Метаморфе, разчитам на теб да направиш финансовия анализ на този род инвестиция.
П.П.Отивам да разпускам за няколко дни в Родопите, та ви оставям вие да мислите вместо мен.
Nejimaki-dori написа:
Метаморфе, разчитам на теб да направиш финансовия анализ на този род инвестиция.
със 160 и повече може да караш има няма 1 километър и толкозPiqndurnik написа:Не е за България дизелова кола:
1. Нафтата е кофти, а съвременните дизели са много капризни в това отношение.
2. На колата и идва музата истински над 160 км/ч.
3. Ако караш предимно в града - малко си е тромавичка за градско.
ами - близки роднини имат Рено дизел (меган май беше) - супер динамична кола си е. И на градско и извън. ПО-пъргава от доста бензинджийки.Piqndurnik написа:Не е за България дизелова кола:
1. Нафтата е кофти, а съвременните дизели са много капризни в това отношение.
2. На колата и идва музата истински над 160 км/ч.
3. Ако караш предимно в града - малко си е тромавичка за градско.
само не разбрахме, каква е сегашната ти кола,че да можем да "посъветваме" за смяната й.Nejimaki-dori написа: Искам ми се да си сменя колата. Пак да е същата, ама дизелче.
което ми напомня,че не съм питала тук - и ние отиваме към Родопите към края на тази седмица, и сега правя някви маршрути, мислим да ходим на язовир Въча, да видим Триградското ждрело, дяволското гърло и евентуално Ягодинската пещера - някой да има някакви препоръки?Nejimaki-dori написа:П.П.Отивам да разпускам за няколко дни в Родопите, та ви оставям вие да мислите вместо мен.
Благодаря, точно там сме резервирали...Tinkerbell написа: това е язовир въча , а на гледката можеш да се насладиш прекрасно от хотел чилингира . Хотелът е прекрасен !!! Едно от любимите ми места :)
Рено Меган Сценик. Мъжа ми иска да сменяме старото Типо и аз искам именно Рено Меган Сценик. Нашите кръстници имат такава и много ми харесва. Но дали ще ме огрее.ELBI написа: ами - близки роднини имат Рено дизел (меган май беше) - супер динамична кола си е. И на градско и извън. ПО-пъргава от доста бензинджийки.
Хубу де. Я обясни къде е грешкатаМетаморф написа:
сега сериозно... много се радвам на бизнесмени, дето всички разходи си ги "прекарват" през фирмата... така намалявали печалбата... дето ще я вземат да я харчат... за тези неща, дето ги прекарват през фирмата...
щи та приветствам с добре дошла в клуба, дано да те огрееvyara написа:Рено Меган Сценик. Мъжа ми иска да сменяме старото Типо и аз искам именно Рено Меган Сценик. Нашите кръстници имат такава и много ми харесва. Но дали ще ме огрее.ELBI написа: ами - близки роднини имат Рено дизел (меган май беше) - супер динамична кола си е. И на градско и извън. ПО-пъргава от доста бензинджийки.