се прибират от работа и се отдават на освежаване, отпочиване, готвене и други тривиални неща. Към 22:30, когато децата си легнат и мъжете похъркват кротко на дивана, женската част отново се включва.
-
Дядо Капинчо
bibilyana написа:
Това съм го пропуснала къде си го писал, ама има нещо вярно в тая работа...
Ето тук
Малко набързо го писах. Може да се прецизира.
ee как съм я изпуснала не знам, ама само на първата страница се смях с кеф.....мерси КапничоКапинчо написа:Ето тукbibilyana написа: Това съм го пропуснала къде си го писал, ама има нещо вярно в тая работа...
Малко набързо го писах. Може да се прецизира.
-
Дядо Капинчо
Ако питаш - много. Ама ти май не питаш.4avdar4e написа:
П.П. Колко дълго се оцелява с по 3-4 часа сън???
За мен би било убийствено. Аз ако не спя една нощ съм като болен - стомахът ми се бунтува, вие ми се свят, настроението ми е самоубийствено ... Като бяха малки децата, добре че беше женичката, аз нямаше да оживея.
И за мен е убийственоКапинчо написа: За мен би било убийствено. Аз ако не спя една нощ съм като болен - стомахът ми се бунтува, вие ми се свят, настроението ми е самоубийствено ... Като бяха малки децата, добре че беше женичката, аз нямаше да оживея.
Айде чао за малко, че имам да къпя и храня бебе, после ще проверя дали стигнахме лимита
-
Дядо Капинчо
Странни същества сме това хората. Умрем да си създаваме проблеми един на друг и на себе си. Бях свидетел на такава война, съдилища, оплювки, свидетели, лъжесвидетели. И за какво? За да може след 10 години нещата да се върнат в нормалното си русло и същите тези хора да си помагат като нормални приятели. Ама докато се стигне до там - зор.4avdar4e написа:Заплахите продължават, само да се отчета.. Вече се включиха и регистрираните, мдам.. Семпла съм била:crying:
- snowprincess
Капине, сега сериозно. Га човек му избие чивията, става лошо, нали знаеш?? Започва да си мисли разни неща, дето са като тъмната страна на луната. А ако има и кой да им вярва, става страшно. А всъщност животът и нещата са простички, ама толкова простички...Капинчо написа: Странни същества сме това хората. Умрем да си създаваме проблеми един на друг и на себе си. Бях свидетел на такава война, съдилища, оплювки, свидетели, лъжесвидетели. И за какво? За да може след 10 години нещата да се върнат в нормалното си русло и същите тези хора да си помагат като нормални приятели. Ама докато се стигне до там - зор.
-
Дядо Капинчо