Само че този змей изгриза луната бавно, бузите му станаха прозрачни и тя сега се вижда като през пелена.
Няма да чакам да я изплюе. Утре ще проверя дали всичко е както трябва.
Не се притеснявай - вярвам, че утре на небето ще има нещо изплюто.Мнемозина написа:Гледам го и се сещам откъде идват митовете за змея, който поглъща слънцето и луната.
Само че този змей изгриза луната бавно, бузите му станаха прозрачни и тя сега се вижда като през пелена.
Кво стана бе, миме?Мнемозина написа:Гледам го и се сещам откъде идват митовете за змея, който поглъща слънцето и луната.

спокойно...frisky lioness написа: забравих и си легнах:shy::(
Мерси за четката:winkw:Метаморф написа:спокойно...frisky lioness написа: забравих и си легнах:shy::(
от ЕГН-то е...
т.е. нормално е младите дами да са малко разсеяни...

И аз го гледах. Готин филм. Една идея нещо ми липсваше, като прескочени страници в книга, ама пак става.frisky lioness написа: Аз снощи гледах Еди Мърфи
Няма кво да му благодариш. Това си му е професия.frisky lioness написа: Мерси за четката:winkw:
О, още снощи имаше.Stranniche написа:
Не се притеснявай - вярвам, че утре на небето ще има нещо изплюто.
Абе то и аз не знам вече спя ли, не спя ли...frisky lioness написа:
Кво стана бе, миме?
Спиш ли?
Аз снощи гледах Еди Мърфи
Бях запланувала последващо наблюдение на посоченото от теб явление, но...
когато филмът свърши
забравих и си легнах:shy::(
И сега е много красива (тоест и снощи беше). Една такава голяма и с пътека под нея.Rain написа:Луната преди две-три вечери беше много красива, гледахме я край морето.
Снощи не знам как е била, то от тук за да се види, трябва да се вгледа човек внимателно.
Аз гледах с Брус филма. Много добър!
Сега ми се гледа нещо с Дензъл Уошингтън, ама да видя къде го има ...

Това е от времето, да знаеш. Не се ядосвай.frisky lioness написа:Не знам кой спи и кой не спи
ама днес тук положението беше под всякаква критика (добре че беше къпинката)
Винаги така става
КОгато съм свободна и съм на компютъра, и ми е скучно, било то някоя вечер, било събота или неделя, я всичко това се случва доста рядко, все ще си кютам тук самичка
Скука, скука...та чак се чува
КъФ беше тоя моя късмет.....
аз съм проспал всичко! не ме е срам. Хем имаше скай бар, да му се не види, аз го отсвирих, понеже не се виждаше морето оттам, за кво ти е скай бар, без да виждаш морето. Един гол викам си скай, кво да му гледам, един два пъти се качих и после аре. Пък на, виж за кво го били инсатлирали тоя бар. Бе всичко си има предназначение, вси- чкоDark Angel написа:пълнолунието е прекрасно
затъмнението беше супер
насладихме му се
ние точно от едно такова място го гледахмеGreen Light написа: аз съм проспал всичко! не ме е срам. Хем имаше скай бар, да му се не види, аз го отсвирих, понеже не се виждаше морето оттам, за кво ти е скай бар, без да виждаш морето. Един гол викам си скай, кво да му гледам, един два пъти се качих и после аре. Пък на, виж за кво го били инсатлирали тоя бар. Бе всичко си има предназначение, вси- чко

разчиташ змея да няма стомашни проблеми?Мнемозина написа:Гледам го и се сещам откъде идват митовете за змея, който поглъща слънцето и луната.
Ама че си буквалист!ELBI написа:разчиташ змея да няма стомашни проблеми?Мнемозина написа:Гледам го и се сещам откъде идват митовете за змея, който поглъща слънцето и луната.
змея гълта редовно едни прекрасни, розови хапчета, които прелестно карат перисталтиката да функционира гладко и мило ...Мнемозина написа:Ама че си буквалист!ELBI написа:разчиташ змея да няма стомашни проблеми?Мнемозина написа:Гледам го и се сещам откъде идват митовете за змея, който поглъща слънцето и луната.
Дай малко по-романтично, де!
Змеят се изпълни със светлина и не можа да понесе мрака, който го обгърна. Отвори беззъбата си паст и върна луната на небето. Тя се поотръска, усмихна се, и каза: "Елби, виж се само какви ги пишеш..."ELBI написа:
змея гълта редовно едни прекрасни, розови хапчета, които прелестно карат перисталтиката да функционира гладко и мило ...
ми ти романтика със стомашни неволи да си усещала? ПримерноМнемозина написа: Хапчета, пфу, и перисталтика...
Нищо не разбираш от змейове и луни.ELBI написа:ми ти романтика със стомашни неволи да си усещала? ПримерноМнемозина написа: Хапчета, пфу, и перисталтика...