Доня Миранда (гледам някаква боза в момента, т.е. женичката я гледа, а аз слушам) ти отде ги вадиш тез етикети, я бутни още.Semiramis написа:за Капинчо нещо
това е обществено място
канчетата ... са общи
драмите-вкъщи:blum:
Ще ме извините
-
Дядо Капинчо
Re: Ще ме извините

от едно тайно място
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.

Quid написа:що няма субтитри тук а:rotfl24:
няма.
толкоз
сега искам да гледам бербо с червения екипSemiramis написа:Quid написа:що няма субтитри тук а:rotfl24:ти са и индийки ще искаш
няма.
толкоз
и мое да си умра по после
индиики?
не
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Света вода ненапита
еййй, нема ме неколко дена и ти веднага сернА на метеното...Капинчо написа:за просташката асоциация, ама напоследък 3о4о ми прилича на обществена тоалетна (от онези много чистите, сакън да не си помислите друго).
Влезе някой, пусне си мненийцето, измие си ръчичките, поогледа се в огледалото и се изниже. После тишина. Влиза друг и пак същото. Аз требе да се превърна на кака Пена чистачката и да кеся все тук, ако искам да споделя по някоя дума с вас.
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Видех, че е чисто, ама не знаех, че ти метеш.Метаморф написа:
еййй, нема ме неколко дена и ти веднага сернА на метеното...
а Бербо така може ли?Quid написа:сега искам да гледам бербо с червения екипSemiramis написа:Quid написа:що няма субтитри тук а:rotfl24:ти са и индийки ще искаш
няма.
толкоз
и мое да си умра по после
индиики?
не
м?
с индийките...
ахам
- Света вода ненапита
не мета, ама отчитам само... корелационни зависимости разни...Капинчо написа:Видех, че е чисто, ама не знаех, че ти метеш.Метаморф написа:
еййй, нема ме неколко дена и ти веднага сернА на метеното...
Виж подводницата!