бам, пам и кинтите улетели
защото инвестирането е рисков бизнес знаеш
и сега момчето с къща в мичурин
и няколко милки под възглавката
хак им е на изедниците
Уф, много ми е гадно като чета такива работи. От посолството на БГ в една латино държава им е писнало да ходят по затворите да навестяват българи-"магарета", в Азия се чуваше за замесването на българки в търговията с деца, в Европа също слушам истории...zmeu написа:Q, ей така се прави - http://online.wsj.com/article/SB1217468 ... todays_us_
хак им е на изедниците
България си е страната на Холи. А ние сме сънароднички с теб. Начи можеш да съ пишеш, че си от Холиландия.Stranniche написа:Понякога, признавам си, срам ме е да кажа откъде съм...
Страхотна идея!holi_day написа:България си е страната на Холи. А ние сме сънароднички с теб. Начи можеш да съ пишеш, че си от Холиландия.Stranniche написа:Понякога, признавам си, срам ме е да кажа откъде съм...
Данъците, дето ми дължиш, шъ ги уточним по-късно... при количествените натрупвания...Stranniche написа:Страхотна идея!![]()
кво ти е гадноStranniche написа:Уф, много ми е гадно като чета такива работи. От посолството на БГ в една латино държава им е писнало да ходят по затворите да навестяват българи-"магарета", в Азия се чуваше за замесването на българки в търговията с деца, в Европа също слушам истории...
Понякога, признавам си, срам ме е да кажа откъде съм...
дали нашичкият е покварил "туземеца"?zmeu написа: с някакъв местен
ако малко си поживяла сред туземциholi_day написа:дали нашичкият е покварил "туземеца"?zmeu написа: с някакъв местен
Още по-забавното е, че има голяма вероятност да си е туканка (тъй пишат наште журналя), а законът за екстрадиция за финансови измами още не е приетzmeu написа: кво ти е гадно
момчето го е направило с акъл
пък и те сами си навират парите
няма да го пипнат даже
виж че е бил комбина с някакъв местен
кой както го може...zmeu написа:Q, ей така се прави - http://online.wsj.com/article/SB1217468 ... todays_us_
хак им е на изедниците
zmeu написа:Q, ей така се прави - http://online.wsj.com/article/SB1217468 ... todays_us_
хак им е на изедниците
Green Light написа:първите три теми отгоре надолу, по дати и ред само за пари става дума.
Незнам. Трябва да пуснем тема за любов
4avdar4e написа:Или може би с гоститеSemiramis написа:тя, любовта, ще дойде с времето
Пък найш Куида как ги мрази, ауууу..
Начи ти се майтапиш, ама аз вчера разбрах един приятел как литнал по стриптизьорка. Направо не е за разправяне. Не е а разправяне и тва че аз в стриптиз бар никога не съм ходил. Баси. Ма аз не го и разправямQuid написа:можеGreen Light написа:първите три теми отгоре надолу, по дати и ред само за пари става дума.
за платената любов:rotfl24:
ми тоя пич твоя приятел си е на далавераGreen Light написа:Начи ти се майтапиш, ама аз вчера разбрах един приятел как литнал по стриптизьорка. Направо не е за разправяне. Не е а разправяне и тва че аз в стриптиз бар никога не съм ходил. Баси. Ма аз не го и разправямQuid написа:можеGreen Light написа:първите три теми отгоре надолу, по дати и ред само за пари става дума.
за платената любов:rotfl24:
и квоDark Angel написа:без да се майтапя
един познат си откупи една девойка
верно много хубава (и умна)
полудя по нея и си я купи
ич не са евтини тия девойки
Ума Търман и Бясното куче Де НироDark Angel написа:без да се майтапя
ако е с консумация неква разправяй иначе е скука:blum:Dark Angel написа:аз съм ходилаGreen Light написа:..... Не е а разправяне и тва че аз в стриптиз бар никога не съм ходил. Баси. Ма аз не го и разправям
много пъти
мога много да разправям
ма не разправям
щото ме гледат странно
Dark Angel написа:кой е тоз филм?Semiramis написа: Ума Търман и Бясното куче Де Ниро
класика
капинчо нали беше некъв дедик на 50 години бреDark Angel написа:тц, маниQuid написа: ако е с консумация неква разправяй иначе е скука:blum:
взема да разправям и ще дотърчи капинчо и ще почне да ме чепка че само аз, аз, аз, аз ходя по такива места
а и може да се увеличи екстремно броя на гостите
Ми имал дал кинтиGreen Light написа:Да, бе, безплатен! Хич не е било безплатно, нито пък евтино е било, нито даже нормално. Направо си е било от скъпо нагореQuid написа: ми тоя пич твоя приятел си е на далавера
гледа си и безплатен стриптиз
Бе ясно ама девойката е искала да бъде откупена, предполагам. Всъщност да ти кажа, аз на моя познат не задълбах в историята, може и тя да е искала. Може трагедия да е нещо, примерно или криминална работа... Тогава ми се стори маловажно само ми пречеха с разни приказки, кой какво бил правел, пък аз се опитвах да се добера до едни протоколи. Сега на второ четене историята ми се вижда интересна, ама нъц. Тва бачкането много пречи на хората да се развиват.Dark Angel написа:без да се майтапя