Общо онлайн са 9 потребители: 2 Регистрирани, 1 Скрит и 6 Гости
Регистрирани потребители: Piqndurnik, Tinkerbell - забъркват напитките
аз ли пак тостове да редя.
Куида имаше нещо като притча за гоститеholi_day написа:но така е на коктейл.
Общо онлайн са 9 потребители: 2 Регистрирани, 1 Скрит и 6 Гости
Регистрирани потребители: Piqndurnik, Tinkerbell - забъркват напитките
аз ли пак да тостове да редя.
А от малките сърмички и кюфтенца на клечка ще има ли??holi_day написа:но така е на коктейл.![]()
ще има скариди и парченца омари :)4avdar4e написа:А от малките сърмички и кюфтенца на клечка ще има ли??holi_day написа:но така е на коктейл.![]()
Холиту, ма, и аз съм тук, барем от 40 минути.. Е, обелих едни картофи, ама тва не се брои
Виж ся, това е форум, не е кино, та само да гледаш, без да участваш. Или шъ земе да твърдиш, че е театър, та има и зрители?:blum:4avdar4e написа:Холиту, ма, и аз съм тук, барем от 40 минути...
супер , какво казах много ме мързи да пазарувам . 1 мохито , 7 лева и половин килограм сирене .Remmivs написа:мохито, мерсиTinkerbell написа:приемам поръчки и бакшиши :)
бакшишите са натурални
има някаква такава тенденция
Това е Клубът на Великите готвачи.Tinkerbell написа:ще има скариди и парченца омари :)
holi_day написа:Виж ся, това е форум, не е кино, та само да гледаш, без да участваш. Или шъ земе да твърдиш, че е театър, та има и зрители?:blum:4avdar4e написа:Холиту, ма, и аз съм тук, барем от 40 минути...
то на тия двете няма какво да им готвиш , освен да ги метнеш на барбекютоholi_day написа:Това е Клубът на Великите готвачи.Tinkerbell написа:ще има скариди и парченца омари :)Ей сега и Мъж шъ дотърчи с някви кулинарни изненади.
Охаааааааа - аз бях от скритите, но като прочетох за скаридите и омарите тутакси се визирах:lol:Tinkerbell написа:ще има скариди и парченца омари :)4avdar4e написа:А от малките сърмички и кюфтенца на клечка ще има ли??holi_day написа:но така е на коктейл.![]()
Холиту, ма, и аз съм тук, барем от 40 минути.. Е, обелих едни картофи, ама тва не се брои
в цирка на сцената не приказват толкуTinkerbell написа:цирк , цирк , с номера , в които участва публиката
остава да съм била гост със специални права - да си пише хеххеMarygold_vn написа:Охаааааааа - аз бях от скритите, но като прочетох за скаридите и омарите тутакси се визирах:lol:
holi_day написа:остава да съм била гост със специални права - да си пише хеххеMarygold_vn написа:Охаааааааа - аз бях от скритите, но като прочетох за скаридите и омарите тутакси се визирах:lol:
Притча или "благословия"?Кент написа:Куида имаше нещо като притча за гостите
ще ти я каже, ако кихнеш сигурно:rotfl24:
Разбрах. Шегувам се, естествено.Marygold_vn написа:Не беееее - исках да кажа гост - нали така се вика като не си влезнал с акаунта, а само надзъркаш иззад перденцето?
аз съм просто барманката , казваш какво и ви е доставено , сервирано , натъкмено ....Remmivs написа:скоро ще взимамTinkerbell написа:за синьо сиене най добре били плътните червени вина- bourgogne , pomerol
Взел ли си заплата скоро ?
но винаги има кредитни карти и прочее
аз ли трябва да черпя