П.П. и се готви да ти зададат въпроса: кой те доведе тук!
Брях! Жълто, ама сигнално ли си?
- Света вода ненапита
Брях! Жълто, ама сигнално ли си?
дОбро си дОшло!
Виж подводницата!
Re: Брях! Жълто, ама сигнално ли си?
А не! Бившо зелено.

- Света вода ненапита
Жълто написа:А не! Бившо зелено.
Виж подводницата!
Е как да ти отговоря сега?!Метаморф написа:Жълто написа:А не! Бившо зелено.
грийни ти ли си бре?
"Грийни" си остава с мненията си до сега. Аз съм Жълто. Но съм аз, де, същия. "Жълто" ми харесва повече
- Света вода ненапита
музувир!Жълто написа:Е как да ти отговоря сега?!Метаморф написа:Жълто написа:А не! Бившо зелено.
грийни ти ли си бре?
"Грийни" си остава с мненията си до сега. Аз съм Жълто. Но съм аз, де, същия. "Жълто" ми харесва повече
Виж подводницата!
Уф! Не ми се обясняваше, понеже май аз не пиша за мене си, но не искам да мислите че протестирам или че нещо кой знае какво става. Зеленото нали означава, че всичко е позволено и без значение какво правиш или казваш може да разчиташ на разбиране и приятелско отношение от мен. Е, тази философия не е верна, това е лъжа. Жълтото е по- честно. Пак прави каквото искаш, няма аз да ти казвам, или да давам наклон някому на оная му работа, свободен свят, говори каквото си искаш, минавай, но внимавай, оглеждай се. Може да търпиш последствия.vyara написа:За мен това си е един вид протест. Ама не където трябва. Безплоден.Жълто написа: Що да протеститрам? Не протестирам.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
тихо и мързеливо наблюдавам тоя хамеонализъмЖълто написа:Е как да ти отговоря сега?!Метаморф написа:Жълто написа:А не! Бившо зелено.
грийни ти ли си бре?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Да знаеш, че едно време в праисторическите времена много се чудех дали да се кръстя - ьholi_day написа: тихо и мързеливо наблюдавам тоя хамеонализъм
Ама не можах да измисля причина. Човек на каквато и маймуна да се прави трябва да си измисли някаква причина, че да се направи на още по- интересен. А каква причина може да има да се казваш ь?
И да ти викат ер малък. Ми нещо трябва да ти е малко или ти да си малък и това да не те притеснява. Това може да е основателна причина. Ама кой мъж би се кръстил така. Мъжете може и да са искрени понякога, ама никога не са критични или обективни стане ли въпрос за самите тях.Жълто написа:Да знаеш, че едно време в праисторическите времена много се чудех дали да се кръстя - ьholi_day написа: тихо и мързеливо наблюдавам тоя хамеонализъм
Ама не можах да измисля причина. Човек на каквато и маймуна да се прави трябва да си измисли някаква причина, че да се направи на още по- интересен. А каква причина може да има да се казваш ь?
Та тъй.... ер малък....
Ах да, или да ти викат мяхкий знак. Абе мани ти таз работа.
Понеже и защото жените са. Махни, махни. Ние сме доста по-обективни към себе си. Поне аз съм.vyara написа:Мъжете може и да са искрени понякога, ама никога не са критични или обективни стане ли въпрос за самите тях.
Ох бе, да бе, ама къде е оная карикатура, дето жената като се гледа в огледалото се вижда по-дебела, пък мъжа вижда себе си без шкембето.Remmivs написа:Понеже и защото жените са. Махни, махни. Ние сме доста по-обективни към себе си. Поне аз съм.vyara написа:Мъжете може и да са искрени понякога, ама никога не са критични или обективни стане ли въпрос за самите тях.
Ми то е карикатура. Сама го казваш. Не е действителност.vyara написа:Ох бе, да бе, ама къде е оная карикатура, дето жената като се гледа в огледалото се вижда по-дебела, пък мъжа вижда себе си без шкембето.
Ми ето ти си типичен пример сега.Remmivs написа: Ми то е карикатура. Сама го казваш. Не е действителност.
Типичен пример за какво? За мъж?vyara написа:Ми ето ти си типичен пример сега.Даже не си признавате. Това сте вие, мъжете!
:blum:
Благодаря! Позволете ми да се разгранича.
Позволяваме.Remmivs написа: Типичен пример за какво? За мъж?
Н`та разбрах... ти от мъжете ли се разграничаваш сегаRemmivs написа: Типичен пример за какво? За мъж?
Тва от кога така
ПП. Понеже всеки си трае кат доде време да се плаща... та викам: довечера към 19:30 в Халбите примерно. С предварително записване.
Нека записването започне сега!
освен, че винаги съм бил, и смятам така да си умра, ортодоксален лесбиецGaspode написа:Н`та разбрах... ти от мъжете ли се разграничаваш сега
Тва от кога така
ПП. Понеже всеки си трае кат доде време да се плаща... та викам: довечера към 19:30 в Халбите примерно. С предварително записване.
Нека записването започне сега!
смея да твърдя, че не съм под общ знаменател с общата маса мъжки индивиди
PS
аз като че ли съм ок за 19:30-20:00
+2
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
Ами ти малко омекна, аз втвърдих, да не излезе че сме еднаква твърдост, а?БоЕВ написа:Втвърдяване на позициятали усещам?:lol:Жълто написа: Пак прави каквото искаш, няма аз да ти казвам, или да давам наклон някому на оная му работа, свободен свят, говори каквото си искаш, минавай, но внимавай, оглеждай се. Може да търпиш последствия.
Майтапя се. Не съм втвърдил позицията си. Пак си ми е същата. Жълтото на светофара го показва честно. Зелено, свободно на всички, обич за този който ти удря шамар, като житейска философия не съществува, само поза е и значи- лъжа.
кажи колко ти платиха китайците да им рекламираш олимпиадата?!?!?!?!?!!!!!:winkw:Жълто написа:Е как да ти отговоря сега?!Метаморф написа:Жълто написа:А не! Бившо зелено.
грийни ти ли си бре?
just perfect
има жълто около устата=още е зелен
некви идиоми ми се въртят у тиквата по повод това жълто във връзка с некви гащи, ама нема да ги напиша!
just perfect
жълтото отпред!!:shy:bead_ написа:има жълто около устата=още е зелен
некви идиоми ми се въртят у тиквата по повод това жълто във връзка с некви гащи, ама нема да ги напиша!
да, гадно е тва жълтоdoktorka написа:жълтото отпред!!:shy:bead_ написа:има жълто около устата=още е зелен
глей само как се пише!!
и жълт картон като ти праснат - кофти
жълта книжка - също в някакъв смисъл е тъпо
жълти вестници - чиста отврат
жълти стотинки - айде, може и без тях
жълтата гостенка - тва си е чиста болест
just perfect
Ами каквото такова. Такова го избрах, такова ще си го нося.bead_ написа:
да, гадно е тва жълто
глей само как се пише!!
Последно промяна от Жълто на 19.08.08, 19:24, променено общо 1 път.
любимият ми цвят.Жълто написа:Ами каквото такова. Такова го избрах, такова ще си го нося.bead_ написа:
да, гадно е тва жълто
глей само как се пише!!
ревнувам просто.
носи го, бре! кой ти пречи? важното е да не ни караш ние да го носимЖълто написа:
Ами каквото такова. Такова го избрах, такова ще си го нося.
just perfect
Жълто написа:
Ами ти малко омекна, аз втвърдих, да не излезе че сме еднаква твърдост, а?
Майтапя се. Не съм втвърдил позицията си. Пак си ми е същата. Жълтото на светофара го показва честно. Зелено, свободно на всички, обич за този който ти удря шамар, като житейска философия не съществува, само поза е и значи- лъжа.
Една статия, на която попаднах съвсееем случайно.. Сякаш е писана от Грийн Лайт, ама се говори за Жълто...
:rotfl24: Пък и снимката ми навя спомени за едни пролетни разкази на Грийни..
Абе, енджой
ЖЪЛТО
Абе, енджой
ЖЪЛТО
Има ли брояч на светофара, да знаем, кога ще светне червеното или да седим със натиснат съединител и да чакаме.....Жълто написа: Ами каквото такова. Такова го избрах, такова ще си го нося.