Ку може така тихо да е тук до края на месеца... или до 20 септември - също е удобно...
Да пием за сички мълчаливци, които не разконцентрират 3о4о-маниаците от служебните им дела и благодарение на тишината и тихия говор се свършва някаква работа.
holi_day написа:дето не писаха днес. Дето се удържаха и дума не обелиха и не пуснаха предълги и интересни четива. Дето не ме разтопяваха с разни сантименти или 1002 музикални произведения. На тия дето отсъстваха или присъстваха мълчаливо - благодаръ сърдечно. За останалите
Ку може така тихо да е тук до края на месеца... или до 20 септември - също е удобно...
Да пием за сички мълчаливци, които не разконцентрират 3о4о-маниаците от служебните им дела и благодарение на тишината и тихия говор се свършва някаква работа.
Наздраве!
няма и какво да се четеvyara написа:Моля, моля. Не се наложи да се старая особено, тъй като нямаше с кого да си пиша, ама приемам благодарностите ти.

аз не можех да пиша днескаholi_day написа:дето не писаха днес. Дето се удържаха и дума не обелиха и не пуснаха предълги и интересни четива. Дето не ме разтопяваха с разни сантименти или 1002 музикални произведения. На тия дето отсъстваха или присъстваха мълчаливо - благодаръ сърдечно. За останалите
Наздраве!
Така, както се е почнало, накрая и парите ти ще вземат.Кент написа:
аз не можех да пиша днеска
у дома дойдоха твама терористи
и разрушиха банята
и кенефа изкъртиха
разбиха сички плочки отрязоха тръбите
и си заминаха:shocked:
п.п. утре казаха че пак ше додат:rotfl24:
Не ми стана ясно това по какъв начин е пречело на писането ти:mad:Кент написа:аз не можех да пиша днеска
у дома дойдоха твама терористи
и разрушиха банята
и кенефа изкъртиха
разбиха сички плочки отрязоха тръбите
и си заминаха:shocked:
п.п. утре казаха че пак ше додат:rotfl24:

Когато някой ти отреже тока-тогава може и да те извиним
[/quote]Кент написа:Когато някой ти отреже тока-тогава може и да те извиним
тка не ме е.бе, лапа е на батерии
а аз не писах щото четох "Контратерористические операции века"
на някакъв Батурин, утре като правим пазарлъка и разплащането
ще се възползвам от наученото:rotfl24:

Благодаря Ви, другарко Холи Дей, за топлите думиholi_day написа: Да пием за сички мълчаливци, които не разконцентрират 3о4о-маниаците от служебните им дела и благодарение на тишината и тихия говор се свършва някаква работа.
Наздраве!
Олеле, какви ги вършите вие!4avdar4e написа: П.П. Днес, че и вчера, освен че посвършихме ехааааааа колко работа, някои се правихме на медицински сестри. Да знаеш, че превръзка през рамо ногу ми се отдава! Да са живи и здрави и потърпевшите (снимки нема да пускам, пуснати са у един друг форум - на екстремните спортове)... После имаше още кървища във вид на срязан палец и намазана с кръв глава. Днешният ден за мен беше много кървав и свързан като с пъпна връв с аптеки разни:rotfl24:
Мдааа, утре пак от 5,30 ще вършим работа, та сега е момента да ви кажа, на Вас, другарко Холи, пък и на нЕкои други другари, че още се усмихвам
Тя вече май казва 'вечер", щото нали се премести следобед в Нова. Май хванах един такъв финал - преживявайте си стермително, динамично и прекрасно именно тази вечер и зрителят както винаги има чувството, че пак пропуска най-важната част от живота си.holi_day написа:Чаве, ина силна прегръдка и
Начи това било Мигленчето Ангелова като пожелае: "Преживейте своя динамичен и стремителен ден!"?!
това като със 150 по Витошка - динамично и стремителноvyara написа:....преживявайте си стремително, динамично и прекрасно.........

Ми то няма много за докладванеStranniche написа: Олеле, какви ги вършите вие!
Да докладваш!!!:(
Ти мани, ама оня ден един кретен така за малко да насмете един пич с колело.. Мамицата им, аре да ги разкарват тия магазини в бившия Детмаг, там да си паркират лъскавите бричкиDark Angel написа: това като със 150 по Витошка - динамично и стремително
Боже, екшън отвсякъде...4avdar4e написа:Ми то няма много за докладванеStranniche написа: Олеле, какви ги вършите вие!
Да докладваш!!!:(
Момчешка му работа.. Само дето младежът почти не е спал нощес, а сега придремва по бюрото и дивана (щото го болят ребрата
). На другият сутринта трябваше да му закопчавам копчетата и да го обувам, щото с ранен палец.. Абе, пу-пу, малкият дявол беше

Хахаха какви изяви изпускам само...vyara написа:Тя вече май казва 'вечер", щото нали се премести следобед в Нова. Май хванах един такъв финал - преживявайте си стермително, динамично и прекрасно именно тази вечер и зрителят както винаги има чувството, че пак пропуска най-важната част от живота си.
Чудех се само... тя има четири деца. Дали бащите им разбират, че им се е случило нещо от предаването й??holi_day написа:Мигленчето Ангелова