ма това детска броилка за листенца на маргаритка (примерно) от време оноzmeu написа:екшън нещо няма ли в тези желанияDark Angel написа:кво щастие/нещастие...път, писмо, любов, целувка
думата екшън не е била в масова употреба
На Господ също му липсва логика. Както май и на боговете изобщо, но тук трябва да помисля малко повече.Remmivs написа:бе май не било самото знание
и дървото
а това, че не си признали
един вид искали да скрият
щото всички сме грешни
самото познание ми се виждаже ужасно тъпо да е причината да ги прокуди
гати и стиснатия творец
обаче виж това, че са се опитали да го преметнат
сигурно го е вбесило
В крайна сметка, като се замислиш и политеистичните религии тръгвато от някакво моно начало (дали не мога да претендирам за откритие и ъ-ъ слава). Първичното. Очевидно то е женско. И ражда всичко останало. Така е то. Петък е. Наздраве!Мнемозина написа:Мммм, говорех за творците на Творците по-скоро, но както и да е.
По принцип мононачалото съдържа в себе си и двете - мъжкото и женското. А после всяко от двете се проявява и разгръща по различни начини.Remmivs написа:В крайна сметка, като се замислиш и политеистичните религии тръгвато от някакво моно начало (дали не мога да претендирам за откритие и ъ-ъ слава). Първичното. Очевидно то е женско. И ражда всичко останало. Така е то. Петък е. Наздраве!Мнемозина написа:Мммм, говорех за творците на Творците по-скоро, но както и да е.
Remmivs написа:дедукция
или пряко копиране
обаче вчера какво прочетох
грешката или не знам кво си
на фундаменталната филиософия
била, че очакваме бъдещето да се базира, да копира и повтаря настоящето
с леки промени
т.е. утре слънцето пак ще изгрее
ама това било ъ-ъ неясно отникъде
и било ъ-ъ логически проблем на индукцията
Абе остави ги.Stranniche написа:Remmivs написа:дедукция
или пряко копиране
обаче вчера какво прочетох
грешката или не знам кво си
на фундаменталната филиософия
била, че очакваме бъдещето да се базира, да копира и повтаря настоящето
с леки промени
т.е. утре слънцето пак ще изгрее
ама това било ъ-ъ неясно отникъде
и било ъ-ъ логически проблем на индукцията
:shocked:
По тая логика не може да се мисли нищо.
Няма развитие, няма и време...
Някой позитивист да не го е писал?
Да си призная ли нещо? Дето пуснах оная алкохолна тема...vyara написа: Наздраве! Само дето аз от доста време май не пия, сигурно от жегите.
Аз се сещам само за едноStranniche написа:Да си призная ли нещо? Дето пуснах оная алкохолна тема...vyara написа: Наздраве! Само дето аз от доста време май не пия, сигурно от жегите.
А от около седмица не мога и да помисля за пиене, освен на вода и ментови листенца...Да не е някакъв вирус по нета?
Затова пък ми се спи като че ли съм препила...

Алкохолът дехидратира, що да си товари човек организма в тези жеги. Има си време за всичко.Stranniche написа:Да си призная ли нещо? Дето пуснах оная алкохолна тема...vyara написа: Наздраве! Само дето аз от доста време май не пия, сигурно от жегите.
А от около седмица не мога и да помисля за пиене, освен на вода и ментови листенца...Да не е някакъв вирус по нета?
Затова пък ми се спи като че ли съм препила...
Бе един астрофизик го е писал. Не знам те какви са и какво разбират от филиос и софос. Даже от ерос не знам какво разбират.Мнемозина написа:Абе остави ги.Stranniche написа::shocked:
По тая логика не може да се мисли нищо.
Няма развитие, няма и време...
Някой позитивист да не го е писал?
Нищо свято няма за тях, нищо!
Киркегори такива.
Не ми прилича да е позитивист - ако изобщо някога съм била разбрала какво точно е позитивизмът.
Много религии почват от Изначалния Хаос. В такъв случай началото трябва да е женскоRemmivs написа:В крайна сметка, като се замислиш и политеистичните религии тръгвато от някакво моно начало (дали не мога да претендирам за откритие и ъ-ъ слава). Първичното. Очевидно то е женско. И ражда всичко останало. Така е то.Мнемозина написа:Мммм, говорех за творците на Творците по-скоро, но както и да е.
Ирония на съдбата: в райската градина пълно с плодове, ама като липсва познание за дестилация... После, като получили познание, пък, ги преместили другаде, дето плодовете значително по-редки.zmeu написа:сега
това не е било никакъв рай
а някаква гадост
една жена
никакъв алкохол
и един мъж
скука
исках да кажа романтика
ама жената хепи
и мъжът
поради липса на алтернатива си трайка
него не могат го подлъжат защото увисва
вие си изберет като какво
обаче жената иска още
а оня мухльо няма какво да предложи
и се появява ябълката
и она вика
искам
и започнал живота за нашево брата
Ти квооо? Пиене ли отказваш?!:blum::rotfl24:4avdar4e написа:Ох, нееееPiqndurnik написа: Ирония на съдбата: в райската градина пълно с плодове, ама като липсва познание за дестилация... После, като получили познание, пък, ги преместили другаде, дето плодовете значително по-редки.:rotfl24::rotfl24:
Това без съмнение е причината за разврата в ранните векове. Пардон, познанието. В библеския смисъл. Бе всичко идва от липсата на технологии. Развити. И развинтени.Piqndurnik написа:Ирония на съдбата: в райската градина пълно с плодове, ама като липсва познание за дестилация... После, като получили познание, пък, ги преместили другаде, дето плодовете значително по-редки.
според мен авторката на тва от мастурбиране е обезумяла напълно
Да, хаосът всъщност е женски, а превръщането му в Космос е мъжко.Stranniche написа:Много религии почват от Изначалния Хаос. В такъв случай началото трябва да е женскоRemmivs написа:В крайна сметка, като се замислиш и политеистичните религии тръгвато от някакво моно начало (дали не мога да претендирам за откритие и ъ-ъ слава). Първичното. Очевидно то е женско. И ражда всичко останало. Така е то.Мнемозина написа:Мммм, говорех за творците на Творците по-скоро, но както и да е..
напротив. има да пълни страници всеки месец. за кинти. кво е безумното тук освен, че някой ги чете?!:winkw:Quid написа:според мен авторката на тва от мастурбиране е обезумяла напълно
баси:-)